Εαν το κουτάβι σου δεν έχει pedigree & δεν είναι από επίσημο εκτροφείο, τότε ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο και ΔΕΝ είναι καν λαμπραντόρ.Γεια σας Εχω ενα κουταβακι λαμπραντορ 45 ημερων το πηρα απο ιδιωτη Το τριχωμα του ειναι καπως φουντωτο και περισσοτερο απο οτι στα αλλα λαμπραντορ που βλεπω Ηθελα να με πληροφορησει καποιος αν ειναι φυσιολογικο αυτο η απλα δεν ειναι καθαροαιμο Ευχαριστω
Aν εχει pedigree αλλα δεν ειναι απο επισημο εκτροφειο, παλι υπαρχει προβλημα???Εαν το κουτάβι σου δεν έχει pedigree & δεν είναι από επίσημο εκτροφείο, τότε ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο και ΔΕΝ είναι καν λαμπραντόρ.
Ναι...ας το ακούσουμε τώρα κι αυτό. Οτι δεν χρειάζεται να έχει pedigree για να είναι καθαρόαιμο. Καιρός του είναι. Και δεν εννοώ φυσικά, το φουκαριάρικο σκυλάκι του θέματος ε;αυτο με τα χαρτια δεν συμβαδιζει με την λογικη και πολυ,ειναι σαν να λεμε οτι αν χασεις την ταυτοτητα παυεις να εισαι ανθρωπος...
Και ο σκύλος χωρίς pedigree δεν παύει να είναι σκύλος. Απλά δεν ξέρουμε από που προέρχεται.αυτο με τα χαρτια δεν συμβαδιζει με την λογικη και πολυ,ειναι σαν να λεμε οτι αν χασεις την ταυτοτητα παυεις να εισαι ανθρωπος...
Εσεις εχετε perigree που επιβεβαιωνει τη φυλη σας και τη καταγωγη σας ???? Εν πασει περιπτωσει η ερωτηση αφορα υα χαρακτηριστικα και οχι τιποτα αλλο ΞεκοληστεΕαν το κουτάβι σου δεν έχει pedigree & δεν είναι από επίσημο εκτροφείο, τότε ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο και ΔΕΝ είναι καν λαμπραντόρ.
H συντρηπτικη πλειοψηφια οσων εχουνε/με σκυλια συγκεκριμενης φυλης ναι, εχουμε κ το αντιστοιχο pedigree που το επιβεβαιωνει.Εσεις εχετε perigree που επιβεβαιωνει τη φυλη σας και τη καταγωγη σας ???? Εν πασει περιπτωσει η ερωτηση αφορα υα χαρακτηριστικα και οχι τιποτα αλλο Ξεκοληστε
Αυτό που λες είναι αλήθεια Λαυρέντη. Σκυλιά από γονείς με πεντιγκρί που από μαιμουδιά δεν δηλώθηκαν τι είναι;δεν υπαρχει λογος υπερβολων.το τι θα ηταν πιο καλο κ αν ηταν καλυτερο να παρει σκυλι απο εκτροφεα ειναι εντελως διαφορετικο απο το να λεμε οτι ενα σκυλι χωρις χαρτια δεν ειναι καθαροαιμο.καμια σχεση το ενα με το αλλο.εχουμε δει και πολυ καλυτερα σκυλια σε ποιοτητα εργασιας κ μορφολογιας που δεν ειχαν χαρτια απο σκυλια που ηταν απο εκτροφεια.προς θεου...δλδ κατα καιρους που καποιοι εκτροφεις κανουν μαμουνιες κ δε βγαζουν σε καποια κουταβια χαρτια κ ενω κ οι δυο γονεις ειναι φορτωμενοι με παγκοσμιους τιτλους,τα κουταβια ξαφνικα τι ειναι?ημιαιμα?
καλό.Οχι κοινούς θνητούς, που με το ζόρι ξεχωρίζουν το κεφάλι απ'τον κώλο του σκύλου.
Φιλε soccel φωτογραφική εχεις;soccel; said:Εσεις εχετε perigree που επιβεβαιωνει τη φυλη σας και τη καταγωγη σας ???? Εν πασει περιπτωσει η ερωτηση αφορα υα χαρακτηριστικα και οχι τιποτα αλλο Ξεκοληστε
Χαχαχχαχααα!!Πάντως -για να το κανουμε αντιστροφα- αν δεν μοιαζει με τη φωτο της δικιας μου στο avatar δεν ειναι labrador. :xD:
Δυστυχώς, εχεις δικιο.Χαχαχχαχααα!!
Εγώ πάλι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και μου μιλάει για ένα σκύλο ράτσας δεν θα τον στριμώξω για το αν είναι καθαρόαιμο ή οχι. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω αυτόν που άνοιξε το θέμα, και χωρίς να είναι κανόνας υπάρχουν άνθρωποι που ένα καθαρόαιμο θα το μοσχαναθρέψουν κι αν τους βγει ημίαιμο θα το αφήσουν σε κανένα βουνο.