Nadac Champs 2009.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Mερικές φορές νομίζουμε πως τα +κιλά δεν μπορούν να πιάσουν ταχύτητες.
Λάθος,έχω δει bug-σφαίρα και έμεινα έκπληκτος.

Τώρα για τα άλματα είναι άλλο θέμα.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ειναι επιτυχια και ΜΟΝΟ που πηρε μερος στους τελικους,ενα bulldog...αναμεσα σε φυλες οπως το border collie,το Malinua κλπ.

και για την ιστορια...υπαρχουν και Bullmastiff που παιρνουν μερος σε aggility αγωνες.Υπαρχει και εκτροφεας που τα εκπαιδευει η ιδια...

...αυτα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το ότι μπορεί να τα κάνει αυτό το σκυλί είναι και λόγος να τον ενθαρύνουμε να τα κάνει?
Δεν είναι λίγο επίπονο για το σώμα του να τα κάνει αυτα?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ειναι η αποδειξη οτι καποιες φυλες που εχουν "ακουσει" πολλα,δεν ειναι μονο για να ροχαλιζουν στους καναπεδες και να τους καθαριζεις τα σαλια.

σιγουρα θα ειναι πιο επιπονο για ενα bulldog απο ενα border collie,αλλα γιατι οχι?

εκτος και εαν αποδεχθουμε οτι καποιες φυλες χρησιμευουν -πια- μονο για να τρωνε...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
επειδη ενας σκυλος ή τα σκυλια ενος εκτροφεα που εκτρεφει για ατζιλιτυ , πραγμα που σημαινει οτι η εκτροφη τους εχει εντελως αλλα κριτηρια απο την εκτροφη των υπολοιπων σκυλων δεν κανει μια ολοκληρη φυλη να κανει για ατζιλιτυ

υπαρχει και ιταλιδα εκτροφεας ροτβαιλερ που εκτρεφει επισης για αγκιλιτυ και γαλλος εκτροφεας ροτβαιλερ που εκτρεφει για γαλλικο ρινγκ οταν τα περισσοτερα ροταβαιλερ σημερα δεν μπορουν ουτε ιπο να κανουν σωστα

καποια σκυλια κανουν οχι ολα

το μπουλντογκ της φωτογραφιας ειναι πολυ αδυνατο (οπως πρεπει ) για να μην καταπονειται

και εγω πλακα εκανα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Άρα με επιλεκτική εκτροφή κάνουν όλες οι φυλές για agility?

Δεν νομίζω..

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
παιδια εγω δεν το εβαλα το videaki για αντιπαραθεση...περισσοτερο για την εντυπωση που μου εκανε και για πλακα...

βαριεμαι -εδω και καιρο- τις αντιπαραθεσεις στο φορουμ.

@Νικο,καταλαβαινω τι θες να πεις.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Καλημέρα.

Φυσικά και διαφωνούμε,ποιος ο λόγος να μαλώσουμε?

Και για τον λόγο του αληθές όχι δεν είπες αυτό Νίκο,αλλά αναφέροντας φυλές που κατεξοχήν δεν κάνουν για agility κτλπ ,
και μιλόντας για εκτροφή που έχουν σκοπό αυτό,πάει το μυαλό εκεί κιας μην το είπες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.327
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78