scalibor

ΝΩΕ

Active Member
2 Απριλίου 2012
41
0
44
Αργοστολι, Κεφαλονια
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι!
Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω το scalibor στο κουτάβι μου που ακόμα είναι μικρό μονό 2 μηνών γιατί έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οι σκνίπες!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Δύο μηνών δέν κάνει ούτε αμπουλα ούτε κολαρο νά φοράει. Ο γιατρός τι σου είπε νά χρησιμοποιείς προς το παρόν? Σιτρονελα?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ΝΩΕ

Active Member
2 Απριλίου 2012
41
0
44
Αργοστολι, Κεφαλονια
Δύο μηνών δέν κάνει ούτε αμπουλα ούτε κολαρο νά φοράει. Ο γιατρός τι σου είπε νά χρησιμοποιείς προς το παρόν? Σιτρονελα?

Έτσι μου λένε κάποιοι ότι είναι πολύ μικρός και δεν κάνει άλλοι μου λένε βάλτο και δεν ξέρω τι να κάνω!
Έχω μπερδευτεί και η σκνίπες αυξάνονται!
Αρχικά έχω ανάψει ένα κεράκι σιτρονελας!

pomy_

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2012
47
1
Αθήνα
Η συσκευασία λέει μετά τις 7 εβδομάδες κάνει να βάζεις το scalibor. Το διάβασα σήμερα

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Γιατί δεν ρωτας τον κτηνίατρό σου τι να κάνεις;

Last edited:

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Το κέρι δέν κάνει τίποτα απολύτως. Σιτρονελα σπρέι.

ΝΩΕ

Active Member
2 Απριλίου 2012
41
0
44
Αργοστολι, Κεφαλονια
Εχτες το βράδυ αλώνισα το net ψάχνοντας πληροφορίες για τα περιλαίμια κατά της σκνίπας! Ένα μεγάλο ποσοστό, πάνω από τους μισούς θεωρούν το scalibor αναγκαίο κακό και προορούν στην αντικατάσταση του με κάποιο πιο (ελαφρύ)!
Μετά από όλα αυτά σήμερα το πρωί αγόρασα το bioband ως πιο φιλικό προϊών!
Ποια είναι η γνώμη σας?
Είναι το ίδιο αποτελεσματικό η μήπως όχι?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλό είναι ένα κολάρο να προστατεύει από ψύλλους τσιμπούρια και σκνίπες .
Προσωπικά δεν παίρνω το σκάλιμπορ αλλά ένα άλλο πιο ελαφρύ ( δεν θυμάμαι όνομα )

olympusharpei

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2012
69
0
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
www.olympus-sharpei.com
Θεωρητικά τις αμπούλες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μετά τις 8 εβδομάδες (προσωπικά δεν το κάνω). Περιμένω ακόμη λίγο. Σχετικά με το κολάρο όντως έχω ακούσει πολλά περιστατικά αν και από την άλλη είναι πολύ αποτελεσματικό αν δεν προκαλέσει αλλεργίες και άλλα παρατράγουδα. Μπορεις να δοκιμάσεις για αρχή το vibrac effipro spray, το οποίο συνίσταται από την 2η μέρα της ζωής του σκύλου. Μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα με αυτό.

ΝΩΕ

Active Member
2 Απριλίου 2012
41
0
44
Αργοστολι, Κεφαλονια
Λέω να παραμείνω με το bioband, αμπούλα και σπρέι σιτρονελας σε καθημερινή βάση ελπίζοντας να είμαι καλημένος!

Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κολάρο να μας πει αν όντος κάνει δουλεία?