Marley!

Kiko+Marley

Member
22 Απριλίου 2017
13
25
Εγώ που λέτε δεν πήγαινα ποτέ για περπάτημα... Μετά από απίστευτη επιμονή του φίλου μου, λέω " δίπλα στη θάλασσα μένεις Αγγελικούλα, κάνε την καρδιά σου πέτρα και πήγαινε μία βόλτα"! Κι εκεί που περπατούσα αμέριμνη, με τη μουσική στ' αυτιά, ξαφνικά..... τσουπ! Σου λέει μόνη της η κακομοίρα, κάτσε να πάω να της κάνω λίγη παρέα με την κουνιστή ουρίτσα μου... και με διάλεξε αυτός, από τα 4 κουταβάκια που βρέθηκαν στο δρόμο μου! Ημίαιμο ό,τι να ΄ναι και Marley, γιατί φυσικά μας αρέσει πολύ η ρέγγε! Από τότε είμαστε κολλητάρια! Και επίσης από την προηγούμενη εβδομάδα που ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο εμβολίων, εγώ που δεν πήγαινα για περπάτημα ποτέ.... καταλαβαίνετε!!!
Μόλις βρω άκρη, θα ανεβάσω και φωτό...

Kiko+Marley

Member
22 Απριλίου 2017
13
25
Ε μα αυτό είπα κι εγώ @Anniegr ... Πώς να αντισταθείς??? Εντωμεταξύ ξέχασα να αναφέρω ότι ο φίλος μου δεν ήθελε σκύλο.... Αγκαλιά κοιμούνται.:ROFLMAO:

• Like
Reactions: Anniegr

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Πιάστηκατε στη φακα...καλα ξεμπερδέματα τωρα...Αφού σας υιοθετησε να ειστε καλα παιδιά να σας κρατήσει!!!!
Μα τον χαιρεστε τον κούκλο!!!

• Like
Reactions: Kiko+Marley

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ε μα αυτό είπα κι εγώ @Anniegr ... Πώς να αντισταθείς??? Εντωμεταξύ ξέχασα να αναφέρω ότι ο φίλος μου δεν ήθελε σκύλο.... Αγκαλιά κοιμούνται.:ROFLMAO:
Καλά αυτά τα "δεν ήθελε" τα'χουμε ζήσει όλοι. Ποτέ, κανείς δεν αντιστάθηκε :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Χωρίς πλάκα, είναι υπερβολικά όμορφος, τέρμα μπουνταλοκούταβος :love:

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.507
Κουκλι το μικρό, ευτυχως που δεχτηκε καλά ο φίλος τον σκυλάκο...Αλλιώς θα έμπαινες στον πειρασμό να τον διώξεις........τον φιλο εννοείται !!!! :LOL::LOL::LOL:

• Like

Kiko+Marley

Member
22 Απριλίου 2017
13
25
"Μου πήρε και ταυτότητα αυτή που έχει το φαί... Για να μη με χάσει και καλά... Εντωμεταξύ την έχω ακούσει να λέει ότι με δίνει και μάλιστα με 4 σφουγγαρίστρες δώρο... Η διπρόσωπη!!!!

Attachments