Save the world

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ένα φανταστικό βίντεο κλιπ!

[video=youtube;BXpdmKELE1k]http://www.youtube.com/watch?v=BXpdmKELE1k[/video]

Το βλέπω εδώ και μία βδομάδα ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Είναι πολύ συγκινητικό!!!

Μακάρι να βγουν κι άλλα τέτοια βίντεο. :)

Δεν ξέρω πώς να κάνω βίντεο το λινκ οπότε όποιος μοντ μπορεί... :$

Last edited by a moderator:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το είχα δει πριν αρκετό καιρό στο fb,και είχα κολλήσει και εγώ.
Πολύ όμορφο video, ευχαριστώ που μου το θύμισες :D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
λαμπραντορ δολοφονοι!!!!!!!!!!!! :p

το καταπληκτικο σε αυτο το βιντεο,ειναι οι συνειδητοποιημενοι δημιουργοι του,που επελεξαν σκυλια που δεν εχουν καμια σχεση με φυλαξη η μυθους κακιας πλασμενους απο την αγνοια των ανθρωπων.πιστευω δε,οτι κρυβει κ ενα πολυ βαθυτερο νοημα.καποτε ολοι ξυπνανε κ αντιδρουν στην κοινωνια την "αγγελικα" πλασμενη.αυτοι που καθονται στους καναπεδες,οι ευγενικοι,τα θυματα κ οι δαβιδ της κοινωνιας,οι δειλοι,οι χαζοι,οι ηρεμοι,η ξανθια που ψαχνει το παραθυρο στο μηχανακι,οι τσακ νορις της τεμπελιας κ της βαρεμαρας,ο γκαρφιλντ,ο σκουμπι....καποτε ολοι θα αντιδρασουν!

πιστευω οτι αυτο θελει να περασει το βιντεο ,με ισχυρους δεσμους κυνοφιλιας κ παραδειγματα πραγματικων μικρων ηρωων!

Last edited:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
λαμπραντορ δολοφονοι!!!!!!!!!!!! :p

το καταπληκτικο σε αυτο το βιντεο,ειναι οι συνειδητοποιημενοι δημιουργοι του,που επελεξαν σκυλια που δεν εχουν καμια σχεση με φυλαξη η μυθους κακιας πλασμενους απο την αγνοια των ανθρωπων.πιστευω δε,οτι κρυβει κ ενα πολυ βαθυτερο νοημα.καποτε ολοι ξυπνανε κ αντιδρουν στην κοινωνια την "αγγελικα" πλασμενη.αυτοι που καθονται στους καναπεδες,οι ευγενικοι,τα θυματα κ οι δαβιδ της κοινωνιας,οι δειλοι,οι χαζοι,οι ηρεμοι,η ξανθια που ψαχνει το παραθυρο στο μηχανακι,οι τσακ νορις της τεμπελιας κ της βαρεμαρας,ο γκαρφιλντ,ο σκουμπι....καποτε ολοι θα αντιδρασουν!

πιστευω οτι αυτο θελει να περασει το βιντεο ,με ισχυρους δεσμους κυνοφιλιας κ παραδειγματα πραγματικων μικρων ηρωων!
δεν νομίζω να έχεις άδικο.
:p