labrador

Status
Κλειδωμένο θέμα

soccel

Member
26 Οκτωβρίου 2013
7
0
Γεια σας Εχω ενα κουταβακι λαμπραντορ 45 ημερων το πηρα απο ιδιωτη Το τριχωμα του ειναι καπως φουντωτο και περισσοτερο απο οτι στα αλλα λαμπραντορ που βλεπω Ηθελα να με πληροφορησει καποιος αν ειναι φυσιολογικο αυτο η απλα δεν ειναι καθαροαιμο Ευχαριστω

soccel

Member
26 Οκτωβρίου 2013
7
0
Γεια σας Εχω ενα κουταβακι λαμπραντορ 45 ημερων το πηρα απο ιδιωτη Το τριχωμα του ειναι καπως φουντωτο και περισσοτερο απο οτι στα αλλα λαμπραντορ που βλεπω Ηθελα να με πληροφορησει καποιος αν ειναι φυσιολογικο αυτο η απλα δεν ειναι καθαροαιμο Ευχαριστω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
ααα...διπλό για να το εμπεδώσουμε!!!

Ευχαριστούμε soccel...και καλώς ήρθες...:)

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εαν το κουτάβι σου δεν έχει pedigree & δεν είναι από επίσημο εκτροφείο, τότε ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο και ΔΕΝ είναι καν λαμπραντόρ.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Εαν το κουτάβι σου δεν έχει pedigree & δεν είναι από επίσημο εκτροφείο, τότε ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο και ΔΕΝ είναι καν λαμπραντόρ.
Aν εχει pedigree αλλα δεν ειναι απο επισημο εκτροφειο, παλι υπαρχει προβλημα???

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
αυτο με τα χαρτια δεν συμβαδιζει με την λογικη και πολυ,ειναι σαν να λεμε οτι αν χασεις την ταυτοτητα παυεις να εισαι ανθρωπος...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
αυτο με τα χαρτια δεν συμβαδιζει με την λογικη και πολυ,ειναι σαν να λεμε οτι αν χασεις την ταυτοτητα παυεις να εισαι ανθρωπος...
Ναι...ας το ακούσουμε τώρα κι αυτό. Οτι δεν χρειάζεται να έχει pedigree για να είναι καθαρόαιμο. Καιρός του είναι. Και δεν εννοώ φυσικά, το φουκαριάρικο σκυλάκι του θέματος ε;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Και ο σκύλος χωρίς pedigree δεν παύει να είναι σκύλος. Απλά δεν ξέρουμε από που προέρχεται.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
δεν υπαρχει λογος υπερβολων.το τι θα ηταν πιο καλο κ αν ηταν καλυτερο να παρει σκυλι απο εκτροφεα ειναι εντελως διαφορετικο απο το να λεμε οτι ενα σκυλι χωρις χαρτια δεν ειναι καθαροαιμο.καμια σχεση το ενα με το αλλο.εχουμε δει και πολυ καλυτερα σκυλια σε ποιοτητα εργασιας κ μορφολογιας που δεν ειχαν χαρτια απο σκυλια που ηταν απο εκτροφεια.προς θεου...δλδ κατα καιρους που καποιοι εκτροφεις κανουν μαμουνιες κ δε βγαζουν σε καποια κουταβια χαρτια κ ενω κ οι δυο γονεις ειναι φορτωμενοι με παγκοσμιους τιτλους,τα κουταβια ξαφνικα τι ειναι?ημιαιμα?

soccel

Member
26 Οκτωβρίου 2013
7
0
Εσεις εχετε perigree που επιβεβαιωνει τη φυλη σας και τη καταγωγη σας ???? Εν πασει περιπτωσει η ερωτηση αφορα υα χαρακτηριστικα και οχι τιποτα αλλο Ξεκοληστε

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Εσεις εχετε perigree που επιβεβαιωνει τη φυλη σας και τη καταγωγη σας ???? Εν πασει περιπτωσει η ερωτηση αφορα υα χαρακτηριστικα και οχι τιποτα αλλο Ξεκοληστε
H συντρηπτικη πλειοψηφια οσων εχουνε/με σκυλια συγκεκριμενης φυλης ναι, εχουμε κ το αντιστοιχο pedigree που το επιβεβαιωνει.
Χωρις αυτο, δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ενα σκυλι ανηκει οντως σε μια συγκεκριμενη φυλη κατα συνεπεια οτι φερει και ολα της τα χαρακτηριστικα.
(αλλο μοιαζει, αλλο θα μπορουσε να ειναι, κι αλλο ΕΙΝΑΙ)
Αν ο σκυλος σου δεν εχει, τοτε το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι, οποτε κ οποια συγκριση (πχ για το τριχωμα που αναφερεις) με τα χαρακτηριστικα της φυλης ειναι ολιγον ατοπη.

