kalhspera epeigon opios mpwrei na voi8isi!!

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
geia sas exw ena belgiko poimeniko 5 mhnon kai meta apo traumatismo sta pisw podia vgikane kai ta 2 ta isxia tou kapoioi m lene gia e3ar8ima isxioy kapoioi alli gia displasia 3 ba8moy pou prokli8ike apo ton travmatismo exw xwrigisi antiflegmonodi perni bitamines kai xontroprostateutika kamia voi8ia???

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.558
Κάποιοι? Κτηνίατροι εννοείς ή όποιος είχε άποψη (που ως γνωστόν είναι σαν την...)?

Ακτινογραφία έβγαλες?

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
exw psa3i to 8ema kai einai 75 % upere3ar8ima ama pame sto egdexomeno diplasias to 8ema einai kapoios m pi ti mpwrw na kanw s autin tin periptosi kai den milame gia enxirisi gt gafra den pezoun 25 xronon eimai kai ftoxopedo

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.558
Mη γράφεις greeklish, απαγορεύεται από τους κανονισμούς.

Τι να σου πω, όταν μπλέκονται έτσι οι κτηνίατροι εγώ είμαι της 3ης και 4ης και 5ης κτηνιατρικής γνώμης μέχρι να "κερδίσει" η πλειοψηφία.

Κατά τ'άλλα πιο έμπειρα με το θέμα μέλη ίσως να μπορούν να σε βοηθήσουν λίγο παραπάνω.

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
ειχα διαβαση οτι θα χριαστη σε περιπτωσι εξαρθιματος να δεθουν τα ποδια κατι τετοιο ισχιοι και μου το εχουν πι και ι 2 κτηνιατρι που εχω εποικινωνεια και σε τι βαθμο θα εναι καλητερα????

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
πεζαμε με το μπαλακι και λογο του τρξιματος παραπατισε και εσκασε με τιν λεκανι και ακουστικε ενα κρακ αθτο ειχε γεινι πρην απο 15 μερες αναρρωσε και την εβγαλα βολτα και ειχαμε ενα παρομιο συμβαν τιν προτι φορα υπε8εσαμε κανενα στραμπουλιγμα ι σπασιμο και μετα απο 15 μερες το ιδιο περιστατικο και ευγαλα μια ακτινογραφια και φενεντο τα ισχια να εχουν φιγι απο τιν θεση τους

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
σε ποιον ιατρό έβγαλες την ακτινογραφία;
τι συμπτώματα έχει αυτή την στιγμή το σκυλί;

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
απο κρητη ειμαι σε μια κτηνιατρικι κλινικι ι εβελην αυτην την στιγμη μεχρι και κολοτουμπες κανει που λεει ο λογος το θεμα ειναι οτι την εχω περιοση αρκετα στο να μιν κινιτε μεχρι να βγαλο και μια 2φτερη ακτηνογραφια 90 μοιρον

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
και κατι ακομα οταν κηνιτε ακουσ τουσ χονδρους να μπενοβγενουν με ενα χαρακτιριστικο κλικ κλακ δλδ κουμπονουν και ξεκουμπονουν

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
και κατι ακομα οταν κηνιτε ακουσ τουσ χονδρους να μπενοβγενουν με ενα χαρακτιριστικο κλικ κλακ δλδ κουμπονουν και ξεκουμπονουν
Αυτός ο θόρυβος μπορεί και να είναι από τον μηνίσκο. Οι γιατροί τι προτείνουν για θεραπεία; Ο σκυλος πονάει; Περπατάει κανονικά; Ποιά είναι η εικόνα του;

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
Αυτός ο θόρυβος μπορεί και να είναι από τον μηνίσκο. Οι γιατροί τι προτείνουν για θεραπεία; Ο σκυλος πονάει; Περπατάει κανονικά; Ποιά είναι η εικόνα του;
εχω παρει θεραπεια συμπλιροματα διατροφης τροφη του δινο royan cannin tin maxi ΠΟΥ ειναι για ισχια αντιφλεγμονοδι και χονδροπροστατευτικα

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
εχω παρει θεραπεια συμπλιροματα διατροφης τροφη του δινο royan cannin tin maxi ΠΟΥ ειναι για ισχια αντιφλεγμονοδι και χονδροπροστατευτικα
επισεις ο σκυλος περπαταει μετα το τραυμα οχι και τοσο καλα το αριστερο του ποιο πολυ δεν το παταει καλα δλδ δεν ασκη πειεση σ αυτο το ποδι και το δεξι μια χαρα το παει

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
και κατι ακομα πρην τιν ακτινογραφεια ο γιατρος μ ειπε οτι δεν υπαρχι περιπτοση να εχει δισπλασια και με την ακτινογραφια μου ειπε ΜΑΛΛΟΝ εχει δισπλασια 3 βαθμου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Eάν ο γιατρός ήξερε να διαβάσει την ακτινογραφία και αν η ακτινογραφία είναι σωστή δεν θα έλεγε μάλλον αλλά θα μπορούσε να κάνει διάγνωση.
Εφόσον θα επαναλάβεις τις ακτινογραφίες φρόντισε να είναι σε έναν σωστό ορθοπεδικό, να μην πετάς χρήματα χωρίς λόγο και να έχεις ένα βέβαιο αποτέλεσμα. Μπορεί να μην είναι δυσπλασία και ο σκύλος να μην έχει αναρρώσει ακόμη, το οποίο και εύχομαι.

vaggelis01

Member
3 Αυγούστου 2013
12
0
Eάν ο γιατρός ήξερε να διαβάσει την ακτινογραφία και αν η ακτινογραφία είναι σωστή δεν θα έλεγε μάλλον αλλά θα μπορούσε να κάνει διάγνωση.
Εφόσον θα επαναλάβεις τις ακτινογραφίες φρόντισε να είναι σε έναν σωστό ορθοπεδικό, να μην πετάς χρήματα χωρίς λόγο και να έχεις ένα βέβαιο αποτέλεσμα. Μπορεί να μην είναι δυσπλασία και ο σκύλος να μην έχει αναρρώσει ακόμη, το οποίο και εύχομαι.
φιλε να σου πω το δεσιμο τον ποδιον σαν λυση πιστευεις οτι θα βοιθουσε
οπω πχ στους ανθροπους βοιθαει ακινιτοποιοιση 20 μερεσ και μετα κινισοθεραπειεσ και κομπε μου το πρωτιναν και ι κτηνιατρι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Δεν χρειάζεται να την ανεβάσεις. Δεν είμαστε γιατροί και δεν θα μπορεί κανείς να σου σχολιάσει κάτι σχετικό. Εύχομαι περαστικά στο σκυλί σου και να του παρέχεις, ότι απαιτείται, για να αναρρώσει.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Θα πρέπει να πάρεις και κάποιες άλλες γνώμες, από κτηνιάτρους. Το σκυλί είναι πολύ νεαρό και θα πρέπει να έχεις μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα του τι ακριβώς έχει για να ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Μην την αφήνεις να ξεσαλώνει. Χαλαρές βόλτες και όσο μπορείς να αποφεύγεις σκάλες. Άσε τις 20 μέρες κτλ.

Μακάρι να βρεις λύση στο πρόβλημα σύντομα και είναι η πιο ανώδυνη. Περαστικά σας.