Seresto

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
124
Seresto. Ημερομηνία λήξης 23/05/19 αναγράφεται στο κουτί. Είμαι εξωτερικό. Η πωλήτρια σε ένα μεγάλο pet shop επιμένει ότι η ισχύς του είναι 8 μήνες μετά το άνοιγμα. Έχετε κάποια άποψη? Έψαχνα στο σάιτ της bayer αλά δεν υπάρχει κάτι που να βοηθήσει.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.503
Το ειχα ψαξει και εγω και στα σχολια απο εξωτερικο το ιδιο λενε, 8 μηνες μετα το ανοιγμα. Και οτι οι ουσιες μενουν και 5 χρονια αρκει να μην εχει ανοιχτει. δες π.χ παλιοτερα σχολια απο το αμαζον εδω
και εδω (σελιδα Bayer Petbasics) τo ιδιo λενε
Do Seresto® collars for dogs expire?
There is no expiration date required on the packaging by the EPA for Seresto® for dogs. The product should be kept in its original packaging and stored as directed on the label.

Υποψιν αν κανει μπανιο συχνα μειωνεται η δραστικοτητα (το γραφει μέσα ) δηλαδη το καλοκαιρι το αλλαζεις στους 5 μηνες .
For dogs that swim once a month or more, the control duration is reduced to 5 months for flea control and reduced to 7 months for tick control

Last edited:

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
124
Το ειχα ψαξει και εγω και στα σχολια απο εξωτερικο το ιδιο λενε, 8 μηνες μετα το ανοιγμα. Και οτι οι ουσιες μενουν και 5 χρονια αρκει να μην εχει ανοιχτει. δες π.χ παλιοτερα σχολια απο το αμαζον εδω
και εδω (σελιδα Bayer Petbasics) τo ιδιo λενε
Do Seresto® collars for dogs expire?
There is no expiration date required on the packaging by the EPA for Seresto® for dogs. The product should be kept in its original packaging and stored as directed on the label.

Υποψιν αν κανει μπανιο συχνα μειωνεται η δραστικοτητα (το γραφει μέσα ) δηλαδη το καλοκαιρι το αλλαζεις στους 5 μηνες .
For dogs that swim once a month or more, the control duration is reduced to 5 months for flea control and reduced to 7 months for tick control
Ακριβώς τα ίδια μου είπε και η κοπέλα. Υπάρχει ενημέρωση από την Bayer για 5 χρόνια.