sos! έκανε εμετό 4-5 φορές!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
τι να κάνω;
το πρωί έλειπα για λίγο και του έδωσε γάλα η γιαγιά του φίλου μου επειδή δεν ήξερε.
υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό;
τι να κάνω σαν "πρώτες βοήθειες" προληπτικά μέχρι να δω τι γίνεται?

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αρχικά να πάρεις τηλέφωνο τον κτηνίατρο σου. Ο δικός μου - είχα και εγώ πρόσφατα περιπέτειες... - μου είπε σε τέτοιες περιπτώσεις, peptonorm σιρόπι 1 κουταλιά της σούπας πρωί-βράδυ. Αλλά αν σταμάτησε τους εμετούς, φυσικά μη δώσεις τίποτα. Απομάκρυνε το φαγητό, και δίνε νεράκι λίγο λίγο. Και όπως είπα - call the doc.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κυκλοφορεί πάντως ίωση με παρόμοια συμπτώματα..... πέρασε κάτι αντίστοιχο κι ο δικός μου την Κυριακή και μου το ανέφεραν καλές συμφορουμίτισες, μου το ξανάπε κι η κτηνίατρος που πήρα τηλέφωνο βραδιάτικο κι επίσης μου το επιβεβαίωσαν και στο σκυλοπάρκο χτες. Δεν κρατάει πάνω από 24 ώρες.... Στην περίπτωση του Γκογκόλ, κράτησε ένα βράδυ. Εκανε μια διάρροια κι εναν εμετό (από μονα τους όχι ιδιαίτερα ανυσηχητικά), αλλά ήταν εμφανεστατα πεσμένος, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, ψιλο έτρεμε και ανέπνεε πιο γρήγορα απ'οτι συνήθως. Γενικά ήταν σαφώς χάλια. Την επόμενη μέρα όμως επανήλθε πλήρως. Δεν έκανα τίποτα, απλά του πήρα το νερό εκείνο το βράδυ, και έτρωγε κοτόπουλο με ρύζι για δυο μέρες μετά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87