Site για Furminator

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Καλησπέρα σας ,
θα ήθελα αν σας είναι εύκολο διότι ψάχνω καιρό να παραγγείλο αν έχετε πρόχειρο κανα σιτε που να στέλνεις με αντικαταβολή πράγματα ... ευχαριστώ εκ τον προτέρων (έξω σιβηριανό χάσκι οπότε μακριτριχο )

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Με αντικαταβολη μαλλον ακατορθωτο.
Για να το βρεις φθηνα ομως, ψαξε στο ebay.
Εγω απο εκει το πηρα παμφθηνα.

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
ναι χάσκι =] τίποτα δεν κάνει και έχει αρχίση και ρίχνει αρκετή τρίχα τώρα ... λέω να δοκιμάσω furmi να δω μήπως γλιτώσω τίποτα

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο :p ...αλλά ξέρεις προσπαθώ να γλιτώσω έστω και λίγο ;)

ΑΓΓΕΛΕ ΔΕΝ εχει αντικαταβολη για το μερος που μενω(ΑΡΓΟΛΙΔΑ,ΑΡΓΟΣ) ευχαριστω παντος

Last edited:

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
εγω παντως που πηρα φουρμι απο το e bay 2 φορες κιολας δεν ειχα θεμα!βασικα ποτε δεν ειχα θεμα με e bay!απλα να διαλεγεις παντα πωλητες με τα υψηλοτερα ratings!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εψαξα κι εγω, δε βρήκα κάτι ακόμα. Αν δεν βγάλεις άκρη, κάνε μια gift card (χρεωστική) και πλήρωνε έτσι.
το καλυτερο ειναι αυτο!απο οπου κ ν αγοραζεις απο το ιντερνετ η χρεωστικη ειναι ο,τι καλυτερο!βαζεις μονο το ποσό που σου χρειαζεται για την εκαστοτε αγορα!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
καλησπέρα....
μπορεί να μου πει κανείς από που μπορώ να βρω το furminator στην Ελλάδα???.....
ξερει κανεις αν υπάρχει σε κανένα πετ σοπ στην Κρήτη???...
(δεν εχω κάρτα για να αγοράζω απο το ιντερνετ...)
και αν υπάρχει σε διάφορα "μεγέθη" ποιο κάνει για πομεράνιαν??....
ευχαριστώ πολύ....

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
ναι διαβασα για την χρηση του... μια φορα της 2 βδομαδες αν καταλαβα καλα...

μπορεις να μου πεις αν γινετε και πιο απο τα 2 furminator που εχει ειναι καλύτερο???
Furminator deshedding tool double edge ή Furminator Deshedding Tool Deluxe???....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το μικρότερο μέγεθος και το πιο απλό μοντέλο θα πάρεις, Γωγώ. Το ενισχυμένο κάνει για σκύλους μεγάλους και πιο γεμάτους σε τρίχωμα. Δε συγκρίνονται με τα δικά μας. :lol:
Προσοχή στη χρήση.
Ένα πέρασμα σε κάθε σημείο και πιο πολύ να επμένεις πίσω στον πωπό για να καθαρίσεις/ αραιώσεις το τρίχωμα.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
θα παραγγείλω το δευτερο σε small μεγεθος...
θα το χρησιμοποιώ μια φορά της 2 εβδομάδες...
για κοντότριχα οπως ημίαιμο pug κάνει να χρησιμοποιούμαι το Furminator??....

Veronica εχω μια μικρη απορία... το χρησιμοποιούμαι ανάποδα από την φορά του τριχώματος ή ανάλογα με την φορά του τριχώματος στα δικά μας που είναι κάπως φουντωτά???.....