Nami, το νεο μελος της οικογενειας μας ( Akita Inu )

Crazy_Vision

Member
5 Ιουνίου 2016
11
64
41
Πάτρα
Καλησπεριζω το φορουμ και με το πρωτο μου ποστ θα ηθελα να κανω μια παρουσιαση της Nami μας, το καινουριο μελος της οικογενειας μας που πλεον απαριθμει 3 μελη ( Η γυναικα μου, Η Nami και εγω ).

Τον τελευταιο χρονο και μετα απο πολυ διαβασμα για τη ρατσα, συναναστροφη με φιλους ( παλιους και νεους ) που τυχαινει να εχουν στην κατοχη τους Akita Inu και μετα απο πολλες συνομιλιες με τον Κ. Γιαννη Τραικο για αρχη αποφασισαμε εντελη να κανουμε το βημα προς τη συγκεκριμενη ρατσα. Η αγαπη μου για την Ιαπωνια γενικοτερα με παει μια 20ετια πισω και εχει να κανει απο την παρακολουθηση ιαπωνικων ταινιων και κινουμενων σχεδιων, τατουαζ που αφορουν τον ιαπωνικο τροπο ζωης, μεχρι ακουσματα ορχηστρικης ιαπωνικης μουσικης. Ο Κ. Γιαννης λοιπον με εφερε σε επαφη με εναν καταπληκτικο ανθρωπο. Τον Εκτροφεα Τασο Κουμουτσεα απο την Χαλκιδα ( Επισημος Εκτροφεας Akita Inu απο τον ΚΟΕ ) με ονομα εκτροφειου Genron na Seishin, ο οποιος ειχε για καλη μας τυχη και γεννα αρχες Μαιου. Ενα καταπληκτικος ανθρωπος οπως λεω γιατι παρολο που δυστυχως μενω Πατρα και αυτος Χαλκιδα ηταν απο την πρωτη στιγμη που μιλησαμε στο τηλεφωνο απιστευτα φιλικος, με πολυ χαμογελο, και υπομονη σε οτι ερωτηση ειχα.

Η Nami αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι 35 ημερων και περιμενουμε να φτασει 9 εβδομαδων για να ανεβω Χαλκιδα να την παρω. Κανω την παρουσιαση λοιπον γιατι η Nami για εμας ειναι ηδη στο σπιτι μας απο τωρα. Να ειναι καλα ο Τασος που καθε μερα μας στελνει φωτογραφιες και ζουμε την αναπτυξη της μερα με τη μερα.

Βαζω καποιες προσφατες φωτογραφιες της Nami λοιπον ( των τελευταιων ημερων ) και θα προσθετω σιγα σιγα φωτογραφιες της αναπτυξης της οσο περνα ο καιρος :)

Attachments

Crazy_Vision

Member
5 Ιουνίου 2016
11
64
41
Πάτρα
Κουκλάκι φαίνεται το μικρό. Να σου ζήσει! :)

Υ.Γ: Nami as in One Piece; :p
Σας ευχαριστω ολους/ες :)

Ακριβως, Nami as in One Piece :) μεγαλος φαν και της σειρας και της Nami οποτε δεν μπορουσα να δωσω αλλο θηλυκο ονομα στην μικρη χαχα!

• Like
Reactions: Elrandir

Crazy_Vision

Member
5 Ιουνίου 2016
11
64
41
Πάτρα
Με το καλο να τη δεχτεις ! Μηπως εχεις προχειρες φωτογραφιες των γονιων ;
Ναι και βεβαια.
Ειναι η Yuki Genron na Seishin & ο Benkei Ko Kara Kaiso.

Attachments

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Λογικα θα βγει αρκετα ανοιχτοχρωμη ως προς το κοκκινο της,ετσι ; Μου αρεσει που σου αρεσει η ιαπωνικη κουλτουρα παντως ;)

υ.γ. Απο οτι ειδα στο φβ ολα τα υπολοιπα κουταβια ειναι λευκα ; :p

Crazy_Vision

Member
5 Ιουνίου 2016
11
64
41
Πάτρα
Λογικα θα βγει αρκετα ανοιχτοχρωμη ως προς το κοκκινο της,ετσι ; Μου αρεσει που σου αρεσει η ιαπωνικη κουλτουρα παντως ;)

υ.γ. Απο οτι ειδα στο φβ ολα τα υπολοιπα κουταβια ειναι λευκα ; :p
Ναι ισχυει ολα τα υπολοιπα ειναι λευκα. Λογικα θα βγει ανοιχτοχρωμη ομως σε αρκετες φωτογραφιες φαινεται πιο σκουρο το κοκκινο της. Δυστυχως ο Τασος δεν εχει φωτογραφικη και φωτογραφιζει με το κινητο του και δεν φαινονται και τοσο καλα τα χρωματα. Σε βιντεο που εχω δει ειναι πιο εντονο το χρωμα. Το θετικο για την αναπτυξη της ειναι πως απο οτι μου ειπε εχει πρωτο λογο στο βυζι της μανας της, πανω κι απο τα αρσενικα χεχε.

