Kάτι σαν πανάδες στην ''ευαίσθητη '' περιοχή του

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
εχω ενα αρσενικο jack russell 4 μηνων . παρατηρησα γυρω απο τα οργανα του κατι στιγματα μαυρο-καφε σαν παναδες εκει που πριν ηταν ολο ροζ... πρεπει να ανησυχησω?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
To αν πρέπει να ανησυχήσεις δεν μπορούμε να στο πούμε με ασφάλεια εμείς αλλά ο γιατρός σου..

Πάντως τέτοια στίγματα συνήθως εμφανίζονται όταν τρίβονται στα χόρτα.

Ρώτησε τον γιατρό σου αν κάνει να βάλεις kenacomb τοπικά και επίσης αν κάνει να το πλύνεις με selsun !

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καταρχην πηγαινε στον γιατρο σου. Διαδικτυακα ειναι λιγο δυσκολο να κανουμε διαγνωσεις ποσο μαλλον οταν δεν ειναι αυτη η δουλεια μας.

Παντως αν τα στιγματα ειναι γενικοτερα στην κοιλια του λογικα ειναι ο αποχρωματισμος που λεει και η Veronica. Πχ σε beagle που ξερω ενω σαν κουταβι ειχε εντελως ροζ κοιλιτσα μεγαλωνοντας λιγο εβγαλε καφετι παναδες σε ολη την κοιλια του. Αλλα αν οντως ειναι αυτο μονο ο κτηνιατρος μπορει να στο πει

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Επανέρχομαι καθώς και εγώ παρατήρησα αποχρωματισμό (καφέ πανάδες) στο κεφάλι του Rock μαζί με λίγα σπιθουράκια σαν έκζεμα. Θα ενημερώσω και την γιατρό του βέβαια. Εχει κανείς ιδέα επί του θέματος;

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Καταρχην πηγαινε στον γιατρο σου. Διαδικτυακα ειναι λιγο δυσκολο να κανουμε διαγνωσεις ποσο μαλλον οταν δεν ειναι αυτη η δουλεια μας.

Παντως αν τα στιγματα ειναι γενικοτερα στην κοιλια του λογικα ειναι ο αποχρωματισμος που λεει και η Veronica. Πχ σε beagle που ξερω ενω σαν κουταβι ειχε εντελως ροζ κοιλιτσα μεγαλωνοντας λιγο εβγαλε καφετι παναδες σε ολη την κοιλια του. Αλλα αν οντως ειναι αυτο μονο ο κτηνιατρος μπορει να στο πει
Το ίδιο συμβαίνει και στον αρκούδο μου, μικρός ήταν ροζ, τώρα έχει βγάλει αρκετές καφέ βούλες και ο κτηνίατρος που τον παρακολουθεί δεν έχει πει κάτι...