Kάνει να πίνει απιονισμένο νερό?!?!?!!?

panosanto

Member
20 Ιουνίου 2009
8
0
kamari
καταρχην χαιρετω ολο το φορουμ σαν νεο μελος εφοσον ολοκληρωσα την εγγραφη μου χθες...! :)

πριν λιγες μερες μου εγκατεστησαν ενα air condition στο σπιτι κ φυσικα οπως ολοι ξερουμε απο την εξωτερικη μοναδα(οπου εγω εχω στο μπαλκονι) σταζει λιγο νερο (σε κουβα)....

Ετυχε κ επιασα στα πρασσα τον σκυλακο μου να πινει απο εκει!!! (το εχω φραξει το μισο μπαλκονι για να μην μπορει, αλλα ετυχε κ πετυχε ανοιχτη αλλη μπαλκονοπορτα κ πηγε καρφι εκει! οχι στο δικο του!!!!! Ε!ΤΙ?! καινουργος, Κουβας κιολας, με νερο κ δεν θα τον εκανε δικο του?!?! :D μαφιας.....

ανχωθηκα λιγο στην αρχη κ πηρα τον τυπο που μου το εγκατεστησε για να ρωτησω τι νερο ειναι αυτο καθως δεν γνωριζα κ μου ειπε οτι ειναι απιονισμενο....ειναι οκ?!?!? μπορει να πινει απο εκει ?!?! (δεν τον αφηνω) αλλα ο μαστορας μου ειπε οτι δεν τρεχει μια!:confused:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.910
5.282
patra
grdane.blogspot.com
ο μάστορας να συνεχίσει να ασχολείται με aircodition...

το οτι δεν απαντήσαμε ακόμα, μπορεί να σημαίνει και ότι το ψαχνουμε και όχι οτι αδιαφορούμε...
τώρα εν πρώτοις αν το σκεφτώ νομίζω οτι δεν κάνει...
για σκέψου λίγο.... Η2Ο νεράκι είναι αλλά δεν έχει μέταλλα ιχνοστοιχεία , οτιδήποτε κάνει το νερόπόσιμο.... ούτε και αποστείρωση άρα πιος ξέρει πόσοι μικροοργανισμοί βλαβεροί ή όχι μπορεί να αναπτυχθούν...
επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω.... προβληματισμούς καταθέτω με μια πρώτη σκέψη....

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Δεν κάνει!!!
Αυτό το νερό γεμίζει με ρύπους άπό την ατμόσφαιρα και ότι άλλο θέλεις!
Εξάλλου και το καθαρό απιονισμένο νερό γράφει απάνω ότι δεν είναι πόσιμο.

panosanto

Member
20 Ιουνίου 2009
8
0
kamari
το οτι δεν απαντήσαμε ακόμα, μπορεί να σημαίνει και ότι το ψαχνουμε και όχι οτι αδιαφορούμε...
τ
μονο αυτο δεν ηθελα να πω αλλα αν βγηκε ετσι σορρυ!! λετε δλδ να τον παω στον γιατρο αυριο!?!?!? δεν εχει πιει πολυ.....κανα 2 φορες......

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τον πήγες στο γιατρό? Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου πριν από χρόνια από απιονισμένο νερό. Στη θέση σου θα έτρεχα στο γιατρό!!!
Ελα ρε συ... πως έγινε αυτό? Απλώς απιονισμένο νερό ή είχε κάποια ακαθαρσία μεσα?

Εμείς η αλήθεια είναι ότι στο εργαστήριο ενίοτε πίναμε απιονισμένο νερό οταν μας τελείωνε το εμφιαλωμένο, γιατι το βρύσης ήταν ένα χάλι..... δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δε φτάσαμε και στα προθυρα θανάτου.... πάντως κι εγώ συμφωνώ ότι ότι νερό έχει σχεση με κλιματιστικό και εξωτερικούς χώρους δεν πρεπει να το πίνει ο σκυλος.

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Γνώμη μου είναι ότι ο Σκύλος Ξέρει Πολύ καλύτερα από μας αν το νερό που πίνει είναι πόσιμο ή όχι....

Ελατρεύετο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες...

Έχει ένα ανοσοποιητικό που με παρόμοιες δοκιμές τελειοποιείται

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μην το λες αυτό.. γιατι στο σκύλο αρέσει επίσης το ψυκτικό υγρο του A/C (δηλητήριο!!!!!) που το θεωρεί μάλλον παγωτάκι, όπως επίσης και τα κεφτεδάκια με στριχνίνη ή ποντικοφάρμακο. Για να μην είμαστε extreme, του αρέσει επίσης το θαλασσινό νερο..... :rolleyes::rolleyes:

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Μην το λες αυτό.. γιατι στο σκύλο αρέσει επίσης το ψυκτικό υγρο του A/C (δηλητήριο!!!!!) που το θεωρεί μάλλον παγωτάκι, όπως επίσης και τα κεφτεδάκια με στριχνίνη ή ποντικοφάρμακο. Για να μην είμαστε extreme, του αρέσει επίσης το θαλασσινό νερο..... :rolleyes::rolleyes:
Το ψυκτικό υγρό του A/C είναι υγρό Μόνο υπό πίεση πολλών ατμοσφαιρών. Υπό ΚΣ γίνεται αέριο.

Η απάτη της τεχνιτής στριχνίνης και του δηλητηρίου είναι ικανές να κοροϊδεύσουν το Παιδί της Φύσης... ανθρώπινες επεμβάσεις στη ζωή του.

Το νερό της βροχής και η θάλασσα Ξ΄ρει Πότε και πόσο να τα χρησιμοποιήσει.

Το σκυλί σου ακολουθείς στη Φύση για να βρεις το νερό στο βουνό και το δάσος. Απ΄αυτό που θα πιεί ή θα φ'αει, μπορείς και σύ!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Και το απιονισμένο νερό απο Α/C είναι ανθρώπινη επέμβαση στη ζωή του......:)

(αλήθεια, δεν τίθεται θέμα με το ψυκτικό υγρό? νομιζα ότι ήταν πολύ επικύνδυνο....)
Ίσως εννοείς το αντιψυκτικό αυτοκινήτων Paraflu. Είναι όλο τεχνητό με γλυκιά γεύση.

Ψυκτικό Υγρό είναι Μόνο Υπό Μεγάλη Πίεση για να κρατάει τη θερμοκρασία του χαμηλή. Αλλιως λόγω ζέστης γίνεται αέριο

Από το Αρκουδίσιο το νερό είναι καθαρότερο από της βροχής και δημιουργείται από συμπύκνωση του ζεστού αέρα στις κρύες επιφάνειες όπου περνά υπό μεγάλη πίεση και χαμηλή θερμοκρασία το Ψυκτικό Υγρό.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Άλλο στην ανάγκη. Αν έβλεπες Άρη τα σκυλιά σου να πίνουν αυτό το νερό θα τα άφηνες ή θα φρόντιζες να μην έχουν πρόσβαση εκεί?
Σε ρωτάω καθαρά από περιέργεια αφού είσαι και μηχανικός.:)