G Georgia_ Member 30 Ιανουαρίου 2012 5 0 Mitilini 2 Φεβρουαρίου 2012 #1 Γεια σας παιδιά με λένε Georgia και έχω ένα mini "πινσερακι" τη Bella η οποια είναι 5 μηνών και εδώ και λίγες μέρες μου βγάζει κάτι σαν πιτυρίδα μήπως γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για αυτό ??? Last edited by a moderator: 2 Φεβρουαρίου 2012
Γεια σας παιδιά με λένε Georgia και έχω ένα mini "πινσερακι" τη Bella η οποια είναι 5 μηνών και εδώ και λίγες μέρες μου βγάζει κάτι σαν πιτυρίδα μήπως γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω για αυτό ???
Sofouli Well-Known Member 3 Σεπτεμβρίου 2010 6.243 526 Λάρισα 2 Φεβρουαρίου 2012 #2 Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες διότι τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum.
Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες διότι τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum.
kango1 Well-Known Member 27 Σεπτεμβρίου 2007 11.313 16 ATHENS 2 Φεβρουαρίου 2012 #4 Tην ακριβή αιτιολογία μπορεί να την διαγνώσει μόνο ο ιατρός και με βεβαιότητα να σου πει και το τι να κάνεις !
Tην ακριβή αιτιολογία μπορεί να την διαγνώσει μόνο ο ιατρός και με βεβαιότητα να σου πει και το τι να κάνεις !
Sofouli Well-Known Member 3 Σεπτεμβρίου 2010 6.243 526 Λάρισα 2 Φεβρουαρίου 2012 #5 Georgia_ said: Δεν τα δειχνει ελληνικα?? Click to expand... Δεν τα δείχνει διότι τα διόρθωσα εγώ