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Ισως το σκυλακι σου να παραπεμπει εμφανισιακα τουλαχιστον περισσοτερο σε golden retriever φιλε μου! Παρεπιπτοντως υγεια να εχει πανω απ'ολα και να σου ζησει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
δεν υπαρχει λογος υπερβολων.το τι θα ηταν πιο καλο κ αν ηταν καλυτερο να παρει σκυλι απο εκτροφεα ειναι εντελως διαφορετικο απο το να λεμε οτι ενα σκυλι χωρις χαρτια δεν ειναι καθαροαιμο.καμια σχεση το ενα με το αλλο.εχουμε δει και πολυ καλυτερα σκυλια σε ποιοτητα εργασιας κ μορφολογιας που δεν ειχαν χαρτια απο σκυλια που ηταν απο εκτροφεια.προς θεου...δλδ κατα καιρους που καποιοι εκτροφεις κανουν μαμουνιες κ δε βγαζουν σε καποια κουταβια χαρτια κ ενω κ οι δυο γονεις ειναι φορτωμενοι με παγκοσμιους τιτλους,τα κουταβια ξαφνικα τι ειναι?ημιαιμα?
Αυτό που λες είναι αλήθεια Λαυρέντη. Σκυλιά από γονείς με πεντιγκρί που από μαιμουδιά δεν δηλώθηκαν τι είναι;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Αυτά που λες Λαυρέντη, ίσως και να είναι αλήθεια, αλλά αφορούν άλλου επιπέδου γνώστες των καταστάσεων. Οχι κοινούς θνητούς, που με το ζόρι ξεχωρίζουν το κεφάλι απ'τον κώλο του σκύλου. Γι'αυτό, ίσως έχει μεγαλύτερη σημασία, να προσέχουμε τι ενδοιασμούς και διλήμματα βάζουμε, και που.

Σκύλος λοιπόν, που έτσι κι αλλιώς, άσχετα αν είναι από ιδιώτη και 45 ημερών, ο ιδιοκτήτης του αναρωτιέται, αν είναι αυτό, που νόμιζε οτι είναι, να είσαι σίγουρος, ότι δεν είναι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
μαρια μου ,οχι ισως....αληθεια ειναι.δεν εχω πει ποτε ψεματα κ δεν εχω μιλησει ποτε για πραγματα που δεν ξερω.ας κρατησουμε αυτο που λες λοιπον, απο το πρωτο σου "αλλα" κ μετα! :)

οπως κ να εχει,γνωμη μου ειναι πως πρεπει τα πραγματα να τα λεμε οπως ειναι ακριβως κ οχι λογω της καταστασης που επικρατει να παρουσιαζουμε καποιο θεμα λιγο διαφορετικα απο αυτο που ειναι ,η για να δωσουμε εμφαση στη σπουδαιοτητα του πεντιγκρι να υποβαθμιζουμε την καθαροαιμια η την ποιοτητα καποιου σκυλου.δεν εχω ποιστοποιητικο φαλακροτητας,αλλα ειμαι φαλακρος,τι να κανω!!!!! :p

οσων αφορα τωρα τον σκυλο του φιλου,δεν ειδα κ δεν ξερω η ακομη κ να δω παλι δε θα ξερω μιας κ δεν το εχω με τα λαμπ..το οτι αναρωτιεται παλι δε μου λεει κατι εμενα προσωπικα...μπορει οντως αυτο που βλεπει να ειναι σημαδι οτι κατι δεν παει καλα,αλλα μπορει κ με τα ματια του να βλεπει κ ο,τι θελει...

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οχι κοινούς θνητούς, που με το ζόρι ξεχωρίζουν το κεφάλι απ'τον κώλο του σκύλου.
καλό. :cool:

soccel; said:
Φιλε soccel φωτογραφική εχεις;
Αν εχεις, βαλε μια φωτογραφια χριστιανε μου να το δουμε το ζωντανο να καταλαβουμε και να σου πουμε.... Τι μας παιδευεις με περιγραφες;

Πάντως -για να το κανουμε αντιστροφα- αν δεν μοιαζει με τη φωτο της δικιας μου στο avatar δεν ειναι labrador. :xD:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πάντως -για να το κανουμε αντιστροφα- αν δεν μοιαζει με τη φωτο της δικιας μου στο avatar δεν ειναι labrador. :xD:
Χαχαχχαχααα!!

Εγώ πάλι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και μου μιλάει για ένα σκύλο ράτσας δεν θα τον στριμώξω για το αν είναι καθαρόαιμο ή οχι. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω αυτόν που άνοιξε το θέμα, και χωρίς να είναι κανόνας υπάρχουν άνθρωποι που ένα καθαρόαιμο θα το μοσχαναθρέψουν κι αν τους βγει ημίαιμο θα το αφήσουν σε κανένα βουνο.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Χαχαχχαχααα!!

Εγώ πάλι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και μου μιλάει για ένα σκύλο ράτσας δεν θα τον στριμώξω για το αν είναι καθαρόαιμο ή οχι. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω αυτόν που άνοιξε το θέμα, και χωρίς να είναι κανόνας υπάρχουν άνθρωποι που ένα καθαρόαιμο θα το μοσχαναθρέψουν κι αν τους βγει ημίαιμο θα το αφήσουν σε κανένα βουνο.
Δυστυχώς, εχεις δικιο.

Status
Κλειδωμένο θέμα