K9 Advantix και μπάνιο

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Ξεχνάς μια διαφορά όμως, εσένα είναι κοντότριχο, εμένα είναι μακρύτριχο :p ποτίζουν οι τρίχες και τα μαντηλάκια δεν κάνουν δουλειά...

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Η αυλή έχει πλακάκι, τα σκυλιά δεν κατουράνε ποτέ στην αυλή, η Μίνα περιμένει τη βόλτα, ο Hachi επειδή είναι μικρός καμιά φορά τα κάνει στην πάνα του αλλιώς περιμένει τη βόλτα, πρέπει να του την κόψω κάποια στιγμή (είναι νωρίς έ; ). Πλέον τα σκυλιά δεν τα πάω χωριστά βόλτα, πάμε όλοι μαζί και δεν κάνουν σαν τρελά, ο μικρός μαθαίνει πολύ εύκολα...

Ορίστε η αυλή και το πεντακάθαρο υπερήφανο κουτάβι μου:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
ΕΙναι αστειος. Εχει αθωα φατσα. Σε ρωτησα αν κατουρανε στην αυλη γιατι αν κατουρανε και μετα τα πατανε και παιζουν ειναι λογικο να μυριζει σαν ποδαριλα, αλλα λες πως δεν κανουν τιποτα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
θα δώ αν έχουμε μυλόξυδο να τον σκουπίσω, για τι αναλογία μιλάμε; Δεν θα τον τσούξει το μυλόξυδο αν έχει καμία πληγή;
Εγώ την αναλογία την πάω μηλόξιδο 1 μέρος/ νερό 3. Μην πάει σε πληγή. Όμορφος είναι. και μένα έτσι γίνεται με τις λάσπες. Ξεπλένουμε με νερό και όλα οκ.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Gherudos, να αποφευγεις τα πολλα νερα και τις παρατεταμενες υγρασιες στο σκυλακι, ξεκινανε δερματοπαθειες ετσι...

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Παιδιά είναι αδύνατο να μη βρέχεται ο μικρός, μόνο αν βρώ κανένα ποτιστήρι σαν αυτό των τρωκτικών ώστε να μη βάζει τα πόδια του μέσα :p
Επίσης τον βρέχει η γριά με τα σάλια της όταν παίζουν :p

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Αν πιστευεις οτι ειναι αναποφευκτο να τον πλυνεις τουλαχιστον καντο με σκετο νερο.Δεν πρεπει ο σκυλος να πλενεται με σαμπουαν περισσοτερες απο 1 φορα τον μηνα με 45 ημερες.Μπορει να εχεις προβλημα με το τριχωμα του καποια στιγμη,η με καποια δερματοπαθεια.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Τα παιδια εχουν δικιο για τα μπανια,ενα ξεπλυμα με σκετο νερακι αν γινει καρναβαλι οπως στην φωτο :)D) ειναι υπεραρκετο.Ελεγξε τις πατουσες αναμεσα στα δαχτυλα για τυχον μυκητες οι οποιοι οντως θυμιζουν ποδαριλα,περσυ δεν μας πλησιαζε ανθρωπος μεχρι να γινουμε καλα.
Επισης,μηπως η ωτιτιδα ωφειλεται στο συχνο μπανιο? Αν μπαινει τοσο συχνα νερο στα αυτια του,μου φαινεται λογικο..

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Ορίστε η αυλή και το πεντακάθαρο υπερήφανο κουτάβι μου:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα :D

σαν καρβουνιαρης που βγηκε απο ορυχειο ειναι!!!! χαχαχα τέλειος !!!!!!!!!!