kalos sas vrika

foteiniperd

Member
11 Φεβρουαρίου 2014
5
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
γεια σας είμαι η φωτεινή k έχω ένα "ιμιαιμακι" 4μιση μηνών μάλλον έχει ell.ποιμενικό είπε η κτηνίατρος...ήταν "αδεσποτουλα" k είχα καιρό που έψαχνα αδέσποτα σκυλάκια gt από εκτροφής η άλλους φορείς έχουν φαΐ η νερό ενώ "ταδεσποτακια" μπορεί να ψοφήσουν από paraaaaaa πόλους παράγοντες

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
γεια σας είμαι η φωτεινή k έχω ένα "ιμιαιμακι" 4μιση μηνών μάλλον έχει ell.ποιμενικό είπε η κτηνίατρος...ήταν "αδεσποτουλα" k είχα καιρό που έψαχνα αδέσποτα σκυλάκια gt από εκτροφής η άλλους φορείς έχουν φαΐ η νερό ενώ "ταδεσποτακια" μπορεί να ψοφήσουν από paraaaaaa πόλους παράγοντες

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς ήρθες Φωτεινη, για πες τιποτα περισσοτερο, πώς την λες τη μικρή, καμια φωτογραφία της?

foteiniperd

Member
11 Φεβρουαρίου 2014
5
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
LUCKY (ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ)) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΥΧΕΡΗ ΑΝ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ <<ΚΑΛΟΘΕΛΙΤΗΣ >>ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΟΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΙΡΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΦΟΩΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΞΥΛΟ...ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΕ 2 ΚΙΛΑ.....ΕΧΩ ΣΤΟ PROFILE ALBUM.... ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ?

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Φωτεινή καλημέρα και μπράβο σου για την υιοθεσία.
Δεν φαίνονται φωτογραφίες ή άλμπουμ, οπότε ελπίζω να μας βάλεις σύντομα και να μας πεις και λίγα ακόμη για το χαρακτήρα της μικρής, τη συμβίωσή σας, κτλ. Να τη χαίρεσαι!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Καλώς ήρθες κι από μένα και καλή συμβίωση με το καινούριο σου φιλαράκι!Έχεις πολλά να μάθεις κι εσύ αλλά και να της μάθεις κι εκείνης!
Πες μας κι άλλες πληροφορίες για τη μικρούλα σου και φυσικά να μας βάλεις και πολλές φωτογραφίες να την θαυμάσουμε!
Να την χαίρεσαι και να είστε πάντα καλά κι οι δύο!