Kαλησπέρα σε όλους!!!!!!!!

mitsakosss

New Member
5 Σεπτεμβρίου 2008
1
0
Λοιπόν όπως θα καταλάβατε είμαι ένα νέο μέλος....καλός σας βρήκα λοιπόν!!!!!!
Εδώ και μερικούς μήνες σκέφτομαι να πάρω ένα σκυλάκι. Ενώ τα αγαπάω πάρα πολύ και νομίζω ότι θα ήμουν ένα καλό αφεντικό σκύλου φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω σε αυτό το βάρος. Και αυτό για 2 λόγους....1ον γιατί μένω μόνος και 2oν γιατί πολλές ώρες τις ημέρας είμαι στο γραφείο. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει......μπορώ να μεγαλώσω και να συντηρήσω ένα σκυλάκι μόνοs και λείποντας κάθε μέρα 8-5 από το σπίτι??????

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ.

Last edited by a moderator:

bidis

New Member
5 Σεπτεμβρίου 2008
1
0
καλησπερα. ειμαι και εγω νεο μελος.εχω και εγω σκυλακι.τον ΜΠΙΔΙ ενα μακρυτριχο τσιουαουα.τελειος αν δεν κατουρουσε ολο το σπιτι.ειναι κουκλος λευκος με μαυρη βουλα στο ματι.Ενα σκυλακι θελει φροντιδα και περιποιηση και φυσικα να αφιερωσεις αρκετο χρονο .πρεπει ομως για να τα απολαμβανουμε και εμεις και αυτα εμας, να τα προσαρμοσουμε στισ δικες μας συνηθειες.αλιως σκυλο θα ειχαν μονο οι αργοσχολοι.φυσικα μπορουν να μεινουν μονα τους αρκει ο χρονος που θα τους αφιεροσουμε αργοτερα να ειναι επικοδομητικος και ουσιαστικος. :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς τους!
mitsakosss το γεγονός ότι φοβάσαι σημαίνει ότι συνειδητοποιείς τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός σκύλου και παίρνεις μια απόφαση με υπευθυνότητα. Αν αφιερώνεις στο σκύλο σου αρκετό και ποιοτικό χρόνο με βόλτες, άσκηση και παιχνίδια, θα είναι μια χαρά :)
Απ' την άλλη καλό θα ήταν να διαβάσεις και αυτό το υπόμνημα:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1395

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ! :)

@Bidi, που μένεις? Ίσως βρεθούμε γείτονες!
Κάθε φορά που γυρνάω από την βραδινή βόλτα με το σκύλο μου περνάω κάτω από μια πολυκατοικία που έχουν ένα τσιουαουα μακρύτριχο ακριβώς σαν το δικό σου, κάτασπρο με μια μαύρη βούλα στο μάτι. Αυτό το καιρό το έχουν κουρέψει (γιατί κουρεύουν γουλί τα τσιουαουα?) και το έχουν κάνει σαν Chinese Crested!

Μόλις μας βλέπει από το μπαλκόνι, ξεσηκώνει το κόσμο! Γαβγίζει με τόση ένταση που κάθε φορά που παίρνει ανάσα για να ξαναγαβγισει, σηκώνεται στον αέρα! :shock::lol:
Pocket τσαμπουκάς, αλλά πολύ ωραίος! :grin: