Schnauzer ή Βoston Terrier;

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
Mini schnauzer i bosto terrier? Εχω μωρα και μενω σε διαμερισμα.θα ηθελα να μην μαδαει.γι αυτο διαλεξα αυτες τις δυο φυλες.ποια πιστευεται οτι ειναι η πιο καταληλη.?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Το boston μαδάει, το schnauzer χρειάζεται stripping κάθε 3-4 μήνες και συχνό βουρτσισμά. Διαλέγεις και παίρνεις. Βρήκες κανένο εκτροφείο που έχει κουτάβια ράτσες που ψάχνεις ?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όλα τα σκυλιά μαδάνε..Υπάρχουν τρόποι να τις περιορίσεις, αλλά δεν εξαφανίζονται παντελώς.

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
Ναι στην ελλαδα εναν εκτροφεα. εγω ομως μενω κυπρο

αν ξερεις κανεναν να μου πεις?

Last edited by a moderator:

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
Το σναουζερ δεν μαδαει, αν το χτενιζεις κάθε 10-15 μέρες είναι οκ.
Α θέλει και μια φορά το 6μηνο stripping,κάτι σαν μαδημα

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ποιο ειναι πιο εξυπνο το στανταρτ η το μινι?και αν ξερει κανενας εκτροφεα σναουτζερ?
Όλα τα σκυλιά είναι έξυπνα αρκεί να έχεις χρόνο και όρεξη για την εκπαίδευση.
Υπάρχουν εκτροφεία για σνάουτσερ στη Ελλάδα, το ένα είναι του Κυριάκου Δανίκα http://di domeniko danika και το άλλο του Dubravka Popovic Best of Dominion Kennel

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
Ναι απλα θελω να εχω πολες επιλογεε.και στο ενα απο τα δυο δε μπορω να στιλω email.θελω αν παρω να ειναι το καλυτερο

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Δεν υπάρχουν άλλοι εκτροφείς στην Ελλάδα για σνάουτσερ. Σε ποιό από τα 2 δεν μπόρεις να στείλεις e-mail ? Αν θες οτι καλύτερο μπορείς να κοιτάξεις και στο εξωτερικό. Google να σε βοηθήσει.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Όλοι μαδάμε καθημερινά άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο. Υπάρχουν πιο ουσιαστικά θέματα να σ' απασχολήσουν στην επιλογή σου. Κυρίως ο χαρακτήρας και το τι μπορείς να διαθέσεις από άποψη χρόνου και ενδεχομένως χρημάτων.

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
Εχω βρει καποια κουταβια που μ αρεσαν .και απ οτι εχω διαβαση εχουν καλο χαρακτηρα...αλλα μ ειπαν οτι το στανταρτ ειναι πιο υπακουω...και μ αρεσει πολυ