Η αληθεια ειναι πως ναι εχω μια ιδιαιτερη αγαπη στην ιαπωνικη κουλτουρα και ελπιζω καποια στιγμη αν μου το επιτρεψει η δουλεια μου και τα οικονομικα να κανω και ενα ταξιδι προς τα εκει. Προς το παρον η Nami θα μας θυμιζει την αγαπημενη Ιαπωνια ακομη πιο πολυ :)

Crazy_Vision

Member
5 Ιουνίου 2016
11
64
41
Πάτρα
Δυστυχως το σκυλι που ειχαμε κλεισει απο χαλκιδα μας βγηκε μακριτριχο στην πορεια οποτε ακυρωθηκε και η συμφωνια...ομως για καλη μας τυχη υπηρχε εκτροφεας στην πατρα με προσφατη γεννα οποτε πηραμε εντελη απο εκει.

Το ονομα αυτης Ναμι ( δεν αλλαζει το ονομα ουτε με σφαιρες χαχα ), με πολυ καλα αιματα. Παραθετω και φωτογραφιες καθως και το petigree της. Θα βαζω καινουριες φωτο απο την αναπτυξη της πολυ συχνα :)

http://www.akitapedigree.com/details.php?id=86128

Attachments

• Like
Reactions: spyv and ioanna a

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το ότι το σκυλάκι ήταν μακρύτριχο; Μπερδεύτηκα λίγο.
Κουκλα είναι και η Ναμι2 πάντως

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το ότι το σκυλάκι ήταν μακρύτριχο; Μπερδεύτηκα λίγο.
Κουκλα είναι και η Ναμι2 πάντως
λάθος αποκλεισμού αν δε με απατά η μνήμημου. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε εκθεση αν ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο.

• Like
Reactions: Beyond Wonderland

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Τα μακρυτριχα ειναι εκτος προτυπου,αν ο φιλος ηθελε να κατεβει σε εκθεσεις με το σκυλι δεν θα μπορουσε,φυσικα μπορει να μην ηθελε και μακρυτριχο λογω εμφανισης απλως.Γενικα τα μακρυτριχα δινονται συνηθως σε χαμηλοτερες τιμες και προοριζονται μονο για πετ.

@Crazy_Vision Τοσο πολυ αργησε το κουταβι να δειξει πως θα γινει μακρυτριχο ;

Last edited:

Crazy_Vision

Member
5 Ιουνίου 2016
11
64
41
Πάτρα
Η γεννα ειχε ενα μακριτριχο λευκο και αυτο που ειχα κλεισει εγω το οποιο εδειχνε απο 35 ημερων μια μικρη αυξηση στο τριχωμα πισω απο τα αυτια. Κατα τα αλλα ηταν εντος προτυπου. Φανταστηκαμε πως ισως απλα εμοιαζε στον πατερα του ο οποιος ειχε το ιδιο θεμα χωρις να ειναι μακριτριχος. Καμμια σχεση βεβαια με το λευκο της γεννας που φαινοταν απο την αρχη οπως αναφερω και πιο πανω. Δυστυχως στις 45 μερες εδειξε 100% πως ειναι μακριτριχο οποτε και ακυρωθηκε η συμφωνια.

Με ενδιαφερει να κατεβασω σε εκθεσεις ναι για αυτο και δεν ηθελα μακριτριχο. Ισχυει αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω. Τα μακριτριχα προοριζονται για pet, και η τιμη τους ειναι πολυ χαμηλοτερη. Σε περιπτωση που ηθελα να το παρω τελικα θα πληρωνα πολυ λιγοτερα απο τα μισα που ειχα αρχικα συμφωνησει. Απλα θελω να κατεβει εστω σε μια εκθεση για την εμπειρια.

• Like
Reactions: Beyond Wonderland

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
Με τι αμαξι θα πας Χαλκιδα???Kανονισε να πεις κανα Audi :D
Αντε υπομομη θα περασουν οι μερες :D