SOS..μόνο του στη μέση του πουθενά..

Status
Κλειδωμένο θέμα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
2012-11-14 17.05.51.jpg
Το σκυλάκι της φωτογραφίας το βρήκε ο μπαμπάς μου στο μέρος που δουλεύει αυτές τις μέρες, σε ένα χωράφι στη μέση του πουθενά στη Θήβα..

Δεν ξέρουμε το φύλο του αλλά είναι πολύ πολύ μικροσωμούλι.

Και χθες και σήμερα του πήγε ο μπαμπάς μου τροφή γιατί ήταν πολύ πεινασμένο..

Ύστερα από πολλά πολλά παρακάλια τον έπεισα να το φέρει αύριο εδώ, μπας και του βρούμε σπιτάκι!

Το πρόβλημα είναι ότι δεν το θέλει καθόλου σπίτι μας γιατί και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η οικονομική άνεση για παραπάνω έξοδα αλλά και γιατί θα υπάρξει σίγουρα πρόβλημα με τα δικά μας σκυλιά.

Υπάρχει κάποιος από εδώ που μπορεί και θέλει να το αναλάβει?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
μοιάζει πάρα μα πάρα πολύ με κοκόνι

πωπω ρε γαμώτο, είμαι πήχτρα :(
αυτός αν είναι υγιής θα βρει γρήγορα σπίτι! Στον κήπο σε μια γωνίτσα βάλτε τον βρε Κατερίνα μου για λίγο!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Λοιπόν να ενημερώσω για την μικρή!!:D
Την φέραμε, αν και προηγήθηκε καβγάς εκεί με τον μηχανικό του έργου γιατί έλεγε πως έχει "σπίτι" και πως έρχεται μέρα παρά μέρα ένας άνθρωπος που της έβαζε φαγητό...:confused:, τελικά την πήραμε, την κρατήσαμε εδώ για 3 μέρες, (ευτυχώς χωρίς αιματοχυσίες!!) την έκανα ένα ωραιότατο μπανάκι,την χτένισα που ήταν τίγκα στους κόμπους και είναι ήδη στο νέο της σπιτικό!! :)

Και όντως κοκονοφέρνει πάρα πολύ Όλγα!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Το πήρε συνάδελφος του μπαμπά!!Δούλευαν μαζί στο έργο και με τα νάζια που τους έκανε τελικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί..προσπαθούσε να πείσει την κοπέλα του! Γι αυτό και ο μπαμπάς δέχτηκε να την κρατήσουμε, γιατί ήξερε πως μάλλον ο φίλος του θα την πάρει!
Και το όνομά αυτής, Λυδία!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης