Pubex Plus της Tafarm - Παρενέργειες

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Το πηρα απο pet shop και με αυτο ψεκαζω το σκυλο μου μια φορα το μηνα για ψυλλους, σκνιπες κλπ. Ομως καθε φορα που τον ψεκαζω ο σκυλος σκουζει και χτυπιεται σαν τρελος να φυγει με το που τον ακουμπαει το σπρευ στο δερμα του, οταν τελειωσω το ψεκασμα σκοτωνεται να τριβεται παντου για να διωξει οπως μπορει το σπρευ, και για περιπου μια με δυο ωρες παραλυουν τα κατω ακρα του και δεν μπορει να περπατησει κανονικα αλλα σερνεται. Το εχετε εσεις στα υποψιν σας το συγκεκριμενο σπρευ? Ειδικα μετα την τελευταια φορα που του εβαλα το πεταξα οπως οπως (ο σκυλος ειχε παραλυσει για 4 ωρες τουλαχιστον και δεν μπορουσε να ξαπλωσει, μπορει και απο τον πονο. Νυσταζε και προσπαθουσε να κοιμηθει ορθιος ανεπιτυχως, και καθε φορα που ξαπλωνε για λιγο μετα απο μερικα δευτερολεπτα πεταγοταν παλι ορθιος γιατι δεν μπορουσε να μεινει ξαπλα)

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
το χρεισιμποιω και γω για το σπιτακι και τη γυρω περιοχη χωρις προβλημμα ,προφανως ειναι ευαισθητο το σκυλακι σου,αλλαζεις σκευασμα παραυτα

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλα, να παραλυουν τα κατω ακρα απο το σπρέι ειναι καπως δυσκολο. Μηπως εισαι (παλι) λιγο υπερβολικη?
Να φοβηθηκε απο το σπρει και γι αυτο να συμπεριφερεται σαν σοκαρισμενος το θεωρω αρκετα πιο πιθανο.
Τα σκυλια δεν κοιμουνται ορθια. Τα βοοειδη και τα αλογα ναι.

cgri1976

Well-Known Member
οσο νευρα και να εχω, δεν μπορω να μην βοηθησω... εγω στην δικια μου της δινω το παρακατω ...(πηγη: facebook). τιμη γυρω στα 40 euro συνολο.

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ...2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.

ΣΙΤΡΟΝΕΛΑ -ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ - ΛΕΒΑΝΤΑ-ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ 600-800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ (ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΝΤΗΡΑ) ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΑΣ.
ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΡΑΔΥ. ΤΕΛΕΙΟ ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ..ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΊΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΑΚΙ!!!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εγώ πάλι επειδή έχω νεύρα (που δεν τα είχα πριν το συγκεκριμένο topic), θα μιλήσω!

Βλέπεις τέτοια συμπτώματα στον σκύλο σου...

για περιπου μια με δυο ωρες παραλυουν τα κατω ακρα του και δεν μπορει να περπατησει κανονικα αλλα σερνεται.
Και...
Α. Δεν πας στο γιατρό ή έστω τον παίρνεις τηλέφωνο
Β. Του ξαναβάζεις το σπρέυ που προκάλεσε τέτοια αντίδραση?

Και για να ρωτάς εδώ να υποθέσω ότι ούτε την τελευταία φορά έκανες κάτι άλλο από το να πετάξεις το σπρέυ?
Παρόλο που από ότι γράφεις έκανε τα παρακάτω?

