NEW WEST HIGHLAND TERRIER IN THE HOUSE!

christopherk

Member
30 Δεκεμβρίου 2008
11
0
πειραια
Ψαχνοντας στο web ησασταν το μονο φορουμ που μου εκανε εντυπωση.ήμαστε καινουργιοι <<γονεις>> ενός westie,εγω κ η κοπελλα μου, εδώ και μια βδομάδα και χαίρομαι που ανήκω σε μια ομάδα ανθρωπων που μπορώ να τους πωτήσω απορίες μας....:)

maria p

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2008
28
0
Χαλάνδρι
καλώς ήρθατε παιδιά και να σας ζήσει το κουταβάκι σας,
για απορίες υπάρχουν άτομα πολύ ενημερωμένα εδώ
κι εγώ "καινούργια" είμαι
καλή σας χρονιά

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και άλλο westie στην παρέα! Να σας ζήσει το κουτάβι! :)
Με ποια κριτήρια επιλέξατε αυτή τη φυλή?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ειναι γεγονος οτι ειμαστε εντυπωσιακοι τυποι! κατσε να δεις ποσο θα εντυπωσιαστεις μολις μας απαντησεις απο που το πηρες!

καλως ηρθατε παντως!

christopherk

Member
30 Δεκεμβρίου 2008
11
0
πειραια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ....ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ********* ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 7-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ! ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ειδές που βιάστηκες να πεις ότι χάρηκες που μας γνώρισες? :p

Ρίξε μια ματιά εδώ για δική σου ενημέρωση (όχι τίποτα άλλο, για να ενημερωθείς για την προέλευση του κουταβιού σου και να επιλέξεις ορθότερα την επόμενη φορά που θα πάρεις σκύλο): PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Παρεμπιπτόντως, γράφε σε παρακαλώ πολύ με πεζά και όχι με κεφαλαία γράμματα για να είναι πιο ευανάγνωστες οι δημοσιεύσεις σου. :)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ
ειδες που χαρηκες πολυ γρηγορα.

ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ********* ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
δεν μας εβρισκες πριν το παρεις? μακαρι να ειναι υγιες. διαβασε το τοπικ που παραθετει η ροτι να καταλαβεις τι εκανες λαθος. καλως ηρθες και στην γειτονια.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε παιδιά, είναι κρίμα αυτό το πράγμα..... δε μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω;; δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να πέσει ο αλλος πάνω στα δυο τρια φόρουμ/blog που ασχολούνται με το θέμα..... πρεπει να ειναι κάθε μερα στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα!

(ναι ναι, ξέρω, είμαι off topic....)

Kαλως όρισες cristopherk και να σου ζήσει το κουτάβι!! (οουφφφφ ξαναμπήκα.... ;););))

christopherk

Member
30 Δεκεμβρίου 2008
11
0
πειραια
λοιπον διαβασα τα σχετικα ποστ και η αληθεια ειναι οτι με τρομαξατε...το σκυλι εχει ναι μεν ολα τα χαρτια του μικροτσιπ και τα λοιπα...οντως έχει ερθει απο την ουγγαρια και στεναχωριεμαι που εγινα και γω ενας κρικος αυτης της αλυσιδας της ντροπης...δεν ηξερα δεν ρωταγα θα μου πειτε αλλα believe me ειμαι 27 χρονων και πρωτη φορα ενημερωνομαι γι αυτο...βεβαια θα βαλω τα δυνατα μου να του προσφερω τα καλυτερα..αλλα το επόμενο σκυλι μου θα ειναι σιγουρα από εκτροφέα....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τελικα Λιζα πρεπει να ειμαι πολυ πορωμενη με τα westies..;)

Καλως ηρθες christopherk να σου ζησει!!;)
Εφοσον δεν ηξερες δεν πειραζει..το θεμα ειναι οτι εσυ εμαθες πολυ γρηγορα..καποιοι αλλοι αρνουνται πησματικα..