MARGARITA

margarita

Member
2 Μαϊου 2008
10
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΖΟΡΙΚΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Καλησπερα και καλως ηρθες!

Νομιζω πρεπει να τον πας στο γιατρο για εξεταση αιματος!

Η εικονα που περιγραφεις δεν ειναι καλη! :?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Margarita, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Γράφε σε παρακαλώ πολύ με πεζά και όχι κεφαλαία.

Διάγνωση από το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να γίνει. Πάρε το σκυλί και πήγαινε το στον κτηνίατρο για έλεγχο της υγείας του.
Παρεμπιπτόντως σε ποια φυλή ανήκει ο «κομματάκι ζόρικος» σκύλος σου?

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Kαλως ηρθες! :)
Καταρχην πηγαινε τον οπωσδηποτε στον κτηνιατρο οσο ζορικος και να ειναι στην τελικη βαλτου φιμωτρο!
Και θα συμφωνησω με τη gogo η εικονα π περιγραφεις δν ειναι καθολου καλη :?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δεν είναι καλό να πιστεύεις ότι ο σκύλος σου έχει πρόβλημα και αντί να τον πας σε έναν κτηνίατρο να ψάχνεις για διάγνωση μέσα από fora. Ακόμα και κτηνίατρος να σου απαντούσε, δε θα μπορούσε να ξέρει τι μπορεί να έχει χωρίς να τον δει.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Πιστευουμε οτι πρεπει να τον πας ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ στον

κτηνιατρο!!! Αυτο πιστευουμε!!!

margarita

Member
2 Μαϊου 2008
10
0
οταν λεω ζορικος εννοω οτι οσες φορες τον πηγα στον κτηνιατρο με το αμαξι του εβαζα φιμωτρο γιατι δαγκωνε τις τα καθισματα αλλα κατουρουσε μεσα στο αμαξι. το κλουβι του το καταστρέφει. δεν βαζω πανω απ'αυτον το αμαξι αλλα δεν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα να το φτιαχνω καθε λιγο

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Σιγουρα δν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να φτιαχνουμε καθε λιγο και λιγακι τις ζημιες που γινονται, απο τη στιγμη π ξερεις ομως τι κανει μπορεις να το αποτρεψεις. Να του βαζεις φιμωτρο για τα καθισματα και για το κατουρημα βαζε εκει που καθεται στο αμαξι ενα ναιλον και απο πανω μια πετσετα! :wink:
Ειναι πραγματα π μπορεις να κανεις για να μην γινονται ζημιες!

Σε καμια περιπτωση ομως δν ειναι λογοι αυτοι π περιγραφεις για να μην πας το σκυλο σ στον κτηνιατρο!

Τελος παντων δες τι θα σ πει ο κτηνιατρος και αν θες παραπανω συζητηση ανοιξε ενα θεμα στο Ασθενειες και Θεραπειες ετσι ωστε να το διαβαζουν ολοι! :)

Επισης... Τελικα θα μας πεις τι σκυλο εχεις,ποσο χρονων, πως τον λενε... Πληροφοριες γι'αυτον γενικα :?: :-s

margarita

Member
2 Μαϊου 2008
10
0
τον λενε ρηγα, ειναι 7 ετων και ειναι μποξερ. δεν ειναι δικαιολογιες για το αυτοκινητο και ομολογω πως αυτο που μου μου λετε με ναυλον και πετσετα δεν το σκεφτηκα. τελοσπαντων θα ερθει ο γιατρος και θα μαθω τι εχει. ευχαριστω παντως!