shnoukie

ROTTIE: Οι δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν σε νέο θεμα

Έχω καταλήξει να πιστεύω ότι η εκπαίδευση με τη βοήθεια επαγγελματία είναι απαραίτητη για ΟΛΑ τα σκυλιά.
Αν εγώ π.χ είχα πάει σε εκπαιδευτή το σκύλο μου, σήμερα δε θα φοβόταν ό,τι σκυλί βλέπει, άσε που θα είχε αξιοποιήσει νωρίτερα και καλύτερα τις όποιες ικανότητές του.
γεια σας.....κ εγω καινουρια ειμαι....εχω κ εγω ενα μικρο σκυλακι κ τον εχω εκπαιδευσει μια χαρα μονη μου.....οπως ειπε κ πριν καποιος απο σας διαθεση να υπαρχει κ ολα γινονται....το θεμα δεν ειναι να βαλεις καποιον να εκπαιδευσει το σκυλακι σου...στο κατω κατω εσενα πρεπει να μαθει κ οχι τους ξενους........με ενα καλο βιβλιο εκπαιδευσης κ υπομονη μπορει ο καθενας να κανει το σκυλακι του υπακουο.......:):)

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
γεια σας.....κ εγω καινουρια ειμαι....εχω κ εγω ενα μικρο σκυλακι κ τον εχω εκπαιδευσει μια χαρα μονη μου.....οπως ειπε κ πριν καποιος απο σας διαθεση να υπαρχει κ ολα γινονται....το θεμα δεν ειναι να βαλεις καποιον να εκπαιδευσει το σκυλακι σου...στο κατω κατω εσενα πρεπει να μαθει κ οχι τους ξενους........με ενα καλο βιβλιο εκπαιδευσης κ υπομονη μπορει ο καθενας να κανει το σκυλακι του υπακουο.......:):)
Γεια σου !!!
Μιας και εισαι καινουρια δεν μας συστηνεσαι κανονικα ανοιγοντας ενα καινουριο ποστ λεγοντας καποια πραγματα για το σκυλακι σου και σενα .. !!

Οσον αφορα την εκπεδευση υπαρχει ειδικο μερος οπου μπορεις να εκφρασεις οποιες προσωπικες αντιλήψεις εχεις για το αναλογο θεμα ... ;)
Εκτος και αν το μεταφερουν οι mods .

edit . ουπσ denis δεν το ειδα .. γραφω πιο αργα απο σενα ..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
A μωρε.. για αυτο λεω οτι οι κτηνιατροι ορισμενες φορες ειναι επικινδυνοι...αν ενας ιδιοκτητης ειναι ανυποψιαστος και απλα εμπιστευεται το γιατρο μπορει να ειναι επικινδυνο.. μα να πει να μην εμβολιαζουν το σκυλι..:mad: ναι προφανως και καποιοι ανθρωποι λιγοτερο ενημερωμρνοι θα πουν εε.. το λεει ο γιατρος δικιο εχει:mad: ε και αυτο μπορει να αποβει μοιραιο για το τσιλακι

Γεια σου !!!
Μιας και εισαι καινουρια δεν μας συστηνεσαι κανονικα ανοιγοντας ενα καινουριο ποστ λεγοντας καποια πραγματα για το σκυλακι σου και σενα .. !!

Οσον αφορα την εκπεδευση υπαρχει ειδικο μερος οπου μπορεις να εκφρασεις οποιες προσωπικες αντιλήψεις εχεις για το αναλογο θεμα ... ;)
Εκτος και αν το μεταφερουν οι mods .

edit . ουπσ denis δεν το ειδα .. γραφω πιο αργα απο σενα ..
δεν ειχα ποτε ξανα ασχοληθει με υπολογιστες λογο ελειψης χρονου....μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει???:D:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μπαίνεις στο υποforum νέο μέλος και μετά πατάς πάνω αριστερά το κουμπί new thread και γράφεις όπως εδώ, απλά δίνεις και εναν τίτλο στο θέμα που άνοιξες :)

γεια σας....

Ευχαριστω πολυ dennis.....Ηθελα βασικα να ρωτησω μεχρι ποια ηλικια αναπτυσσονται τα σκυλια.....Το δικο μου ειναι 4ων μηνων αλλα τα παμε τελεια με την εκπαιδευση ασχετα που ειναι πολυ μικρο...Ενα sich tzu ειναι.....Μιλαμε κ πολυ γλυκας..............

