Sos

Dimitrabulldog

New Member
8 Δεκεμβρίου 2018
1
0
31
Καλησπέρα είναι κάποιος εδώ που μπορεί να με βοηθήσει; έχω ένα αγγλικό bulldog το πήρα πριν 2 μέρες είναι 3 μηνών και έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο το παρβο.. Από την μέρα που το πήρα κάνει εμετούς και κακάκια με λίγο αίμα... Το πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι προφανος έχει ιογενη γαστρεντεριτιδα και πρέπει να το πάω σε κλινική... Του έκανε δύο ενέσεις μια για να μην κάνει εμετούς και μια γι την γαστρεντεριτιδα... Αλλά αυτό συνεχίζει και. Κάνει... Τι να κάνω ; δεν έχω λεφτά να το πάω σε κλινική... Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν θέλω ν το χασω

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
παρε μια δευτερη γνωμη αν πιστευεις οτι ο γιατρος σου δεν κανει καλα τη δουλεια του. αν δεν εχεις οικονομικη δυνατοτητα κουβεντιασε το μαζι του να βρειτε μια λυση. θα επρεπε παντως να εχεις λιγα χρηματα στην ακρη αφου το πηρες μολις.

απο που ειναι το σκυλακι; υπαρχει εκτροφεας; εχεις μιλησει μαζι του;

περαστικα του ευχομαι...

zeledaki

Well-Known Member
3 Απριλίου 2016
240
170
27
Χίος
Καλησπέρα είναι κάποιος εδώ που μπορεί να με βοηθήσει; έχω ένα αγγλικό bulldog το πήρα πριν 2 μέρες είναι 3 μηνών και έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο το παρβο.. Από την μέρα που το πήρα κάνει εμετούς και κακάκια με λίγο αίμα... Το πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι προφανος έχει ιογενη γαστρεντεριτιδα και πρέπει να το πάω σε κλινική... Του έκανε δύο ενέσεις μια για να μην κάνει εμετούς και μια γι την γαστρεντεριτιδα... Αλλά αυτό συνεχίζει και. Κάνει... Τι να κάνω ; δεν έχω λεφτά να το πάω σε κλινική... Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν θέλω ν το χασω
Καλησπέρα σου...Η δική μου σκυλίτσα όταν ήταν κουτάβι το είχε πάθει και αποτι μου είχε πει ο κτηνίατρος ήταν τυφος....της έδινα priberan Και epadorem... Μην σε πάρω Στο λαιμό μου πάντως καλό είναι να μιλήσεις και με κάποιον άλλο γιατρο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Να δανειστεις. Το κουταβι πιθανοτατα εχει τυφο και πρεπει να νοσηλευτει.

• Like
Reactions: Nizinny and mareco

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
καλημερα
τι έγινε με το κουτάβι?
βασικά πρέπει να λήξεις δύο ζητήματα ενα είναι πότε έκανε το εμβόλιο...
μπορεί να μην έκανε εμβόλιο ποτε....
το δεύτερο είναι ότι μόλις πήρες το κουτάβι και το πήρες άρρωστο...
αυτός που πρέπει να σε βοηθήσει οικονομικά είναι ο άνθρωπος ... που στο έδωσε..
γρήγορα μίλησε μαζί του και πες του να αναλάβει τις ευθύνες του...
αν δεν βοηθήσεις το κουτάβι δεν θα έχει καλή κατάληξη...
εμείς από εδώ μέσα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με άλλο τρόπο.

• Like
Reactions: mareco

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Πολυ φοβαμαι πως αν δεν μπει σε ορο και δεν χορηγηθούν τα κατάλληλα φαρμακα θα ειναι δύσκολο... Λογικα εχει ηδη αφυδάτωση, αν αργησεις κι αλλο να το πας σε κλινική δεν θα τα καταφερει. Αυτα δεν ειναι καλα συμπτωματα για κουταβι. Μην περιμενεις καθολου