Ποια η γνώμη σας για αυτή την τροφή; Την έχει δοκιμάσει κανένας άλλος;
http://www.naturalgreatness.com/el/portfolio-items/turkey-recipe-g/
http://www.naturalgreatness.com/el/portfolio-items/turkey-recipe-g/
Υπολογίζουν το συκώτι γαλοπούλοας, τον αφυδατωμένο σολωμό, το έλαιο σολωμού και το αφυδατωμένο αυγό. Αν τα προσθέσεις και αυτά, βγαίνει το 51%. Γενικά το ποσοστό κρέατος στην συγκεκριμένη τροφή δεν είναι κακό. Το 30% είναι αφυδατωμένο, οπότε μετά την διαδικασία ψησίματος δεν χάνει υγρασία και παραμένει ίδιο. Σίγουρα υψηλότερο από τη μέση τροφή όπου μετά την διαδικασία ψησίματος άντε να έχει μείνει 20% κρέας. Π.χ η acana regionals που είναι 70% ζωικά συστατικά τo 35% είναι φρέσκα. Οπότε μετά το ψήσιμο θα έχει μείνει ένα 10 με 12%. Συνολικά μαζί με το άλλο 35%, μετά το ψήσιμο, να έχει μείνει 45 με 50% κρέας. Σίγουρα όχι 70/30 που διαφημίζουν.Δεν θέλω να σας χαλάσω τον ενθουσιασμό αλλά...
Αφυδατωμένο κρέας γαλοπούλας (15%), Αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου (14%), Πατάτες, Αρακάς, Φρέσκο κρέας γαλοπούλας (10%), Έλαιο κοτόπουλου (7,5%), Πολτός ζαχαρότευτλων, Υδρολυμένο συκώτι γαλοπούλας (2,5%), Πρωτεΐνη αρακά, Πρωτεΐνη πατάτας, Μαγιά, Αφυδατωμένος Σολομός (1%), Λιναρόσπορος, Έλαιο σολομού (0,75%), Αφυδατωμένο ολόκληρο αυγό (0,3%), Μαννοζο-ολιγοσακχαρίτες-MOS (0,05%), Ραδίκια – ινουλίνη FOS (0,05%), Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία, Γιούκα, Γλυκοζαμίνη (650mg/kg), Χονδροϊτίνη (150mg/kg).
Και από κάτω λένε:
Συνολικό ποσοστό κρέατος: 51%
15+14+10=39
Αντε ας συνυπολογισουμε και το λιπος απο κοτόπουλο (7,5) παλι δεν βγαινει το 51% κρέας
Εκτος αν μετρανε και τα ραδίκια...