pet store and puppy mills

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
To βίντεο έχει φρικιαστικές εικόνες παρακαλώ μην αφήνεται παιδιά να το παρακολουθήσουν ή εσάς.........
[video=youtube;s0KucYppXO0]http://www.youtube.com/watch?v=s0KucYppXO0[/video]

Last edited by a moderator:

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Καλα για τα puppy mills το ηξερα. Για τους πυροβολισμους και τις αλλες παρομοιες τακτικες το φανταζομουν (αν και οι τελευταιες εικονες με το σκυλι να περιμενει να πολτοποιηθει δε νομιζω οτι θα μπορεσουν να φυγουν ποτε απο το μυαλο μου:-|). Αλλα θαλαμοι αεριων σε καταφυγια;; Εκει που υποτιθεται οτι προστατευονται τα ζωα;:mad: Ποια η διαφορα δηλαδη απο το να πανε απο φολα;

bartok318941

Member
18 Σεπτεμβρίου 2009
6
0
Είναι ξεκάθαρο μου φαίνεται πώς πρέπει τουλάχιστον όσοι επισκέπτονται το φόρουμ αυτό και αναφέρουν πώς σχεδιάζουν να αποκτήσουν ένα σκύλο να μαθαίνουν σχετικά με αυτά τα γεγονότα και να ξέρουν καλά πώς είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα απόκτησης κατοίκιδιου, καθώς στο βίντεο αναφέρει πώς μεγάλο ποσοστό αυτών που καταλήγουν σε αυτές τις άθλιες καταστάσεις πρόκειται για σκύλους που επιστράφηκαν μετά από αγορά.Όταν απλά διώχνουμε μια ευθύνη από πάνω μας να αναλογιζόμαστε και τις συνέπειες..Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω, είναι απαράδεκτα αυτά που βλέπουμε στο βίντεο, αν υπήρχε κρατική ενημέρωση θα μειώνοταν τέτοια φαινόμενα και σίγουρα θα είχε αυτό άμεσες συνέπειες για την βιομηχανία των puppy mills αλλά μάλλον είναι πολλά τα εμπλεκόμενα συμφέροντα..Ευχαριστώ που μας ανοίγετε τα μάτια!

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα
εγω οταν μπηκα στο φορουμ ενημερωθηκα για αυτα τα πραματα και ειμαι πολυ χαρουμενη που υπαρχουν τουλαχιστον καποιοι σαν εσας να μας ανοιγουν τα ματια γιατι δεν τα ξερουν πολλοι..
οταν ειδα το βιντεο εκλαιγα και εκλαιγα τοσο πολυ μπηκε η μαμα μου μεσα και τρομαξε..δεν νομιζω να αντεξω να δω το ντοκιμαντερ ..
μακαρι να υπηρχε κατι να μπορουσαμε να κανουμε..
εγω δεν καταλαβαινω αυτα τα puppy mills μπορουν να τα επισκευτουν και ανθρωποι ετσι;;δηλαδη δεν τους νοιαζει που κρατανε αυτοι την εικονα προς τα εξω;
δε φοβουνται τιποτα;;