Saarlos Wolfhound!

SaarlosWD

Banned
Banned
20 Σεπτεμβρίου 2013
9
1
Χαιρετώ την όμορφη παρέα του dogforum!

Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας παρουσιάσω, το καινούργιο μέλος της οικογένειας τον Wolvie, ένα Saarlos Wolfhound Dog!

Ένα πανέξυπνο, απίστευτα όμορφο και ζωηρό ταυτόχρονα πλάσμα, που όταν θέλει χάρη ή φαγητό γίνεται ο αρκουδοαγκαλίστας μου! Είναι το καλύτερο σκυλί που θα μπορούσε να έχει ένας σκυλογονιός. Συνδυάζει, άγρια ομορφιά, συντροφικότητα, ενεργητικότητα και παρατηρητικότητα και μεγάλη αγάπη για την οικογένεια του!

Μόλις ήρθε, μετά από 2 μέρες συνήθισε και εμένα και το σπίτι και μετά από μια εβδομάδα μόνο έμαθε να τα κάνει έξω!
521707_573329759373257_1732292330_n.jpg

Εκπληκτικό σκυλί! Αυτό έχω να πω μόνο!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
καλως ήρθατε!
Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή σκύλου! Για ποιούς λόγους αποφάσισες να αποκτήσεις ένα τέτοιο?

SaarlosWD

Banned
Banned
20 Σεπτεμβρίου 2013
9
1
καλως ήρθατε!
Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή σκύλου! Για ποιούς λόγους αποφάσισες να αποκτήσεις ένα τέτοιο?
Διότι πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο ως επιλογή κατοικίδιου, και ομολογώ πως με εξιτάρουν τα ασυνήθιστα και το "ζόρικα"

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Πολύ όμορφο κουτάβι (και τι αυτια!)
Είχες ξανά τέτοιον σκύλο? Τι ιδιαίτερο έχει αυτή η ράτσα? (δεν την είχα ξαναδεί, ομολογώ)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Να μας πείς περισσότερα για τη ράτσα αυτή, είσαι μάλλον ο μοναδικός στο φόρουμ που έχει τέτοιο σκύλο!

SaarlosWD

Banned
Banned
20 Σεπτεμβρίου 2013
9
1
Πολύ όμορφο κουτάβι (και τι αυτια!)
Είχες ξανά τέτοιον σκύλο? Τι ιδιαίτερο έχει αυτή η ράτσα? (δεν την είχα ξαναδεί, ομολογώ)
Την συγκεκριμένη φυλή όχι αλλά είχα εξίσου απαιτητικά σκυλιά!
Εχει αρκετά άγρια ένστικτα θα έλεγα! Είναι οτι πιο κοντινό σε λύκο. Φαντάσου οτι τα πρώτα σκυλιά ήταν διασταυρώσεις ποιμενικών με λύκους των Καρπαθίων!

SaarlosWD

Banned
Banned
20 Σεπτεμβρίου 2013
9
1
The Saarloos Wolfdog, a breed from the Netherlands

Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την φυλή.
Σε γενικές γραμμές, γύρω στην δεκαετία του 20 άρχησαν να γίνονται κάποια σοβαρά πειράματα, διότι τα μέχρι τότε σκυλία δεν ήταν υγειή! Ο Σαρλος λοιπόν έφερε μια θυλικιά λύκαινα, η οποία πμωςσ δεν ήταν υγειής και τελικά πέθαινε. Μετά ξαναέφερε μια άλλη με την οποία ζευγάρωσα πολλά γερμανικά ποιμενικά! Ετσι σιγά σιγά άρχησαν να γίνονται σοβαρές προσπάθεις εκτροφής και η φυλή πήρε το ονομα του "εφευρέτη" της

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
πολύ ενδιαφέρον, δεν τη γνώριζα τη φυλή, μόνο τον τσεχοσλοβακικο λυκο. θα υποθέσω ότι είναι ακόμα ελευθερη απο κληρονομικες παθήσεις?

SaarlosWD

Banned
Banned
20 Σεπτεμβρίου 2013
9
1
Είναι παρόμοια!
Ευτυχώς η φυλή δεν έχει σοβαρές κληρονομικές παθήσεις!
Είναι απο το πιο υγηεί σκυλιά!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Να το χαιρεστε λοιπόν, είναι πολύ όμορφο. Είναι μεγάλη πρόκληση η συμβίωση με τέτοιο σκυλί, σας εύχομαι να είναι αρμονική και να περνάτε όμορφα μαζί.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλώς όρισες και να σου ζήσει! :)

Off.. αλλά θέλω να το πω... Όταν μου δίνεται η ευκαιρία να διαβάσω την ιστορία τέτοιων φυλών, με πιάνει θλίψη και απογοήτευση με την δική μας ανικανότητα όσον αφορά στην ανασύσταση των Εθνικών φυλών μας :(

Last edited:

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
θα υποθέσω ότι θα τον πηγαίνεις και σε εκθέσεις, θα ήθελα να δω απο κοντα τόσο σπάνια φυλή. μια φορά είδα στην Αθήνα τον τσεχοσλοβακικο λύκο, ήταν πανέμορφος.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Να τον χαιρεσαι τον κουκλο !! χρονια πολλα και κυριωσ καλα να εχετε μαζι , Θα τον κατεβασεις τωρα τον οκτωβρη στην εκθεση?

SaarlosWD

Banned
Banned
20 Σεπτεμβρίου 2013
9
1
Eυχαριστώ παιδιά για τις ευχές!
Λίγο δύσκολο να τον δεις απο κοντά!
Αυτή την στιγμή μένουμε Γαλλία!!!
Τα Σααρλος είναι ακόμα πιο όμορφα απο τα Τσεχοσλοβακικά! ;)

takis90

Member
16 Ιουνίου 2015
12
1
45
Δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα η συζήτηση,
θα μπορούσα να έχω πληροφορίες για την απόκτηση;
Έχει κανείς καμιά γέννα στα σκαριά;