Protection work the...mastiff way

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καλωσορίσατε!...Περάστε...:D

[video=youtube;0E_ruhZIyqI]http://www.youtube.com/watch?v=0E_ruhZIyqI[/video]

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δεν υπάρχει απορία!

Τέτοιου είδους εκπαίδευση κάνεις για καταστολή. Άρα η απάντηση στην απορία σου είναι αυτονόητη!
Δεν σε τρώει με την έννοια του γεύματος, απλώς σου αφήνει...ενθύμια!:rolleyes:

Βέβαια το βιντεάκι δεν μου αρέσει γιατί βλέπω μια προχειρότητα.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Δεν υπάρχει απορία!

Τέτοιου είδους εκπαίδευση κάνεις για καταστολή. Άρα η απάντηση στην απορία σου είναι αυτονόητη!
Δεν σε τρώει με την έννοια του γεύματος, απλώς σου αφήνει...ενθύμια!:rolleyes:

Βέβαια το βιντεάκι δεν μου αρέσει γιατί βλέπω μια προχειρότητα.
α δηλαδη μερικα τατουαζ δωρεαν.. μια χαρα ! :x:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Αν και δεν μπορουμε να γενικευουμε, προσωπικα πιστευω οτι αν πεσεις κατω με εναν τετοιο σκυλο, γεμιζεις μεν πολλα ενθυμια, αλλα επειδη θα δαγκωθεις και σε ευαισθητα σημεια οπως μπουτι και ισως και λαιμος, υπαρχει κινδυνος να κοπει καποια σημαντικη αρτηρια και να εχεις σοβαρη αιμοραγια.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Αν και δεν μπορουμε να γενικευουμε, προσωπικα πιστευω οτι αν πεσεις κατω με εναν τετοιο σκυλο, γεμιζεις μεν πολλα ενθυμια, αλλα επειδη θα δαγκωθεις και σε ευαισθητα σημεια οπως μπουτι και ισως και λαιμος, υπαρχει κινδυνος να κοπει καποια σημαντικη αρτηρια και να εχεις σοβαρη αιμοραγια.
οκ ολα αυτα,απλα ελεγα αν ο σκυλος στην εκπαιδευση οταν τον δει κατω,τι τον κανει.. σταματαει π.χ,γαυγιζει.. τι κανει ? δηλαδη μην τον δει κατω και τον δαγκωσει σε αυτια.μυτη,λαιμο..αυτο ηθελα να ξερω,αν πεσει για καποιο λογο κατω τι θα κανει..γιατι εδω στο βιντεακι για παραδειγμα αυτοι οι κυριοι πανε κοντα στην πορτα για να τους κρατησει κοντρα.. και επειδη δεν εχω δει αναλογα βιντακια με κανονικη εκπαιδευση,λεω αν πεσει καταλαθος,η τον ριχνει κατω δηλαδη ? τι κανει..

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Το τι θα κανει αν πεσεις κατω εξαρταται απο την εκπαιδευση του σκυλου και απο το χαρακτηρα του.

Καποιες φυλες ειναι πιο δυσκολες στο να τις κανεις να σταματησουν.Μιλαμε για καταστασεις οπου δεν ειναι παρων ο ιδιοκτητης.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
αν πεσεις κατω..τι σου κανει ο σκυλος-μαστιφ-λιονταρι ? σε τρωει τελικα ?
παντα ειχα αυτη την απορια ! [-o<
Μία μικρή διόρθωση: ΘΑ πέσεις κάτω...:cool:
και όχι μόνο από τη συγκεκριμένη φυλή, αλλά και από καμμιά 20αριά (και λιγες λέω?) ακόμα...

Το αν θα σε "φάει" δεν το ξέρω... εξαρτάται πολύ από τον σκύλο, από την εκτροφή - χαρακτήρα του, δηλαδή...
γι' αυτό μιλάμε συχνά για "μη εκπαιδεύσιμες" φυλές...

boerboel είναι όλα?
Ναι, είναι μεγαλόσωμα Boerboels...
Αν ήταν Αγγλικά Μαστίφ, δεν θα είχαν κομμένη ουρά... ούτε τόσο γρήγορη κίνηση...
Και δεν υπάρχει άλλο, τόσο μεγαλόσωμο Μαστίφ...

Last edited: