NEO ΜΕΛΟΣ

LSP1

New Member
5 Ιουλίου 2009
3
0
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ WESTIE 4 ΜΗΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ.ΤΙ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ?

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ WESTIE 4 ΜΗΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ.ΤΙ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Καλώς ήρθες, χαίρομαι για τη χαρά σου!!

Όπως διάβασα πρόσφατα σε Αμερικάνικο Κτηνιατρικό Περιοδικό, Οι αιτίες που τρώει κόπρανα δεν είναι αποσαφηνισμένες... Υπάρχει πιθανότητα να είναι έλλειψη στοιχείων (που είναι και στην ανάπτυξη) και να θέλει εμπλουτισμό και μεγαλύτερη ποικιλία στην τροφή του ή και περισσότερη!!

LSP1

New Member
5 Ιουλίου 2009
3
0
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΞΩ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ KOPRITI.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλησπερα και να χαιρεσαι το σκυλακι σου :)
Ποιο ειναι το ονομα του?
Εχω μεγαλη αδυναμια στα westie. Βαλε καμια φωτογραφια οταν μπορεσεις για να το χαρουμε λιγο :)

Η πινσερινα μου εκανε το ιδιο πραγμα οταν ηταν κουταβι και φυσικα τα εβρισκε στο μπαλκονι.
Οταν σοβαρευτηκαμε με την διατροφη της το σταματησε.

καλως ηρθες
Αρης

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Καλημερα και καλως ηρθες!:)

Ρωτα τον κτηνιατρο αν πρεπει να αλλαξεις κατι στη διατροφη του. Για την τουαλετα, θα ελεγα να μην τον αφηνεις για καποιες μερες να βγαινει καθολου στο μπαλκονι (γιατι ειναι και γρηγοροι και δεν θα τον προλαβεις:p) αλλα να τον βγαζεις κατευθειαν εξω. Αν δεν συγκεντρωνεται και ξεχναει να τα κανει, γυριζετε και μετα απο καμια ωρα παλι εξω. Οταν τα καταφερετε, τα κλασσικα, μπραβο, χαρουλες κλπ.:)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υποτίθεται ότι ο ανανάς δίνει μια γεύση στα κόπρανα που δεν αρέσει στους σκύλους. Τώρα πώς θα πείσεις τον σκύλο να φάει ανανά δεν ξέρω... :rolleyes:
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όντως, δεν έχει τύχει να το ψάξω ή να το χρειαστώ ποτέ.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δηλαδη σε ολα του τα γευματα πρεπει να του δινει ανανα???:confused:
Και αυτο ειναι καλο για την υγεια του σκυλου?
Μαλλον πρεπει να τον παρακολουθησεις και οταν παει να τα φαει να εισαι αυστηρος μαζι του.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δηλαδη σε ολα του τα γευματα πρεπει να του δινει ανανα???:confused:
Και αυτο ειναι καλο για την υγεια του σκυλου?
Έλα ντε? :confused:

Γι'αυτό λέω ότι δεν ξέρω αν ισχύει... Αν στηρίζεται κάπου και ενδείκνυται ή αν είναι άλλος ένας "διατροφικός μύθος" (του τύπου αν φάει ωμό κρέας θα φάει και άνθρωπο).

Σύμφωνα με αυτό:

Παρόμοιο αποτέλεσμα έχει υποτίθεται και το σπανάκι ή η κολοκύθα στο φαγητό. (Το υποτίθεται πηγαίνει στο ότι δεν έχω προσωπική πείρα ή κάποια πηγή που να το τεκμηριώνει επιστημονικά...).

Η κοπροφαγία επίσης μπορεί να οφείλεται και σε στρες. Ή να είναι ένδειξη παρουσίας εσωτερικων παρασιτων.

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Ενώ ο σκύλος μου έχει σταματήσει να τρώει κόπρανα προχθές στην βόλτα μας επειδή είχαμε εκνευριστεί ομαδικώς γιατί δεν βρίσκαμε μια παραλία της προκοπής να κάνουμε μπάνιο, ξαναδοκίμασε τόσο τα δικά του όσο και άλλων...:(:mad::mad::mad:
Προφανώς και το έκανε λόγω στρες..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr