Nέο μέλος στην αγέλη μας - Ziggy, the catdog

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Προ τετραμηνου βρηκα δυο νεογεννητα γατακια στα σκουπιδια ... τελικα σωσαμε το ενα, το οποιο μεγαλωσε και αποφασισα να το υιοθετησω.Ετσι μπηκε στην αγελη μας, μαζι με το bully και το μαυροσκυλο (τα οποια φαινεται να το συμπαθουν αρκετα :cool:)

Να λοιπον ο Ziggy :) :

o οποιος αρχιζει και μοιαζει στη συμπεριφορα με σκυλο.Μενει με τα σκυλια στον κηπο την ημερα και το βραδυ (πλεον), μπουκαρει μεσα και αυτος.

Μου φαινεται πως σε λιγο θα τον βγαζω βολτα με λουρι :D:D

• Like
Reactions: Estranged

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Να σου ζήσει!

Άρχοντας!

Σκέψου το η προτελευταία φωτογραφία να πάρει μέρος στον τρέχοντα διαγωνισμό!
Είναι εκπληκτική...!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Ωραία φωτό όντως, αλλά η tiny σαν να μην μου φαίνεται και τόσο tiny πια...σαν να τσούπωσε αρκετά μου φαίνεται :rolleyes:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Να σου ζήσει!
Σκέψου το η προτελευταία φωτογραφία να πάρει μέρος στον τρέχοντα διαγωνισμό!
Είναι εκπληκτική...!!!
Σε ευχαριστω ...

Με το μαυροσκυλο κανουν διαφορετικα χορευτικα καθε βραδυ ...παιζουν σχεδον σα σκυλος με κουταβι :)

Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι οταν βρηκα τα γατακια στα σκουπιδια (ακομα με τον ομφαλιο λωρο ηταν...), το μαυροσκυλο εκανε σαν παλαβο ...τα ειχα βαλει σε ενα κουτι και αυτη καθοταν απο πανω και κλαψουριζε για ωρα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ που έχω τον καημό μου με τις γάτες θα σου πω απλά ΖΗΛΕΥΩ με τέτοιες φωτογραφίες!
Καταπληκτική σχέση μπράβο!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ωραία φωτό όντως, αλλά η tiny σαν να μην μου φαίνεται και τόσο tiny πια...σαν να τσούπωσε αρκετά μου φαίνεται :rolleyes:
15 κιλα την πηρα και τωρα ειναι 18,5 ... το μεγαλο προβλημα ειναι ο Boogie που εχει γινει σα μπουλντοζα :(

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Αγαπω γατες !!Ειναι τελειες και ο Ζιγκι ειναι πανεμορφος και φαινεται πως θα γινουν τελειο παρεακι τα 3 τους ,να σου ζησει !
Γιατι καλε παχυναν τα σκυλακια σου ;Απο το φαι ;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αγαπω γατες !!Ειναι τελειες και ο Ζιγκι ειναι πανεμορφος και φαινεται πως θα γινουν τελειο παρεακι τα 3 τους ,να σου ζησει !
Ε Μα απο τι; Με τον αέρα; Χαχα! Ωραία τσουποτουλια είναι, αρκεί να μην επιβαρυνθεί η υγεία τους.
Κ όπως ειπώθηκε κ γω ζηλεύω πολυ που τα βλέπω. Λατρευω γάτες αλλα το μουρλοσκυλο δν είναι για τέτοια πειράματα...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ναι ... η ασκηση δεν τους λειπει ...
Το bulldog πηρε δρομο αφοτου μπηκε σε Hill's K/D (παλιοτροφη γεματη υδατανθρακες) και το μαυροσκυλο μου εκανε επι ενα χρονο νουμερα με το φαγητο (αρνηση κροκετας - ζουσε σε καταφυγιο,την υιοθετησα 2 ετων και μαλλον τοτε εφαγε πρωτη φορα μαγειρευτο ...σοκαριστηκε το ζωντανο :)).
Η αληθεια ειναι οτι τα εχω κακομαθει κιολας ...καποια στιγμη, θα τα βαλω σε διαιτα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.

Αφού ρε κάθεται και της μαγειρεύει φαγητό της κοπρίτισας μη και του πεινάσει! Δωσ'της την κροκέτα, ρε Tricky, κι αν δε φάει κακό του κεφαλιού της! Λες να της έδινε κοτοπουλάκι η Μαριάνθη? Για το χοντρό πάω πάσο, αλλα την (not so) Tiny είναι εύκολο να την αδυνατήσεις αφού ετσι κι αλλιώς είναι δύσκολη με το φαγητό!

Το bulldog πηρε δρομο αφοτου μπηκε σε Hill's K/D (παλιοτροφη γεματη υδατανθρακες) και το μαυροσκυλο μου εκανε επι ενα χρονο νουμερα με το φαγητο (αρνηση κροκετας - ζουσε σε καταφυγιο,την υιοθετησα 2 ετων και μαλλον τοτε εφαγε πρωτη φορα μαγειρευτο ...σοκαριστηκε το ζωντανο :)).
Η αληθεια ειναι οτι τα εχω κακομαθει κιολας ...καποια στιγμη, θα τα βαλω σε διαιτα.
Να πας να γράψεις στο άλλο θέμα.... "είναι ο ιδιοκτήτης κακομαθημένου σκύλου καμομαθημένος κι ο ίδιος ή απλά μαλακός χαρακτήρας??":D:D:D