ο σκυλος ειχε παραλυσει για 4 ωρες τουλαχιστον και δεν μπορουσε να ξαπλωσει, μπορει και απο τον πονο. Νυσταζε και προσπαθουσε να κοιμηθει ορθιος ανεπιτυχως, και καθε φορα που ξαπλωνε για λιγο μετα απο μερικα δευτερολεπτα πεταγοταν παλι ορθιος γιατι δεν μπορουσε να μεινει ξαπλα
Είπαμε, να μην παίρνουμε τον γιατρό σε κάθε φτέρνισμα του σκύλου...
Αλλά αν τα παραπάνω είναι όντως όπως τα περιγράφεις, είσαι εντελώς στο άλλο άκρο!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
+φωνω με Χοτικουλι και απλα να αναφέρω κατι που είπες για τα άκρα και την παράλυση....Ειχα βάλει ενα περιλαίμιο (δεν θυμαμαι μάρκα) στο Μαξιμίλιαν για τα τσιμπούρια μεσημέρι και το απογευμα και μετα τον έπιασε ενα νευρο....να μην μπορει να κάτσει πουθενα...να έιναι μεσα στην νευρικότητα και να μην μπορει να ηρεμίσει...σκεφτείτε οτι δεν μπορουσε να κοιμηθεί....οταν πήρα το γιατρό τηλ. με ρώτησε για το κολλαρο και μου έιπε να το βγάλω αμέσως και μας έδωσε και κατι χαπάκια (που παλι δεν θυμαμαι-θα ρωτήσω μαμα και θα σας πω..).Με αυτο το παράδειγμα απλά θέλω να πω οτι όντως μπορεί το σκυλάκι να έιναι τοσο ευαίσθητο που ισως να προκαλει κατι τετοιο...αλλα οπως ειπε και η Χοτικουλι γρήγορα στο γιατρο!!!!!!Δεν τα αφήνουμε τέτοια πράγματα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.905
20.284
Ευτυχώς που κάθε δίμηνο που χτυπάει ο τυφώνας g3org1a, έχουν μπει νέα μέλη με κέφι και διάθεση...
Εμένα με πιάσαν τα νεύρα μου πριν διαβάσω το θέμα. Για μετά δεν λέω... άστα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Ευτυχώς που κάθε δίμηνο που χτυπάει ο τυφώνας g3org1a, έχουν μπει νέα μέλη με κέφι και διάθεση...
Εμένα με πιάσαν τα νεύρα μου πριν διαβάσω το θέμα. Για μετά δεν λέω... άστα...
:-\"

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αυτο το σκυλι ρε Παναγια μου εχει καταστραφει.
Πιο καλα να ζουσε σε μια αυλη(όξω!),να ειχε το φαγακι του κ ενα χαδι οταν επεστρεφαν τα αφεντικα του παρα τετοιου ειδους ''περιποιηση''. Θα ειχε την ησυχια του τουλαχιστον.

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Αρχισαν παλι τις βλακειες τους οι γνωστοι αγνωστοι αρρωστοι του site...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αν θελω απλα να παω στον κτηνιατρο για να δει το σκυλακι εξωτερικα στο δερμα του και να μου δωσει καμια συμβουλη, πληρωνω τιποτα? Και αν ναι ποσο?
Τραβα το σκυλι σε καναν γιατρο και ασε τους αρρωστους ησυχους.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Πω !Εστειλα την αδερφη μου να παρει φροντλαιν σπρευ για τα γατοσκυλα μας κ πηγε σε ενα πετ σοπ κ της εδωσε αυτο το pumbex plus ο ηλιθιος λεει ειναι το ιδιο.Το πηρε κ η ασχετη ...
αυτο ειναι για τους χωρους δεν ειναι για εφαρμογη στα ζωακια,αφου το γραφει κ πανω :/
Ελεος ο ασχετος ο πετσοπας...δηλαδη αν δεν ημουν εδω η αδερφη μου κανονικοτατα θα ψεκαζε τα ζωακια μας κ θα παθαιναν ολα μαζι δερματικα !
Τσατιστηκα θα παω το απογευμα να τον βρισω...

gsdog

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2009
136
1
Αυτο το pubex το βαζαμε στα κρεβατια στο στρατο για τους κοριους που μας ειχαν πεθανει. Πανω στο σκυλο μου δε θα το εβαζα..

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Επαναφέρω το θέμα, αν και παλιό διότι ο πατέρας μου πανικόβλητος μετά την εύρεση του ψύλλου (και περισσότερο από την ανεπιτυχή μου προσπάθεια να τον εξολοθρεύσω) μου κουβάλησε στο σπίτι το εξής σπρέι, προς Θεού όχι για το μικράκι μας αλλά για να ψεκάσουμε λίγο τα έπιπλα και τους τοίχους... γνωρίζω ότι έχουν προαταθεί σε άλλα θέματα άλλα προιόντα, αλλάδεδομένου ότι το αγόρασε τώρα... τι κάνω?? Το χρησιμοποιώ ή να τον στείλω στο φαρμανείο να το αλλάξει με τίποτα πιο χρήσιμο (ασπιρίνες ας πούμε... κανένα ηρεμιστικό να τους περάσει ο πανικός που θέλουν να μου κάψουν το σπίτι - κι εμένα και την Κλαίρη μαζί αν είναι εφικτό - για απολύμανση!!)... τώρα που έχει περάσει καιρός το έχει δοκιμάσει κανένας να μου πει???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix