SitStayFetch

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
SitStayFetch:

http://www.kingdomofpets.com/dogobediencetraining/

Έχω κάνει register για το free newsletter του και έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μετά την πρώτη εβδομάδα εξακολουθούν και έρχονται mail με ερωτήσεις συνδρομητών σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις απαντήσεις του εκπαιδευτή.

Μήπως έχει αγοράσει κανένας σας το πλήρες πακέτο για να μας πει εντυπώσεις?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Dog Obedience Training Secrets to
STOP
Your Dog’s Behavior Problems!

ο τιτλος μου ειναι λιγο αποκρουστικος.......secrets....???το μυστικο του αιωνα θα μας πει? :D

σαν ιδεα...ειναι εξυπνη...οnline Πληροφοριες...με παραμεμπει ομως σε αλλα ...πιο πονηρα site 8)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πονηρό με ποια έννοια?

Προφανώς και θέλει να βγάλει λεφτά από αυτό, όπως και πολλοί άλλοι αντίστοιχοι. Δεν είναι ο μόνος εκπαιδευτής που μαζεύει "ιντερνετικούς" πελάτες & πουλάει e-books (αν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να δώσω και άλλα αντίστοιχα sites, καθώς και σελίδες με reviews για αυτά). Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και απατεώνας αν εννοείς αυτό.

Προσοχή, δεν έχω σκοπό να του κάνω διαφήμιση. Το μόνο που λέω είναι ότι ίσως δεν πρέπει να είμαστε τόσο δύσπιστοι. Το internet είναι πλέον ένα από τα βασικότερα μέσα διακίνησης πληροφορίας, οπότε αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την έκδοση ενός βιβλίου.

Αν πάλι δεν κατάλαβα καλά το σχόλιο και είμαι τελείως εκτός θέματος, ζητάω συγνώμη από τώρα :)