Pet tv

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
Οσοι εχετε nova θα γνωριζετε το pet tv, ενα ιταλικο καναλι που παιζει μονο εκπομπες για σκυλους και γατες, απο εκθεσεις και αφιερωματα σε φυλες μεχρι εκπαιδευσεις και αλλα πολυ ενδιαφεροντα, το τελευταιο διαστημα ομως ενω εχει παραμεινει το σημα του καναλιου εκπεμπει καπου αλλου και δεν μπορω να το βρω, εχει κανεις σας υποψιν που?

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
Εγώ έχω SAT και το πιάνω δεν ξέρω όμως κάτι εκτός αυτού :D
Διορθωνω γιατι δεν τα εγραψα πολυ σωστα.
Λοιπον το καναλι λεγεται ALL TV και το σημα του στην οθονη γραφει metropolis pet tv, στη διαρκεια της ημερας πολλες ωρες εδειχνε εκπομπες για σκυλους ολα στα ιταλικα, το τελευταιο διαστημα σταματησε τις εκπομπες και εδειχνε με ανακοινωση οτι αλλαξε συχνοτητα Petmania tv H24 sul canale sky 960 την οποια δεν μπορω να βρω. Οποιος εχει καποια σχεση με ηλεκτρονικα, κεραιες κλπ ας βοηθησει..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Στα γερμανικα δοριφορικα υπαρχει και το Tier TV.
Παρουσιαζουν φυλες σκυλων και γατων, αλογων και αλλων μικρων ζωωη (κουνελια, ινδικα χοιριδια, κουναβια, αρουραιους), μεθοδους εκπαιδευσης, εκτροφεις, κτηνιατρικα θεματα, ψυχολογους ζωων- και αλλα πολλα.
Επισιης εχει εκπομπες για ερπετα, ψαρια ενδιρειου, και πουλια (απο καναρινι μεχρι παπαγαλο) και πολλα δοκιμαντερ για αγρια ζωα.

Επισης υπαρχει στο γερμανικο καναλι VOX καθημερινη εκπομπη (Δοκυ Σοαπ) που λεγεται "Menschen, Tiere und Doktoren" και παρουσιαζει την επαγελματικη ζωη διαφορων κτηνιατρων, συνοδευοντας τους στην δουλεια τους. Εχουν κτηνιατρους σε ζωολογικο κηπο, αγροτικους κτηνιατρους και κτηνιατρους μικρων ζωωη.
Εχω δει πια καθε δυνατο τροπο, πως γεννιουνται αγελαδες:D.

Και αλλη μια οραια καθημερινη εκπομπη (απογευμα απο τις 16-18 εχει και τα δυο) του ιδιου καναλιου VOX ειναι το "Wildes Kinderzimmer", οπου παρουσιαζει διαφορα μωρα ζωων απο την γεννηση και το μεγαλομα τους.

Καθε Σαββατο στης 18 το απογευμα το VOX παλι εχει την εκπομπη "Hund, Katze, Maus" που επισης ασχολιεται με ζωα και παουσιαζουν εκτος απο κτηνιατρικα, παρουσιασεις περιεργων/εξωτικων κατοικιδιων και διαφορα happenings και events που εχουν σχεση με τα κατοικιδια- ετσι τους ειχανε φωναξει το 2004, οταν απο το Frenchbulldog.de φορουμ εκανε μια 3ημερη συναντηση στην γερμανια και στα πλαισια αυτης για πλακα μια "Bullympiada" με διαφορους διαγωνισμους. Απο αγονες ταχητητας μεχρι "πιος μοιαζει πιο πολυ με τον αφεντικο του" ( με κοστουμια η χορις). Και ηρθαν και το καλυψαν- και λιγες εβδομαδες μετα το εδειξε η τηλεοραση!

Επειδη εγω δεν βλεπω καθολου ελληνικη τηλεωραση- εδω τι εχει για ζωα?? Ειδικα για κατοικιδια- εκτος απο τα ντοκιμαντερ του ΣΚΑΙ.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Μονο αιματηρες ιστοριες με υπεβολες στα δελτια ειδησεων και το σκυλο της γνωστης σχεδιαστριας στο σταρ (που ειχε δηλωσει πριν κανα μηνα οτι θα ανοιξει ΣΧΟΛΕΙΟ:eek::eek: για τα αδεσποτα)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι θα μαθαίνουν?
(Μου θύμισε το τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου "έλα γοριλάκι" που λέει "ήρθε από χώρα μακρινή, ξέρει και αριθμητική, φοράει κοντομάνικα, έχει και μια μάνικα τι άλλο θέλει στη ζωή? ΕΛΑ ΓΟΡΙΛΑΚΙ!)
Για να μείνω εντός θέματος εδώ είχα ποστάρει ένα λινκ όπου θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα ελληνικά ντοκιμαντέρ:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2787

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78