Naomi & Campbell, αναζητούν μόνιμη...πασαρέλα

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δυο μοντέλα, δυο μαύρες γαζέλες, ήρθαν και με βρήκαν (ναι, δε χρειάζεται να ψάχνω, με βρίσκουν μόνα τους πια) και μου ζήτησαν να τους βρω τις καλύτερες πασαρέλες, εεεε οικογένειες :lol:

Η Naomi:

και η Campbell:

ήρθαν για να σας κατακτήσουν! Γυαλιστερό τρίχωμα, απαλό σαν μετάξι της Naomi, ψιλο-μπουκλέ της Campbell και ουρές που κουνιούνται ασταμάτητα με απίστευτο νάζι

Τα μοντέλα είναι περίπου 4 μηνών, μόλις που ξεκίνησαν να αλλάζουν δόντια, 7-8 κιλάκια η καθεμία (η Campbell είναι εμφανώς πιο μικροκαμωμένη), θα τα πιάσουμε τα 15 φαντάζομαι.

Κάναμε το πρώτο εμβόλιο, αποπαρασσιτωθήκαμε και είμαστε έτοιμες να κατακτήσουμε τις καρδιές σας!

Θα τις βρείτε στο τηλέφωνο του ατζέντη τους 6977200325, και θα τις παραλάβετε με το book του (βιβλιάριο υγείας) και τη συμφωνία ότι θα φροντίζετε για την καριέρα τους ισόβια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Μ'αρέσεις που δεν χάνεις το χιούμορ σου :)

Μακάρι να αποκατασταθούν γρήγορα και καλά, οι μαυρούλες σου.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ρε παιδιά, μοιάζουν για λαγόσκυλα?
Θέλει ένας από τη δουλειά να δοκιμάσει τη Naomi για λαγό :confused:
Εγώ είμαι τυφλή ή αυτός?

mareco μου, είναι και σχεδόν το σχεδιάκι που προτιμάς, στο είχα πει! :cool:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ρε παιδιά, μοιάζουν για λαγόσκυλα?
Θέλει ένας από τη δουλειά να δοκιμάσει τη Naomi για λαγό :confused:
Εγώ είμαι τυφλή ή αυτός?

mareco μου, είναι και σχεδόν το σχεδιάκι που προτιμάς, στο είχα πει! :cool:
Μαλλον θελει να την ταΐσει λαγο να δει αν θα τον φαει...:rolleyes: Κατι αλλο δεν μπορει να κολλαει στην ερωτηση του.... :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
H Campbell μετά τη μικρή της περιπέτεια, φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι της Μάρι και περιμένει υπεύθυνους ανθρώπους να την αγαπήσουν για πάντα

(το γατί στην τελευταία φωτογραφία ψάχνει κι αυτό σπίτι)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η μικρή μου Ναόμι, ζει ευτυχισμένη με την οικογένειά της πια. Έκανε γιορτές στο σπίτι του το κορίτσι μου. Το νέο της όνομα είναι Ίζι, από το Easy, αφού οι "γονείς" της έχουν ενθουσιαστεί με το πόσο βολικό και εύκολο σκυλί είναι.
Η μικρή έμαθε μέσα σε 1,5 βδομάδα (που την κράτησα σπίτι μου πριν τη δώσω) να μένει ήσυχη στο Crate της και να μην φοβάται να περπατήσει με το λουρί. Οπότε το όνομα που διαλέξανε τελικά, της πάει γάντι!
Καλή ζωή κοριτσάκι μου!

Η αδελφούλα της η Campbell περιμένει να έχει κι αυτή αντίστοιχη τύχη.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Επιτέλους το κοριτσάκι μου, βρήκε κι αυτό το δικό του σπίτι και έχει μια πολύ γλυκιά μαμά!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Μπράβο ρε γαμώτο. Μεγάλη ανακούφιση, να αποδεικνύονται καλά τα σπίτια. Πάντα έτσι Ολγάκι μου :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η μικρούλα μου ψάχνει και πάλι σπίτι...
Η κοπέλα που την κράτησε σχεδόν 15 μέρες, ήταν μεν καλή και γλυκιά, αλλά πρωτάρα και χωρίς εμπειρία και κουράστηκε γρήγορα. Η μικρή έχει κάπως πιο έντονο άγχος αποχωρισμού και δεν μπορούσε να ηρεμήσει μόνη της στο σπίτι, έκλαιγε και έκανε ζημιές.
Προσπάθησα να την πείσω να αγοράσει crate/box αφού στο σπίτι μου τις λίγες μέρες που έμεινε, καθώς και σε φιλικό σπίτι που είχε φιλοξενηθεί παλιότερα, έμενε άνετα στο box χωρίς γκρίνιες και άγχος, αλλά δεν πείστηκε για την αποτελεσματικότητά του και προτίμησε να την επιστρέψει.

Η μαυρούκα, μια σταλιά σκυλί 11 κιλά, φιλοξενείται προσωρινά στο Puppies Park, όπου μένει άνετα στο box της όπως το περίμενα και είναι φιλική με τους πάντες και τα πάντα.

Περιμένει μια υπεύθυνη οικογένεια να την αγαπήσει επιτέλους παντοτινά :)

Πληροφορίες 6976688407 και [email protected]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Είναι μικροσκοπική, είναι πάαααρα πολύ γλυκιά και αστραφτερή και πεθαίνει για χάδια.
Ενα με το πάτωμα γίνεται, για να ασχοληθείς μαζί της.
Πάρα πολύ καλό κατσαριδάκι!!!

Στο box του αυτοκινήτου, έφαγε μια φρίκη, αλλά την πέρασε σιωπηλά το καημένο *agapoylas*
Και είναι και πολύ καλή, με άλλα σκυλιά!

Status
Κλειδωμένο θέμα