sos

kostas992

Active Member
12 Απριλίου 2020
27
18
33
καλημερα σε ολους. εχω ξανα γραψει πολλες φορες για τον μικρο μου,τα θεματα μου ηταν οτι δεν επαιζε δεν ετρωγε κτλ που τα αποδιδαμε στο οτι τον εχω μονο ενα μηνα και οτι ειανι 5 μηνων.επειδη ηθελα να βγει απο το μυαλο μου το θεμα υγειας πηγα για εξετασεις και του φανηκε και υπερβολη στο κουταβι να θελω απο τωρα.οι εξετασεις παιδια βγηκανε οτι χειροτερο,ολοι απορουν πως το ζωο ζει.κρεατινινι 14!! αιματοκριτης 13.ουρια 506! πηγα σε δυο κτηνιατρους καταληψαμε οτι η εχει κληρονομικο προβλημα μ τα νεφρα η καποιο παρασιτο στο αιμα τον εκανε ετσι.το κληρονομικο ειναι μη αναστρεψιμο.....πειτε μου τη γνωμη σας η αν εχετε δει ποτε κατι αναλογο.δεν εχω αλλο κλαμα να βγαλω....αυτη τη στιμη ημαστε με ορο και αντιβιωση ο μικροσ δεν μπορει ν παρει τα ποδια του . αυτο που και οι 2 γιατροι δν μπορουν να πιστεψουν ειανι οτι τρωει με ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ διαθεσηCapture.PNGCapture2.PNG

alexnt

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2016
26
3
40
Για Καλαζαρ και ερλιχιωση εκανε εξετάσεις;
Επιπλέον από περιέργεια ποια τροφή τρωει;

alexnt

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2016
26
3
40
καλαζαρ αρνητικος
Kennel select View attachment 72788
Για ερλιχιωση δεν εκαναν; απο τσιμπούρια προκαλείται. Κ η τροφη ισορροπημενη φαινεται. Εχεις δει αιμα καθολου στην ουρηση η στα κοπρανα;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.