Το γατόνι, τέλειο! Αντε να κανονίσομε καμια βόλτα να το γνωρίσουμε. Να γνωρίσει κι Tiny την Ελλίτσα....θα γίνει τρελό παιχνίδι. :)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αφού ρε κάθεται και της μαγειρεύει φαγητό της κοπρίτισας μη και του πεινάσει! Δωσ'της την κροκέτα, ρε Tricky, κι αν δε φάει κακό του κεφαλιού της! Λες να της έδινε κοτοπουλάκι η Μαριάνθη? Για το χοντρό πάω πάσο, αλλα την (not so) Tiny είναι εύκολο να την αδυνατήσεις αφού ετσι κι αλλιώς είναι δύσκολη με το φαγητό!
Καλα κανετε και κραζετε για το βαρος μπας και τα βαλω σε αυστηρη διαιτα επιτελους ...η Tiny πλεον τρωει 150 γραμ Acana τη μερα.Φετος το χειμωνα θα μενουν εξω ολη μερα οταν λειπω οποτε κατι θα καψουν και απο το κρυο :D (απο το κρυο ηταν αδυνατη η Tiny ... απορω πως καταφερα να παχυνω ενα σκυλο που πριν τον παρω,ειχε ουσιαστικα μηδενικη ασκηση και ζουσε σε 3 τμ)

Τεσπα , ελπιζω ο Ziggy να μην παχυνει και αυτος :p ...τον αλλο μηνα παει για στειρωση ...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να σου ζήσει το νέο μέλος!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
Θα `θελά κι εγώ 1-2 γατόνια να τριγυρίζουν στον κήπο/σπίτι, αλλά η Λάρα ούτε σε φωτογραφία δεν της θέλει μέσα στο χώρο της :( (ευτυχώς στη βόλτα δεν τους δίνει σημασία....συνήθως :D).

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
H φωτογραφια με το χορευτικο Tiny-Ziggy πολυ ωραια! Να σου ζησει ο αιλουρος, ομορφος ειναι. :)
Κοψτε τα σουβλακια και θα αδυνατησει και ο χοντρος και το μαυροσκυλο!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλα κανετε και κραζετε για το βαρος μπας και τα βαλω σε αυστηρη διαιτα επιτελους ...η Tiny πλεον τρωει 150 γραμ Acana τη μερα.Φετος το χειμωνα θα μενουν εξω ολη μερα οταν λειπω οποτε κατι θα καψουν και απο το κρυο :D (απο το κρυο ηταν αδυνατη η Tiny ... απορω πως καταφερα να παχυνω ενα σκυλο που πριν τον παρω,ειχε ουσιαστικα μηδενικη ασκηση και ζουσε σε 3 τμ)

Τεσπα , ελπιζω ο Ziggy να μην παχυνει και αυτος :p ...τον αλλο μηνα παει για στειρωση ...
Επειδή κι η Έλλη είναι ίδια κυβικά (14,5 κιλά) και παρόμοιο σουλούπι και κινητικότητα, έχω να πω οτι τα 150 είναι πολλά. Τόσα της δίνω κι εγώ και βλέπω οτι όχι μόνο δεν χάνει, αλλά ψιλοπαίρνει βάρος (το παρατήρησε και κόσμος που είχε να τη δει καιρό). Σκοπεύω να της το μειώσω.

Η διαφορά είανι οτι η Έλλη είναι πεινάλα.... εξαφανίζει την κροκέτα σε 3 δευτερόλεπτα και μετά κάθεται και κοιτάει με ύφος Βασιλάκη Καϊλα το Γκογκόλ που τρώει με το πάσο του..... οποτε είναι δύσκολο να της μειωσεις κι αυτά τα λίγα που της δίνεις (άσε που μου φαίνεται λίγη η ποσότητα σε σχέση με τους κουβάδες που τρώει ο άλλος).... Νομίζω έχει να κάνει κι αυτό.... εμείς που είχαμε συνηθίσει να ταϊζουμε 30κιλα σκυλιά, εχουμε δυσκολία να προσαρμοστούμε στις ποσότητες του 15κιλου...

Επιμένω οτι αφού η Tiny δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για την τροφή, είναι εύκολο! :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
σούπερ! Μακάρι κ η λώρυ να'κανε αγκαλιές με αιλουροειδή, προς το παρόν τα ανεβάζει σε δέντρα χαχα!

Να τον χαίρεσαι το γάτο Βασίλη! :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Να σου ζήσουν και τα τρία, Βασίλη, για πολλά - πολλά χρόινια!!!:)

Ειδικά ο Ziggy, αν και διαφορετικός σε χρωματισμό, μου θυμίζει έντονα το δικό μας γάτο και τα παιχνίδια του με τα σκυλιά!

Υ.Γ. Ερώτηση: Ο μεγάλος τον βάζει καθόλου ανάσκελα? και τον πατάει με το πόδι του στην κοιλιά για να μη φύγει?:confused:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Έχω κ γω ερώτηση: όταν παίζουν αγριευει καθόλου το παιχνίδι; Ρωτάω για να δω αν δικη μου τελικά είναι οκ με τις γάτες κ απλά πρέπει να βρω την κατάλληλη. Μια που την ξέρει απο πολυ μικρη παίζουν αλλα καταλήγουν να την πιάνει απο τον σβέρκο κ να τν πηγαινοφερνει! Η γατουλα είναι 5 μηνών οπότε μικρόσωμη ακόμη, μήπως όταν μεγαλώσει - η Τσιλι έχει μέγεθος μεγάλης γάτας οπότε θα είναι στα ίσα τους!- τρώγονται ακόμη περισσότερο ή αυτο είναι παιχνίδι;