Phyrrus - Πύρρος, νέο μέλος. Καλώς σας βρήκα.

Phyrrus

Member
8 Απριλίου 2016
11
36
58
α, εγώ δεν κατάλαβα ότι είναι κοκκινίλα από τα δάκρυα. Νόμιζα είναι από την εγχείρηση. Αν είναι έτσι, τότε βοηθάει να πίνει εμφιαλωμένο νερό και να του πλένεις την περιοχή με 2% διάλυμα βορικού οξέος.
Εχει και κάποια σκευάσματα. Εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ αυτό:
http://www.petshop88.gr/σκύλοι/βούρ...ytia-matia/καθαριστικο-δακρυων-τησ-spa-detail
ΧΧΧιλια ευχαριστώ..δεν είχα ιδέα πως υπάρχει κάτι τέτοιο..!!!!!!!!

Phyrrus

Member
8 Απριλίου 2016
11
36
58
Καλωσηρθατε και σιδερενιος!
Στα πανω βλεφαρα η στα κατω ειχατε το εντροπιο?

Καλώς σας βρήκαμε και ευχαριστούμε πάρα πολυ! Στα κάτω βλέφαρα και στα δυο ο καημενούλης..

Last edited:
  • Like
Reactions: Eirini-Fontas

Phyrrus

Member
8 Απριλίου 2016
11
36
58
Καλό είναι να ενημερώσεις και τον εκτροφέα του σκύλου για το εντρόπιο, να το προσέξει στις γραμμές του.
Τον ενημέρωσα την ίδια ημέρα που το έμαθα κυρίως γιατί διάβασα πως είναι κληρονομικό στα καθαρόαιμα και γιατί δεν πρέπει να "αναπαράγεται" ένα σκυλάκι με εντρόπιο. Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου φτάνει να μην πονάει και να μην επηρεαστεί η όραση του .

Phyrrus

Member
8 Απριλίου 2016
11
36
58
Αυτά είναι. Πρασίνισα από τη ζηλεια μου. Εχω μια τεραστια αδυναμια και στην πόλη και στο ποταμι αυτο.

χαχα ναι η Ξανθη αγαπιέται πολύ από τους επισκέπτες της :) Το συγκεκριμένο σημείο του Νέστου είναι στην Χρυσούπολη Καβάλας όπυ υπαρχει μια καταπληκτικη γραφική ταβερνούλα δίπλα ακριβώς στο ποτάμι!:)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
χαχα ναι η Ξανθη αγαπιέται πολύ από τους επισκέπτες της :) Το συγκεκριμένο σημείο του Νέστου είναι στην Χρυσούπολη Καβάλας όπυ υπαρχει μια καταπληκτικη γραφική ταβερνούλα δίπλα ακριβώς στο ποτάμι!:)
Την ξέρω! Και πολύ ευγενικός ιδιοκτήτης μας πηγε πισω στην πολη γιατι ειχαμε ξεμεινει.
Τη δευτερη φορά που ηρθα εκει πανω (με αμαξι αυτη τη φορά) το χαρηκαμε περισσότερο.
Πηγαμε στο δελτα, στον καταρρακτη του Λειβαδίτη. Ειστε τυχεροι πολύ εκει πανω. :love:
Αντε βάλε καμια φωτογραφια ακόμα (για να το παιξω οτι ειμαι on topic και on forum)

• Like
Reactions: spyv and Phyrrus

Phyrrus

Member
8 Απριλίου 2016
11
36
58
Το παρήγγειλα μπορεις να μου πεις πως το χρησιμοποιείς;;;εχουμε και εμείς απο τα δάκρυα λεκέδες.
Την ξέρω! Και πολύ ευγενικός ιδιοκτήτης μας πηγε πισω στην πολη γιατι ειχαμε ξεμεινει.
Τη δευτερη φορά που ηρθα εκει πανω (με αμαξι αυτη τη φορά) το χαρηκαμε περισσότερο.
Πηγαμε στο δελτα, στον καταρρακτη του Λειβαδίτη. Ειστε τυχεροι πολύ εκει πανω. :love:
Αντε βάλε καμια φωτογραφια ακόμα (για να το παιξω οτι ειμαι on topic και on forum)
χαχα οκ θα σε εχω στο νου μου και θα βαζω συχνα!:)) Εγω κατ ακριβειαν ειμαι απο την Εδεσσα (σαν την Εδεσσα δεν εχει :) αλλα και η Ξανθη ναι ειναι πανεμορφη και οι ντοπιοι ειναι πολυ καλοι!!

• Like
Reactions: betty coltrane