Eνταξει παιδια,ο καθενας με την ομαδα του,τι να κανουμε τωρα!!!Σταθη να σου ζησει ο κουταβος ! Να περνατε ομορφα μαζι..... τωρα οσο για την ομαδα.... κανεις δεν ειναι τελειος, εμεις σε συμπαθουμε κ ας εισαι παοκ !!!! (φυσικα κανω πλακα)
Nα πανε να γαμηθουνε,μεχρι και σκυλο ασπρομαυρο πηρα,για να διωχνουν τον Παυλαρα και να παιζει ο ρουφιανος...βαλε τον σκυλο στην τουμπα να παρει στο κυνηγι κανενα παικτη γιατι αντε..περπατητες εγιναν ολοι.. :smurf::smurf::smurf:
Δεν μου πέφτει λόγος αλλά καλά θα ήταν μια αυτοσυγκράτηση στον λόγο μας... είσαι και νέο μέλος... δηλαδή σε λίγο καιρό πως θα εκφράζεσαι;Nα πανε να γαμηθουνε,μεχρι και σκυλο ασπρομαυρο πηρα,για να διωχνουν τον Παυλαρα και να παιζει ο ρουφιανος...
Μην τρελενεσαι αδερφε,οι λεξεις δεν ειναι κακες εμεις τους δινουμε κακοι σημασια,εγω εδωσα απλως μια ευχη!!!Επισης δε νομιζω οτι εχει να κανει με το παλιος ή νεος,ουτε και ειμαι προσβλητικος απεναντι σε αλλο χρηστη,απλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται με τ' ονομα τους.Ωστοσο,αφου σου ''χτυπησε'' ασχημα στο ματι,θα χρησιμοποιω πιο επισημη γλωσσα απο 'δω και περα...Δεν μου πέφτει λόγος αλλά καλά θα ήταν μια αυτοσυγκράτηση στον λόγο μας... είσαι και νέο μέλος... δηλαδή σε λίγο καιρό πως θα εκφράζεσαι;
Πως το λένε κάποιοι;... ααα πάντα φιλικά...![]()
Nα σαι καλα,σ'ευχαριστω πολυ!!!Να τον χαιρεσαι το κουταβάκι σου και να περνάτε πολυ ομορφα μαζι!!!