rock βραδια για τους σκυλοροκαδες

που θέλετε να πάμε

• Legacy rock area Ψυρη

Votes: 2 12,5%
  • Arch beer house Περιστερι

Votes: 5 31,3%
  • Rock street Νικαια

Votes: 3 18,8%
  • wizard Λ Κηφισιας Μαρουσι

Votes: 1 6,3%
  • Limbo Λ Αθηνων Αιγαλεω

Votes: 2 12,5%
  • jasmin Μιχαλακοπουλου

Votes: 4 25,0%
  • revence of rock Λ Αλεξανδρας

Votes: 3 18,8%
  • Le Roix χαλανδρι

Votes: 1 6,3%

• Total voters
    16

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγω παντως σας ζηλευω οπως λειει και ο φιλος γονιδης ζηλευω τους ροκαδες και τους πιτσιρικαδες, για πιτσιρικαδες δε σας βλεπω αλλα για ροκαδες ειστε μια χαρα.http://www.youtube.com/watch?v=HgSjKw43tXs

O tempora O mores

τι άκουσα πρωί πρωί παναίτσα μου....ούτε με rottie :D christ δεν ξεπλένονται τα αυτιά τώρα....

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
να σας πω ,οτι οσοι θα ερθουν απο επαρχια για την εκθεση και θελουν να ερθουν το βραδυ ,το Arch στο περιστερι ,ειναι σε πεζοδρομο που μπορουνε να παρκαρουν οσοι θα εχουν σκυλια στα box και και να εχουμε το νου μας

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ψήφισα le roi -που'ναι κ κοντά στο Γαλάτσι που μένω- γιατί θαμαστε ήδη κομμάτια από την έκθεση, οπότε έλεγα να πάω να αφήσω λώρα κ αμάξι σπίτι κ να έρθω με τη μηχανή.

Κ για τα υπόλοιπα μέσα είμα (εξάλλου παίζουν κ άλλα, πολλά ροκόμπαρα), αλλά σε ΣΚ που δεν θα'χω φουλ υποχρεώσεις κ τρέξιμο :)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εχουμε βεβαια ακομα 2 μερες τεταρτη και πεμπτη για να κλεισει η ψηφοφορια μιας και τη παρασκευη υπαρχουν ανθρωποι που θα ταξιδεψουν για την εκθεση ,το ARCH στο Περιστερι βλεπω οτι προηγειται ,μια καλη ωρα για αυτο το μαγαζι ειναι στις 22,00 στο link που εβαλα σε προηγουμενο post εχει και διευθυνση

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
λοιπον εγω θα σας περιμενω Σαββατο βραδυ 22.00 στο ARCH ,Εθνικής Αντιστάσεως 91,Περιστερι
η Εθνικης Αντιστασεως ειναι ο κεντρικος πεζοδρομος του Περιστεριου και το 91 ειναι κοντα στη διασταυρωση της Θηβων με κατευθυνση προς τη Δωδεκαννησου
αν θελετε πληροφοριες πως θα ερθετε το τηλ μου ειναι 6975 300 604

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Παρ ολο που τα εφηβικα μου χρονια φωναζουν jasmin ....είδα τις φωτο απο το Arch Beer House και αναθεματισα που μου εχει ξεφυγει...:eek:

Μεσα και εγω για όπου αποφασιστει τελικα. :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
αμαν μολις ειδα ισοπαλια ,τωρα τι γινεται ?
πειτε σας ακουω
Εγώ λέω, να καταλήξουμε σε όποιο μέρος έχει την πλειοψηφία αύριο τέτοια ώρα ή μέχρι τις δέκα το αργότερο.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω δεν εχω προβλημα για οποιο μαγαζι ειμαι μεσα ,το μονο που μου κανει κλικ περισσοτερο στο ARCH ειναι το οτι μπορει καποιος που θα εχει σκυλο μαζι του απο την εκθεση να παρκαρει στο πεζοδρομο και να τον εχουμε το νου μας,μην ξεχναμε αυτους που θα ερθουν για την εκθεση και θα ειναι απο εκτος αττικης
οπως το κοκονι ,αληθεια το σκυλο που θα τον εχεις ? εκει που θα μεινεις θα τον αφησεις ?ή θα τον εχεις μαζι σου ?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης