Καλησπέρα εχω ενα ημίαιμο πιτμπουλακι , 8 μηνών την έπιασε άλετγια στην. Μουσούδα δεν ξερω τον λόγο μάλλον επειδή έφαγε το τραπεζι του σαλονιού . Δεν ξερω γιατι άλλαξα γιατρό χωρίς λόγο πηγα σε έναν κτηνίατρο που τον πέτυχα στις διακοπές καο μου την κοίταξε στον δρομο για οτιτιδα χώρις επιβάρυνση . Και σκέφτηκα καλώς ειναι όταν γυρίσω θα πάω σε αυτον γιατι στον προηγούμενο που πήγαινα τον ειχα χρειαστε μια φορά το βραδυ καο δεβ απάντησε κι δεν με πηρε και ποτε πισω όποτε τον ειχα στην μπούκα. Τλσπ πάω και μου δίνει μια θεραπεία με πρεζολον 10 μέρες με το που την ξεκίνησα όντως η αλλεργία ηρέμησε . Αλλα άρχισαν η διάρροιες . Στην αρχή οχι τόσο σοβαρή απλά λιγο μαλακά .τον παίρνω τηκεφωνο τπυ λεω την ιστορία καο λεει λαπά ρύζι και θα στρώσει άρχισε πιο πολυ τον παίρνω τηλεφωνο δώστου σιρόπι . Epadoren , άκαι τροφή ad , με ζω σαν τα φίδια παίρνω μια δεύτερη γνώμη απο το τηλεφωνο . Και μου λεει ο άλλος γιατρός άστην νηστική κοψτα ολα και άστην νηστική . Και αύριο ξαναπάρε με εαν συνεχίζει την διαροια . Ειμαι έτοιμος να την πάω στο νοσοκομείο στα σκατα . Όρεξη να φάει εχει πολυ . Στο σπίτι βέβαια κοιμάται απο το πρεζολον αλλα όταν βγαίνουμε βολτα ειναι ζωηρή . Γνώμες !!!!! Παρακαλώ !!!!