O κούταβός μου απέτρεψε διαρρήκτη

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Ναι... ο 40κιλος κούταβός μου απέτρεψε διαρρήκτη...

Προχθές ξημερώματα ενώ όλοι κοιμόμασταν, ξαφνικά ο Δούκας ξύπνησε και άρχιζε να γρυλίζει!

Τι είναι αγόρι μου του λέω; έδειχνε ότι ήθελε να βγει από το υπνοδωμάτιο.

Του ανοίγω πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και άρχισε τα γρυλίσματα και τα γαυγίσματα...

Το πρωί είδα στραβωμένο με λοστό το παντζούρι του σαλονιού...

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα!

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
μου κάνει εντύπωση πως τον αντιλήφθηκε (άκουσε ή μύρισε δεν ξέρω) στον ύπνο του...Μιλάμε ροχάλιζε!
Και δεν ήταν στην μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, αλλά στην μπροστινή μεριά του σπιτιού με 2 κλειστές πόρτες ενδιάμεσα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτά να τα βλέπουν όσοι θέλουν φυλαξη με σκυλιά παρατημένα στις αυλές! Μπράβο του!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Αυτά να τα βλέπουν όσοι θέλουν φυλαξη με σκυλιά παρατημένα στις αυλές! Μπράβο του!
Έτσι ακριβώς.
Μπράβο στο γενναίο αγόρι!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πρωχθες μου ειπε πελατης μου, οτι το μονο διαμερισμα απο τα 5 στην πολυκατοικια τους που δεν διαρηξαν ηταν το δικο τους- επειδη απο μεσα μαλλον γαυγιζαν τα σκυλια ( ενα Yorkie και ενα Μαλτεζ).

Οι σημανση βρηκε σε ολες της πορτες των διαμερισματων αποτυποματα αυτιου- αρα αφουγραστηκαν οι κλεφτες πρωτα να δουνε εαν καποιος ειναι μεσα.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Έχω βαρεθεί να το λέω σε όλους, πως ο σκύλος κάνει φύλαξη μόνο μέσα στο σπίτι. Ο σκύλος εκτός σπιτιού, στην αυλή, είναι εύκολος στόχος του κάθε επίδοξου εισβολέα. Κι αν τον γαβγίσει, εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εάν γαβγίζει σε γάτες, σε κάποιον που απλώς περνάει, κλπ. Άσε που έτσι γίνεται στόχος του καλόψυχου γείτονα που θα ενοχληθεί από τον σκύλο στην αυλή. Ενώ ο σκύλος στο σπίτι μέσα, όταν αντιληφθεί κάποιον στην αυλή ή να πασπατεύει τα παράθυρα, θα αντιδράσει. Και τότε θα ξέρει και ο επίδοξος εισβολέας ότι έχει γίνει αντιληπτός και από τον σκύλο αλλά και τον ιδιοκτήτη που προφανώς έχει ξυπνήσει.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Έχω βαρεθεί να το λέω σε όλους, πως ο σκύλος κάνει φύλαξη μόνο μέσα στο σπίτι. Ο σκύλος εκτός σπιτιού, στην αυλή, είναι εύκολος στόχος του κάθε επίδοξου εισβολέα. Κι αν τον γαβγίσει, εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εάν γαβγίζει σε γάτες, σε κάποιον που απλώς περνάει, κλπ. Άσε που έτσι γίνεται στόχος του καλόψυχου γείτονα που θα ενοχληθεί από τον σκύλο στην αυλή. Ενώ ο σκύλος στο σπίτι μέσα, όταν αντιληφθεί κάποιον στην αυλή ή να πασπατεύει τα παράθυρα, θα αντιδράσει. Και τότε θα ξέρει και ο επίδοξος εισβολέας ότι έχει γίνει αντιληπτός και από τον σκύλο αλλά και τον ιδιοκτήτη που προφανώς έχει ξυπνήσει.
Ακριβώς!
Να πω ότι το καλοκαίρι λίγο καιρό πριν πάρω τον δούκα, μας είχαν ανοίξει με τον ίδιο τρόπο το σπίτι, ίδια περίπτωση ακριβώς. Μπήκαν μέσα την ώρα που κοιμόμασταν και πήγαν παντού εκτός από το υπνοδωμάτιό μας επειδή ήταν κλειστή η πόρτα.

Οπότε τώρα η χαρά τώρα είναι διπλή!

Δεν του το είχα να πω όμως την αλήθεια!
Πίστευα ότι επειδή είναι υπναράς δεν θα παίρνει χαμπάρι! :D

Αλλά έλα όμως το μανάρι μου που κοιμάται με το ένα αυτί πάνω! :p

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ενα μεγάλο μπράβο στο παληκάρι Δούκα!
Εμάς ο Rock, τον παραμικρό θόρυβο ν' ακούει, τρέχει γαβγίζοντας στην πόρτα ή όπου τον ακούει. Γενικά, δεν γαβγίζει μεσα στο σπίτι χωρίς λόγο οπότε όταν το κάνει αυτό, ψαχνόμαστε.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πραγματικα μπραβο του. Πωωω ειναι και θηριο ο Δουκας (παροτι κουταβι ακομα) και θα εχει ενα γρυλισμα...ακομα θα τρεχει ο κλεφτης :p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σαφώς και μπράβο στο Δούκα !!!:)

Και σαφώς μπράβο σε όσους κατανοούν ότι (τουλάχιστον, εάν δεν κατοικούν σε απομακρυσμένη ή σε αγροτική περιοχή και, ταυτόχρονα, δεν έχουν ζώα για να προστατέψουν) η στοιχειώδης προστασία που μπορεί (έστω και σαν ψευδαίσθηση) να τους προσφέρει ο σκύλος τους είναι "εντός των τειχών"...

Υ.Γ. Προ ημερών, γύρισα από ταξίδι τα ξημερώματα... βέβαια, εγώ ήμουν πρετοιμασμένος για το τι θα επακολουθήσει την άφιξη του ασανσέρ στον όροφο και τον ήχο του κλειδιού στην πόρτα... φαντάσου ο "άλλος" που δεν είναι προετοιμασμένος...:cool:
Αλλά και πάλι, ήταν μοναδική η αίσθηση του να αντιλαμβάνεσαι (στα σκοτεινά) δύο θηρία να σου ορμάνε γαυγίζοντας και εσύ να πρέπει να τα φωνάξεις με τ' όνομά τους, για να καταλάβουν ότι η "λύσσα λύπης" πρέπει να μετατραπεί αυτόματα σε "λύσσα χαράς" (εξίσου "οδυνηρή", αν δεν είσαι προετοιμασμένος)...;)