Διονυση τα σκυλια αυτα ειναι στειρωμενα ή αστειρωτα; Το θεμα ειναι οτι τα SBT εχουν μια ''κλιση'' το παιχνιδι να το κανουνε ''σοβαρο''. Βασικα δεν στρεσσαρομαι με το κουταβι γιατι βλεπω τον ICE πολυ χαλαρο οπως δεν τον εχω ξαναδει ποτε. Πιστευω ομως οτι το κουταβι καποια στιγμη θα αρχισει πανω στο παιχνιδι να δαγκωνει πιο δυνατα και να κανει και καμια αγριαδα και εκει δεν μπορω να υποθεσω την ενταση και την διαρκεια της όποιας διορθωσης...
Ο Λήο και ο Ιβάν δεν είναι στειρωμένοι, ο Ιβάν θα πάει για στείρωση αρχές Απριλίου, ο Μάξ είναι στειρωμένος. Και οι 3 μπορώ να σου πώ ότι κοιμούνται στον ίδιο χώρο, ενώ τα κορίτσια κοιμούνται αλλού. Τις ώρες που είμαι εκεί είναι όλοι μαζί και παίζουν σχεδόν όλοι μαζί εκτός απο τον Ιβάν που συνήθος θα κάτσει να λιάζετε ή να έρθει δίπλα μου για χάδια και λίγο μασάζ που του κάνω κάθε μέρα στα πόδια του. Ααααα, μην ξεχάσω ότι κάθε 2-3 μήνες φιλοξενώ της αδερφής μου τον Γ.Π. (Έκτωρας)που είναι 3-4 χρ και είναι αστείρωτος και απο εξαρχής με τον Λήο τα πάνε μια χαρά. Ο Λήο θέλει να πάιξει μαζί και ο Έκτωρας αν δεν θέλει του κάνει απλά ένα "γρρρρρ" και ο Λήο καταλαβαίνει και φεύγει.
Καταλαβαίνω αυτό που λες στο να έχουν την "κλίση" να σοβαρεύουν το παιχνίδι, αλλά πρόσεχε, έχεις 2 σκυλιά που παίζουν μια χαρά, μπορεί αυτό να αλλάξει, μπορεί και όχι, αυτό
κατα την γνώμη μου (όσο χαζό και αν σου ακούγετε) θα εξαρτηθεί απόλυτα απο εσένα και απο τις γενικές εμπειρίες μεταξύ τους και με άλλα σκυλιά και όχι απο το DNA τους.
Θηλυκιά πάντως δεν έχεις (αν θυμάμαι καλά) για να υπάρξει ανταγωνισμός. Άρα αν εσύ κρατήσεις καλά την αρχηγία και την γενική ιεραρχία των πραγμάτων (δηλαδή σε όλα έρχετε πρώτος ο ICE και μετά ο Chobie) και δεν προκαλέσεις κάποιο λόγω "ζήλιας" ή "ανταγωνισμού" δεν βρίσκω τον λόγω να δημιουργηθεί πρόβλημα.