Psycho Dog

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μου το έστειλαν ως αστείο. Ομολογώ ότι πέρα από την πλάκα αγριεύτηκα λιγάκι. Εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό ;;; :confused:

[video=youtube;-kDHr5Nz8B0]http://www.youtube.com/watch?v=-kDHr5Nz8B0[/video]

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Φυσιολογικο δεν ειναι σιγουρα μαλλον το βιντεο αυτο ειναι λιγο απο αυτα που θα εχει κανει σιγουρα μεσα στο σπιτι κ κατα ποσο θα τον πλησιαζει κανεις !!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ ΕΓΩ !!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Λοιπόν το έχω ξαναδεί το βιντεάκι... γιατί να μην σκεφτούμε ότι είναι ένα εφυιές σκυλάκι που παίζει με έναν υποθετικό αντίπαλο... τον οποίο παριστάνει με το πόδι του... :)

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Κανει προβες πως θα φερθει αν τον πλησιασει κανεις την ωρα που εχει το κοκαλο :p M'αρεσει που το ποδι κουνιεται σιγα-σιγα επιφυλακτικα ! Τελικα εχει καποιο προβλημα ή παιζει ?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Απλά έχουν δέσει μισινέζα στο πόδι του που δε φαίνεται...και την σηκώνουν και φυσικά ο σκυλάκος ενοχλείται...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
το οτι κερδισε σε μια εκπομπη τι να λεει ρε συ?οτι δεν ειναι βλακες?οτι δε ρωτησαν το σκυλι?οτι τα λεφτα ειναι του σκυλου?οτι δεν θα μπορουσε να τραυματισει το ποδι του με ενα καλο δαγκωμα?οτι το στρεσαραν?τι?ειναι μια ας μου επιτραπει ,μαλακια κ μιση.απαραδεκτο να στρεσαρω τον σκυλο για ενα κωλοβιντεο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν ξέρω πόσα κέρδισαν, αλλά λένε ότι κέρδισαν αρκετές χιλιάδες δολάρια και ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς.
Αναρωτιέμαι ποιος θα έλεγε "όχι" στα λεφτά και το ταξίδι για να μην στρεσάρει για λίγη ώρα το σκυλί του...

Μην παρεξηγηθώ, με ενοχλεί το θέαμα...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
αμα σου πω εγω κ πιστευω οχι μονο εγω,μην νομιζεις οτι στο λεω για να δειξω κατι.δεν θα με σωσει κανενα ταξιδι κ μερικες χιλιαδες ευρω.η ηρεμια του σκυλου μου θα με σωσει απο πολλες καταστασεις ομως.απλα δεν μπορω να τον βλεπω ετσι κ να γελασω η να κερδισω κατι σε βαρος του.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σε πιστεύω... :)
Από κει και πέρα, τις απαντήσεις μου πάνω σε ψευτο-ηθικά ερωτήματα σχετικά με την αξία του χρήματος και την αξία του σκύλου τις πήρα στο ευφάνταστο, μοναδικό, σούπερ τόπικ "τον πουλάς?", οπότε τι να ρωτήσω εδώ? "Τον στρεσάρεις?" (για τα φράγκα...). :p:p:p:p