O δεκάλογος του σκύλου

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
[video=youtube;KGIFnSo2eh4]http://www.youtube.com/watch?v=KGIFnSo2eh4&feature=player_embedded[/video]

ισως να το εχετε ξαναδει....

Ρουφαω τις μυτες μου και σκουπιζω τα ματια μου που τρεχουν ασταματητα...Τωρα την θελω εδω κοντα μου στο γραφειο μου....

Ειμαστε τοσο τυχεροι και τοσο ευτυχισμενοι ολοι εμεις....

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Οχι ρε Scarlett, Οχι!!!Μας πηραν τα ζουμια και ειμαστε και στη δουλεια!!Pleasee!!!Παρακολουθείται με χαρντομάντηλο!Προσοχη!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
κομποστες γινατε με τοσο ζουμι!αυτα να τα βλεπουμε κ να ειμαστε πιο δυνατοι,οχι να μας παιρνει απο κατω ρε!αντε!!!!!!!
ενταξει μωρε δεν μας πηρε απο κατω...απλα κλαιμε απο συγκινηση γιατι ειμαστε κοριτσακια :p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχαχα!γελαω με ολα τα σχολια!!!!αρε γυναικες!!!!!!καλα που υπαρχουν κ αυτα κ διακρινουμε ενα ιχνος ευαισθησιας επανω σας!χαχαχαχα

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χαχαχαχα!γελαω με ολα τα σχολια!!!!αρε γυναικες!!!!!!καλα που υπαρχουν κ αυτα κ διακρινουμε ενα ιχνος ευαισθησιας επανω σας!χαχαχαχα
προσεχε....το οτι ειμαστε κλαψουδες δεν σημαινει οτι ειμαστε ευαισθητες...:p
απλα ξεσπαμε....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
α σκαρλετακι ,το παραδεχεστε λοιπον!!!!!!ειστε απονες κακουργες κ πανουργες!!!!!!!!!!!!!!!!ο σατανς ειναι πιονι σας!αλλο θυμα κ αυτος!!!!!πηγε ταιζε μηλα,μεχρι κ ανακοντα εγινε κ τι καταλαβε????λιγο μπουτακι να εδειχνε καλυτερα θα ηταν!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
α σκαρλετακι ,το παραδεχεστε λοιπον!!!!!!ειστε απονες κακουργες κ πανουργες!!!!!!!!!!!!!!!!ο σατανς ειναι πιονι σας!αλλο θυμα κ αυτος!!!!!πηγε ταιζε μηλα,μεχρι κ ανακοντα εγινε κ τι καταλαβε????λιγο μπουτακι να εδειχνε καλυτερα θα ηταν!
αχ...μου αρεσε το Σκαρλετακι :)
τετοιες ειμαστε παναθεμα μας......γι'αυτο μακρυααααα......
ενταξει? :)

Συμφωνω μαζι σου...κι εμενα οι αντρες μου αρεσουν πολυ περισσοτερο...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
τι περιμενεις ,να σου πω ενταξει????οχι ρε!οχι ενταξει!αμα δεν εχει κ λιγο σασπενς η ζωη δε λεει!μας αρεσουν οι φωτιες!χεχεχε!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
το παρακανετε λιγο ειπαμε
θα εχουμε 10 σελιδες κλαψα?

απο ενα μελος
Τέλος, πιστεύω ότι σε σύγκριση με 1-2 χρόνια πριν το επίπεδο συζητήσεων έχει ίσως 'πέσει' λίγο, αλλά υπάρχουν ακόμα ενδιαφέροντα θέματα. Θα σας ευχαριστώ όμως ακόμη περισσότερο αν το επίπεδο του φόρουμ ανέβαινε ακόμη σε σχέση μει πριν, γιατί σίγουρα 'το 'χουμε' κ είναι απόλυτα εφικτό
δεν ξερω αν εννοει αυτο αλλα εγω αυτο εννοω:eek:
το εχεται κανει chat room το φορουμ
ξερω ξερω παραξενος
τυχαιο ειναι το θεμα που κανω παραθεση εχει και αλλα παρομοια

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
για το chatting συμφωνω....παρασυρθηκα...

το να σε συγκινει κατι ομως και να το εκφραζεις ειναι κακο?
γενικα η εκδηλωση των συναισθηματων μας, οργη, πικρα, χαρα, θλιψη?

Το σταματω....μου αρεσε το video και θελησα να το μοιραστω μαζι σας...περιμενοντας καποια σχολια...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
δεν ειπα για το βιντεο!
τεσπα καθε 2 μηνες με πιανουν τα δικα μου
ακυρο