δεν γνωριζω το ιστορικο του ποιμενικου,φανταζομαι οτι ειπες πως εγινε το συμβαν στον κτηνιατρο,
οτι ηταν ενας αθλητικος τραυματισμος,και φυσικα ειπες ολο το ιστορικο αν ειχε καποια αλλα προβληματα σε πιο νεαρη ηλικια..εννοω αν μετα την αναπαυση ειχε δυσκολια εγερσης το να σηκωθει δηλαδη κανονικα,η καποιο προβλημα στη βαδιση,η καποια γρηγορη η ευκολη κοπωση..εχει καποια σσυμπτωματα..κυριως σε μεγαλοσωμες φυλες..εχει κληρονομικη βαση..
χωρις να θελω να πω κατι ασχημο..αν ο σκυλος ετρωγε υπερβολικα βιταμινες και θερμιδες και εγινε καπως ντοπε..ισως να εχεις και εσυ ενα μεριδιο στο φταιξιμο..ολα αυτα αν ειναι φυσικα ενα εξαρθημα..πληρες η υπερπληρες κεφαλης του μηριαιου οστου οπως λες οτι το εψαξες και αρα εισαι εξοικειωμενος με τις ορολογιες των γιατρων..
το βασικο ειναι παντως αν απο μικρος ειχε προβλημα στη βαδιση..αν δεν το ειχε.. ισως τελικα να μην ειναι δυσπλασια..η αν ετρεχε με τα δυο ποδια τα πισω μαζι..εκει που ανεφερες οτι ειχε ενα κρακ και μετα απο αναρρωση το ξαναεπαθε..και εκει ειναι λαθος γιατι αυτη η αναρρωση επρεπε να ηταν μεγαλυτερη σε ημερες.. ισως βιαστηκες λιγο.. δεν λεω οτι εσυ φταις..αλλα επαιξαν και αυτα το ρολο τους.. και εγω του κλαδου ειμαι.. και επειδη ειπες οτι εισαι και φτωχοπαιδο και σε τιμαει..και ο τροπος γραφης σου ειναι συγκινητικος σαν γιατρος θα σου πω οτι υπαρχει αντιμετωπιση αυτο το δεσιμο που λες,αλλα γινεται σε μικρη ηλικια 4 μηνων.. αλλιως περιμενεις μερικους μηνες ακομα και μετα χειρουργικα...
φυσικα ο σκυλος δεν θελει κρυο πλεον,αλλα ζεστο κλιμα..ακινησια,τα φαρμακα που ειπες τα αντιφλεγμονωδη,δεν γνωριζω το τι νευρολογικη εικονα θα εχει ο σκυλος το επομενο διαστημα..ιατρικα οσο πιο γρηγορα γινει η αναταξη του ισχιου τοσο καλυτερα..αυτο το δεσιμο που ειπες ειναι κατι καλο και ασφαλες..και χωρις χρηματα..και ο σκυλος εχει νορμαλ αναπτυξη μετα..ρωτησα φιλο μου κτηνιατρο γιατι με συγκινησε πολυ η ιστορια σου..απλα μου ειπε πρεπει να ειναι 4 μηνω εκει το πολυ..επισης μου ειπε στειρωση στανταρ γιατι αν ειναι δυσπλασια θα μεταδοθει..περαστικα..
ελπιζω να βοηθησα καπως.. ευχομαι να ειναι το λιγοτερο δαπανηρο για εσενα,και ψυχικα και χρηματικα,και το πιο ευκολοβασταχτο για τον σκυλο σου..κανε θετικες σκεψεις..δωσε θετικη ενεργεια στο συμβαν..