pug

basilis39

Active Member
10 Μαρτίου 2012
37
0
Salonika
Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω pug.μιλησα με μια εκτροφεα,που διαβασα απο το forum πως ειναι αξιοπιστη και μ στειλε το εξης mail.θηλυκια 8 μηνων που δεν ειναι για αναπαραγωγη(ειμαι νεος με τα σκυλια για αυτο ρωταω,τι προβλημα μπορει να υπαρχει και αν μου προτεινεται να την παρω)ευχαριστω

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω pug.μιλησα με μια εκτροφεα,που διαβασα απο το forum πως ειναι αξιοπιστη και μ στειλε το εξης mail.θηλυκια 8 μηνων που δεν ειναι για αναπαραγωγη(ειμαι νεος με τα σκυλια για αυτο ρωταω,τι προβλημα μπορει να υπαρχει και αν μου προτεινεται να την παρω)ευχαριστω
Γιατι δεν ρώτας την εκτροφέα ?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Γιατί δεν ρωτάς την ίδια; Από εδώ πώς να σου προτείνει κάποιος να την πάρεις ή όχι αν δεν ξέρει το ιστορικό της;
Ακατάλληλη για αναπαραγωγή πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει πρόβλημα υγείας.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν είναι κατάλληλο για αναπαραγωγή ένα σκυλί...
οι περισσότεροι δεν έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις ενός ιδιοκτήτη που επιθυμεί απλά ένα σκυλί για pet....
όμως σίγουρα την απάντηση θα πρέπει να την αναζητήσεις απο την ίδια την εκτροφέα....

προσωπικά -σε πρώτη φάση -θα θεωρούσα αρκετά ''τίμια'' μια τέτοια στάση εκ μέρους της...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Οποιαδηποτε αποκλιση απο το προτυπο βγαζει τον σκυλο απο την αναπαραγωγικη διαδικασια. Αυτη η αποκλιση ομως μπορει να μην εππηρεαζει την ποιοτητα ζωης του σκυλου, ουτε την ποιοτητα του ιδιου του σκυλου (π.χ. λαθος χρωματισμος τριχωματος).

basilis39

Active Member
10 Μαρτίου 2012
37
0
Salonika
θα την ρωτησω και θα σας πω!ευχαριστω για την αμεση απαντηση απο ολους,αλλα θελω να ρωτησω ακομα κατι βασικο,θα μπορει να με "μαθει" ευκολα διοτι ειναι 8 μηνων.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
θα την ρωτησω και θα σας πω!ευχαριστω για την αμεση απαντηση απο ολους,αλλα θελω να ρωτησω ακομα κατι βασικο,θα μπορει να με "μαθει" ευκολα διοτι ειναι 8 μηνων.
δεν θα εχεις προβλημα και ασ ειναι 8 μηνων

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Και 8 χρονών να ήταν, πάλι θα προσαρμοζόταν και θα σε μάθαινε.
Αν ο σκύλος έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά, γλιτώνεις και την ταλαιπωρία του κουταβιού και έχεις έναν σχεδόν "έτοιμο" σκύλο.

basilis39

Active Member
10 Μαρτίου 2012
37
0
Salonika
Και 8 χρονών να ήταν, πάλι θα προσαρμοζόταν και θα σε μάθαινε.
Αν ο σκύλος έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά, γλιτώνεις και την ταλαιπωρία του κουταβιού και έχεις έναν σχεδόν "έτοιμο" σκύλο.
Οποτε αν δεν εχει καποιο προβλημα υγειας,μου προτινεται να την παρω?