Αν και δεν σε εννόησα πλήρως, ωστόσο το τι κάνει ο καθένας δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Άλλοι μπορεί να προσπαθούν, άλλοι μπορεί όντως να μην κάνουν τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως όλοι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.
Και δεν νομίζω πως είπε κανείς πως με ένα βίντεο λύθηκε το πρόβλημα! Απλά μοιραζόμαστε μεταξύ μας τις ανησυχίες μας και τους φόβους μας! Το ότι όλα αυτά συμβαίνουν, το ξέρουμε! Αλλά σκέψου και στο τέλος τέλος πως από όλα αυτά τα θέματα, ένα μόνο να πιάσει το μάτι ενός νέου μέλους, αυτό για μένα είναι θετικό!
Και επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου ως προς το κομμάτι του ότι κάποιος που πάει τώρα να αγοράσει ένα σκυλί δεν ξέρει. Αυτό για μένα δεν είναι δικαιολογία! Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάτι, οφείλεις να το ψάξεις και να ενημερωθείς όσο περισσότερο γίνεται! Εδώ ένα αυτοκίνητο πας να πάρεις και κάνεις έρευνα αγοράς και test drive! Κι εγώ έχω κάνει λάθη με τα σκυλάκια μου! Πολλά τα έμαθα! Άλλα θα τα ξανακάνω! Αλλά θεωρώ πως υπάρχουν λάθη και λάθη και πως από ένα σημείο και μετά η άγνοια δεν αποτελεί επιχείρημα!