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δεν ειχα ποτε ξανα ασχοληθει με υπολογιστες λογο ελειψης χρονου....μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει???:D:D
Καλως ηρθες και επισημα !!:):)

Αυτο που ειπε ο denis .. ;)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς όρισες :)
με ενα καλο βιβλιο εκπαιδευσης κ υπομονη μπορει ο καθενας να κανει το σκυλακι του υπακουο...
Αναλόγως τη φυλή... Κι εγώ υπάκουο τον έκανα! Με βιβλίο! Και μάλιστα βιβλίο ειδικά για τα poodles! Όμως θα μπορούσα να είχα κάνει πολύ περισσότερα. Να είχα αποφύγει ένα σωρό λάθη. Προσωπική μου επιλογή θα ήταν πλέον ένας εκπαιδευτής για οποιοδήποτε σκυλί.
Προβληματιζόμουν σχετικά με τα βιβλία και τη θετική διάθεση.
Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2534
Όσο το σκέφτομαι βέβαια, τόσο καταλήγω ότι ο επαγγελματίας χρειάζεται, ιδιαίτερα αν ο σκύλος σου συγκαταλέγεται σε "δύσκολες" φυλές.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γειά σου και πάλι :)

Πρόσεξε ακριβώς τί θα πώ ...

Ο,τι και να μπορεί να κάνει καλύτερο ο ΤΕΛΕΙΟΣ ιδιοκτήτης χωρίς πείρα, είναι σίγουρα το 1/10 αυτού που θα μπορούσε να κάνει ο ΤΕΛΕΙΟΣ ιδιοκτήτης με τον ΣΩΣΤΟ επαγγελματία στον ΙΔΙΟ σκύλο ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Περίμενα ότι θα το συζητάγαμε στα θέματα της εκπαίδευσης,αλλα εμενα δεν με χαλάει και εδώ.

Ακόμα και ο πιο έμπειρος ιδιοκτητης δεν μπορεί να αντικαταστήσει απόλυτα έναν εκπαιδευτη.
Τώρα τα πάντα έχουν να κάνουν με το ποσο έμπειρος είναι ο ιδιοκτητης ,τι φυλής σκύλο έχει και επίσης τι προβλήματα έχει ..
Επίσης αν ο σκύλος του είναι κυριαρχικός η όχι .. , γενικά όλα παίζουν ρολο ..
Διαφωνώ στο βιβλίο που είπες , γιατί όλα τα λεφτά για μένα είναι η εμπειρία που έχεις γενικά με τα σκυλιά ..
Γιατί ένας που εχει πρώτη φορα σκυλί , καλά καλά δεν θα τα καταλαβαίνει από το βιβλίο όταν θα τα διαβάσει , όχι να τα μεταδώσει κι όλας..

Σε κάποιες φυλες το θέμα του εκπαιδευτη κρίνετε αναγκαίο ..

Σε κάποιες άλλες η εμπειρία ...

Στους άπειρους .. σε κάθε περίπτωση ..

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Γεια σου.Αν δεν κανω λαθος το κουταβι σου βρισκετε στην αρχη της πρωτης φοβικης περιοδου οποτε προσεχε το τωρα.Οσα βιβλια και να διαβασεις, βιντεο να δεις, θα μαθεις ενα - δυο τροπους για μια συγκεκριμενη συμπεριφορα.Ενας εμπειρος εκπαιδευτης ξερει για την ιδια συμπεριφορα 10 τροπους π.χ. και επισης ξερει να διαβαζει τα μυνηματα που δινει το ζωντανο.Για μενα εκπαιδευση σκυλου ειναι οτι μπορει να κανει το ζωο να σε συντροφευει στις περισοτερες δραστηριοτητες σου και στον τροπο ζωης σου οχι μονο χωρις να διμιουργει προβλημα αλλα απολαμβάνοντάς το κιολας.Οτι κανετε πρεπει να αρεσει και στους δυο αλλιως καποιος θα τραβηξει το δρομο του.Ειτε εσυ παρατωντας το σκυλο, ειτε ο σκυλος αναπτυσοντας προβληματικες συμπεριφορες.

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες παιδια....Εδω στη Ροδο για να βρεις ενεν καλο εκπαιδευτη πρεπει να δωσεις τοσα χρηματα σαν να αγοραζες αλλο ενα σκυλακι...Περιμενω να δω που περασα κ να το παω εκει σε εναν για να μην αλλαζει κ αυτο συνεχεια συμπεριφορες.....

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
δεν ειπε κανεις οτι η κυνοφιλια ειναι οικονομικη.

σιγουρα αν βρεις εναν καλο εκπαιδευτη οσα και να δωσεις δεν θα πεταξεις τα λεφτα σου

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
..Εδω στη Ροδο για να βρεις ενεν καλο εκπαιδευτη πρεπει να δωσεις τοσα χρηματα σαν να αγοραζες αλλο ενα σκυλακι........
κι εδω στην αθηνα και πες μου,γιατι οχι?
και ποσο τα αγοραζετε εκει τα σκυλια?

Last edited: