Sos

Foxypom

New Member
10 Ιανουαρίου 2018
2
0
28
Χαίρεται..
Εχω μια σκυλίτσα 6.5 ετων ράτσα Αμερικαν Εσκιμο (Σαν Πομερανιαν) η οποία περιμένει μωράκια..
Χθες εκανε επίσκεψη στον κτηνίατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη του σκύλου και πως ειναι οι μερες της να γεννήσει.. μου πρότεινε να μην την αφηνω να κατεβαίνει απο κρεβατια και καναπέδες για να γλυτώσουμε κάποιο ατύχημα..
Σημερα λοιπόν ο σκύλος άρχισε να κουτσενει, δεν μπορει να περπατησει καλα και μπορει ενω περπαταει να μαζεψει τα ποδια της να κατσει ξαφνικά και να αρχίσει να κλαίει.. δεν ξερω αν φταει το βαρος που δεν το αντεχουν τα ποδαρακια της η αν τρεχει κατι αλλο..
Δυστυχώς λόγω της ωρας ειναι αδύνατον να μιλήσω με τον κτηνίατρο.. Εαν γνωριζει καποιος απο εσας κατι ας με ενημερωσει..

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Μπορεί να ετοιμάζεται να γεννήσει. Τίποτα δεν είναι αδύνατο παρτον στο κινητό ζήτα συγνώμη και πες του τι συμβαίνει η πάρε σε μια κλινική

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Τότε...

1ον Κάκιστα η σκυλίτσα σου περιμένει μωράκια, και
2ον "-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων)"

Το παρόν θέμα δηλαδή, δεν θα πρέπει να συνεχιστεί. Αντιθέτως, θα πρέπει να διαγραφεί.
Διάβασε τους κανονισμούς του χώρου που επέλεξες να συμμετέχεις και αμέσως μετά, συνέχισε να διαβάζεις γενικώς (y)

@admin

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Και για όνομα του θέου, μιλάμε για γέννα και για γιατρό.

Αν ήταν μια γυναίκα τι θα της έλεγες; Περίμενε να ξυπνήσει ο γυκαικολόγος και σπρωξτό μετά;