Presa canario 4 μηνών

4 Απριλίου 2013
13
0
για presa canario 4 μηνων τι σκυλοτροφη προτεινετε? royal canin , orijen ,flatazor? αν εχετε και αλλες να προτεινετε!!!

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
BARF....Βασικα το θεμα δεν ειναι τι θα σου προτεινουμε εμεις αλλα ποια τροφη θα κατσει σωστα στο σκυλο σου.Απο αυτες τις τρεις που ανεφερες ο δικος μου ξεκινησε με Orijen και του ειχε κατσει πολυ καλα,ενω σε αλλα σκυλια αστα να πανε.Εμεινα στην Orijen περιπου 4 χρονια.Μετα εκατσα 2 μηνες σε Acana(οικονομικους λογους) και μετα ξεκινησα BARF.Επρεπε να ειχα ξεκινησει BARF απο κουταβι

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
η οριτζεν σε εμενα δεν εκατσε κ γενικα τα κσυλια της ομαδας 2 απο οτι ακουω εχουν μερικα θεματακια με αυτην.εγω δε θα σου προτεινω μια τροφη ,αλλα κοιτα να εχεις ποικιλια.κροκετα κ σιγουρα θα δινεις κ ωμα που κ που,αν οχι καθε μερα.προσοχη ομως,τα ωμα θα τα τρωει αφου φαει την κροκετα για να εκπαιδευτει στο να τρωει την κροκετα οπως κ να εχει κ να μην σου αρχισει χαζα με το φαγητο κ δε θελει να ξαναφαει την ξηρα της.

mamas

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2010
47
0
Νεα Αρτακη
Εγώ θα σου πρότεινα να δεις την Arden grange!!! Να διαβάσεις βέβαια και τα συστατικά και να συγκρίνεις.