"Save Lennox"

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Το ζήτημα του Lennox αναφέρθηκε από τον JohnK σε άλλο Θέμα και με την άδειά του θα ήθελα να παρακαλέσω για βοήθεια.

Η ιστορία του είναι συγκινητική. Η μοίρα του σκύλου αβέβαιη χωρίς ναέχει προκαλέσει το παραμικρό, απλά και μόνο γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν ότι μοιάζει με πιτ ενώ δεν είναι. Παρακαλώ όποια μέλη θέλουν ας μπουν στο site του lennox μπας και μπορέσει να σωθεί ο σκυλάκος... είναι αμαρτία από το Θεό αυτό που συμβαίνει....

http://www.savelennox.co.uk/

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Και να ηταν πίτ..πάλι αυτό είναι λάθος...δε θα έπρεπε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση για κανένα σκύλο..καμία φυλή...!Η ιστορία αυτή δεν είναι μοναδική είναι δυστυχώς μια απο τις πολλές...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Η μοίρα του σκύλου αβέβαιη χωρίς να έχει προκαλέσει το παραμικρό...

...είναι αμαρτία από το Θεό αυτό που συμβαίνει....
Chrysoula,

Δεν χρειάζεται κάν η άδειά μου... Μπράβο!!!
Πάρα πολύ καλά κάνεις και ζητάς βοήθεια - συμμετοχή στο petition...

Εγώ έπεσα επάνω στο site του Lennox, εδώ και πολλούς μήνες, αλλά δεν τόλμησα...

Ισως, από κάποιον, κακώς εννοούμενο, ανδρισμό (του τύπου: "Πονάνε οι άντρες, Μανωλιό μου?")... Παθαίνουμε ανοσία, βλέπεις...

Ομολογώ ότι πρόσθεσα την υπογραφή μου, έστειλα κι ένα κειμενάκι και προχώρησα παρακάτω, χωρίς να σας ενοχλήσω...:cool:

Ομως, αυτή η σκηνή, να έχουν ξεριζώσει το σκύλο από το παιδάκι του, φαίνεται ότι χαράχτηκε βαθιά μέσα μου... Δεν τη χωράει ο νους μου!!!
Και βγήκε πηγαία, χτες, φέρνοντας στο μυαλό μου το Solo και το παιδάκι του Ricos...
Στο επίκαιρο θέμα - παράνοια...:(

Και πάλι, μπράβο σου!!!:)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καθε φορα που θα υπογραφουμε ας εχουμε κατα νου το σκυλο γενικα.
Ας μην περναει τοσο επιδερμικα,δεν εχω τετοιο σκυλο,δεν με νοιαζει.

Ισως μια μερα να φτασουμε να φτασουμε στο σημειο να ζηταμε βοηθεια για να σωσουμε τον δικο μας σκυλο!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Ισως μια μερα να φτασουμε να φτασουμε στο σημειο να ζηταμε βοηθεια για να σωσουμε τον δικο μας σκυλο!!!
Πόσο δίκιο έχεις, yasemin...

Πολύτιμη φράση!!!
Σκεφτήτε τη καλά, σε κάθε έκφραση της ζωής!!!

Αν θυμάμαι καλά και ο tattooman, την είχε αναφέρει (λίγο διαφορετικά - ίσως στην "βαριά", original εκδοχή της) σε πολύ σχετικό θέμα, προ μηνών...

Και να προσθέσω κάτι ακόμα: Εκεί που "παθιάζομαι", εκεί που δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδυα, είναι στα θέματα των pitbull...
Παρότι ποτέ δεν υπήρξαν (σα φυλή) στα ενδιαφέροντά μου... Δεν είμαι αρκετά αθλητικός, για να τα εκτονώνω...
Στα θέματα των pitbull, γιατί απλά (και άδικα) σηκώνουν ...το σταυρό και τις αμαρτίες του ανθρώπου...

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Το βιντεάκι στο YouTube που περιέχει και την ιστορία του σου μαυρίζει τη καρδιά:
[video=youtube;gSlkMfSy1TM]http://www.youtube.com/watch?v=gSlkMfSy1TM[/video]

Άντε να είσαι γονιός και να πετάγεται με εφιάλτες και κλάμματα το παιδί σου κάθε βράδυ γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι και απαράδεκτοι χαρτογιακάδες αποφάσισαν ότι πρέπει να πεθάνει άνευ λόγου και αιτίας...
Και το έρημο το σκυλί κρατείται σε άθλιες συνθήκες...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ....

Last edited by a moderator:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Γιατι δεν αφηνει το facebook να δημοσιευσουμε την σελιδα του λενοξ ? Γνωριζει κανεις ? Οποτε παω να την γραψω μου μπλοκαρει το μηνυμα ή την δημοσιευση.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Να σου πω την αλήθεια εγώ δημοσίευσα χωρίς πρόβλημα το βιντεάκι του You tube, που αναφέρει και τη σελίδα του. Στο fb έχει δική του σελίδα ο κούταβος κάνε like σε αυτή.

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
το βιντεο το δημοσιευσα, με αφησε. Οταν πηγα να σχολιασω πως μπορουνε να βοηθησουνε το σκυλακι και εβαλα την σελιδα του δεν μου περναγε το σχολιο. Τωρα ξαναδοκιμασα και την περασε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Σημερα το πρωι στις 7 ο Lennox δολοφονηθηκε. Δεν αφησαν καν την οικογενεια να τον δει πριν....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Σημερα το πρωι στις 7 ο Lennox δολοφονηθηκε. Δεν αφησαν καν την οικογενεια να τον δει πριν....
Μολις διαβασα οτι δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση τελικα. Ειχε βγει αποφαση για ευθανασια σημερα στις 7 το πρωι... αλλα απο οτι φαινεται ακομα συνεδριαζουν.....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μου ειναι αδύνατον να διανοηθώ οτι αυτό εγινε για την δημόσια ασφάλεια. Δεν ξερω τι ωφελούσε ο βασανισμός του ζώου τελικα... Πολιτικές σκοπιμότητες?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.828
8.023
O σκυλάκος ζει ακόμη τελικά;
Ας υπογράψουμε ούτως ή άλλως η ιστορία είναι τραγική.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Οχι Μυρτω δε ζει... εβγαλαν και επισημη αναφορα μη &%^%$%$#$:mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.828
8.023
Kαι το αστείο είναι ότι υποτίθεται ότι έχουν δημοκρατική κυβέρνηση.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Eχθες διαβασα καπου οτι η Victoria Stilwell προσφερθηκε να αναλαβει το σκυλι και να το στειλει για υιοθεσια στις Ηνωμενες πολιτειες.Γιατι τοση επιμονη πια να θανατωθει το σκυλι? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω..