Koυτάβια διαθέσιμα προς πώληση

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
"Δεν θέλεις να υιοθετήσεις τον καλύτερο σου φίλο χωρίς να εξαπατηθείς"?

Τραγική η εκόνα των γεννητόρων του κουταβιού στην βιτρίνα :(

[video=youtube;InmKjGZGx98]http://www.youtube.com/watch?v=InmKjGZGx98[/video]

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ελπίζω να το δουν πολλοί που σκέφτονται να αγοράσουν κουτάβια από πετ σοπ και να αλλάξουν γνώμη! είναι τραγικό να βλέπεις ότι γεννιούνται κάτω ;από αυτές τις συνθήκες. αν κάποιος σ έδειχνε στο ταμείο αυτό το βίντεο πιστέυω ότι θα το άφηνε πίσω το κουτάβι

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Από τα λίγα που έχω δει είναι μακράν το πιο συγκλονιστικό επειδή δείχνει απλά μια πραγματικότητα έτσι ώστε να πείθει και τον πιο καχύποπτο.
Ένα κολαστήριο:
-το βλέμμα των σκύλων...
-το τρέμουλο...
-ο τρόμος...
-οι συνθήκες...
-το σκυλί που ''κρύβεται'' κάτω από το άλλο...

και απ'την άλλη τα κουταβάκια στο πετ σοπ, τα παιχνίδια, η πιστωτική...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
8 στους 10 υποψήφιους ιδιοκτήτες σκύλων είναι ακατάλληλοι, ή δεν είναι ακόμα έτοιμοι για σκύλο, ένα άσυλο ή ενας εκτροφέας θα αποτρέψει τον ακατάλληλο υποψήφιο σώζοντας έτσι το σκυλί αλλά και τον υποψήφιο απο την μιζέρια, ενα μαγαζί δεν κάνει ερωτήσεις.

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
8 στους 10 υποψήφιους ιδιοκτήτες σκύλων είναι ακατάλληλοι, ή δεν είναι ακόμα έτοιμοι για σκύλο, ένα άσυλο ή ενας εκτροφέας θα αποτρέψει τον ακατάλληλο υποψήφιο σώζοντας έτσι το σκυλί αλλά και τον υποψήφιο απο την μιζέρια, ενα μαγαζί δεν κάνει ερωτήσεις.
Ωπα ρε φιλε ! Πως το συμπερενεις ετσι αυτο; Εβγαλες και ποσοστο, τι σε δημοσκοπικη δουλευεις;

Συγνωμη και ολας λες ειναι ακαταλληλοι; Ξερει νομιζεις καποιος η ειχε φανταστει οτι γινεται αυτο που δειχνεις στο βιντεο; Υπαρχει κοσμος εκτος φορουμ που δεν ξερει και δεν φταινε αυτοι! Αλλα βλεπουν στις TV και γενικα και ερχεσε εσυ εδω στο φορουμ και το δειχνεις σε εμας και ξερεις οτι ξερουμε τι παιζεται και λες οτι λες; Αν εισαι μαγκας προωθησε το παραξεω και ενημερωσε το κοσμο αλλα τι; Θα κανεις τετοιο πραγμα η καποιος θα το κανει; Σιγα μην κουραστει κανεις, δεν ιδρωνει κανενος το αυτι. Μην το παιρνεις επιθετικα ετσι ειναι η αληθεια.

Κατι ακομα τα βλεπετε που τα βλεπετε τοσο καιρο ξερετε τι παιζεται και κανεις δεν κανει τιποτα και συνεχιζεται ποσταρωντας βιντεο νομιζεται λυσατε το προβλημα και να λετε υπαρχουν κακοι ιδιοκτητες μερικοι, κανεις δεν προχωραει σε καμια κινηση να τα κοψει αυτα, εδω στις αγγελιες πουλιουνται ζωακια αβερτα και ενα βιντεο μας εσωσε, κατι τρεχει στα γυφτικα, κατανταει ειρωνικο το θεμα και ειναι σαν δραμα. Θα πω το οτι να ναι εδω αρμοζει.

Last edited:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μπορεί να με πείτε υπερβολική, αλλά για μένα αυτό το βίντεο με κάνει να νιώθω όπως όταν βλέπω τις φωτογραφίες με τα βασανισμένα νεκρά σκυλιά!! Ένας σκατονόμος δεν υπάρχει που να βάλει τα πράγματα στη θέση τους?????????

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Μπορεί να με πείτε υπερβολική, αλλά για μένα αυτό το βίντεο με κάνει να νιώθω όπως όταν βλέπω τις φωτογραφίες με τα βασανισμένα νεκρά σκυλιά!! Ένας σκατονόμος δεν υπάρχει που να βάλει τα πράγματα στη θέση τους?????????
Οταν γινει μοδα και αυτο καποιοι θα ξεσηκωθουν απο τον καναπε, οποιος καταλαβε καταλαβε.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αν και δεν σε εννόησα πλήρως, ωστόσο το τι κάνει ο καθένας δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Άλλοι μπορεί να προσπαθούν, άλλοι μπορεί όντως να μην κάνουν τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως όλοι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.

Και δεν νομίζω πως είπε κανείς πως με ένα βίντεο λύθηκε το πρόβλημα! Απλά μοιραζόμαστε μεταξύ μας τις ανησυχίες μας και τους φόβους μας! Το ότι όλα αυτά συμβαίνουν, το ξέρουμε! Αλλά σκέψου και στο τέλος τέλος πως από όλα αυτά τα θέματα, ένα μόνο να πιάσει το μάτι ενός νέου μέλους, αυτό για μένα είναι θετικό!

Και επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου ως προς το κομμάτι του ότι κάποιος που πάει τώρα να αγοράσει ένα σκυλί δεν ξέρει. Αυτό για μένα δεν είναι δικαιολογία! Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάτι, οφείλεις να το ψάξεις και να ενημερωθείς όσο περισσότερο γίνεται! Εδώ ένα αυτοκίνητο πας να πάρεις και κάνεις έρευνα αγοράς και test drive! Κι εγώ έχω κάνει λάθη με τα σκυλάκια μου! Πολλά τα έμαθα! Άλλα θα τα ξανακάνω! Αλλά θεωρώ πως υπάρχουν λάθη και λάθη και πως από ένα σημείο και μετά η άγνοια δεν αποτελεί επιχείρημα! :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ωπα ρε φιλε ! Πως το συμπερενεις ετσι αυτο; Εβγαλες και ποσοστο, τι σε δημοσκοπικη δουλευεις;
Μπα, δεν ασχολούνται με αυτά τα πράγματα.
Οι εκτροφείς ίσως......