SOS κατάπιε πράγματα

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Καλήμερα. Επειγόντως θέλω τη βοηθεια σας. Η Φιφι εφαγε 4 ιμοντιουν,2-3 τσιγάρα,το πλαστικο απο ενα στυλο,μελανι και δεν ξερω και τι αλλο. Εκανε 20+ εμετούς τρεμει και είναι χαλια. Πήρα τον κτηνιατρο μου στη Λάρισα γιατί τωρα ειμαι Βολο και μου ειπε να της δωσω μισο ζαντακ για το στομαχι κ μονο νερο. Τι αλλο ναν κανω? Αμαξι για να παω Λάρισα δεν εχω και εδω δεν ξερω κανεναν κτηνιατρο. Απλα βοηθεια. Το σκυλι αυτη τη στιγμη τρεμει ελαχιστα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
τον πατερα του κ την μανα του ,τους αφησε,η τους προλαβε κ αυτους????τα τσιγαρα εχαν σως ,η ηταν σκετα???

το σκυλακι εγω,θα το εκανα ακτινογραφιες.αν δεις οτι δεν ειναι καλα κ ειναι κακοδιαθετο,βρες τροπο να πας σε γιατρο κ ζητα ακτινες...τρεξε τωρα,μην χρειαστει να τρεξεις μια κ καλη αργοτερα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εδώ βρήκα κάποιους κτηνιατρους στον Βόλο....
Κτηνίατροι σε Βόλος | Κτηνίατροι σε Βόλος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ | vrisko.gr
Βόλος κτηνίατροι
Σε κάποιους έχει και τηλέφωνο....
Τώρα ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι....ιδέα δεν έχω....

Αν πάντως δεις ότι το σκυλί σου χειροτερεύει νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις για κάποιον εκεί να το δει!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Μιλησα με 2 κτηνιατρους και μου ειπαν οτι αφου εκανε εμετο δεν εχει προβλημα. Θα της δωσω ηλεκτρολυτες και γαλα με το ζορι. Ευτυχως που εκανε εμετους και τα εβγαλε ολα. Αλλιως το σκυλι θα το ειχα χασει εδω και ωρες.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Σιγουρη δεν ειμαι. Το σκυλι θελει υπερηχο και παλι. Η ακτινογραφια δεν δειχνει τιποτα αλλο εκτος απο μεταλλα.