Staffy

Staffy Bull

Member
16 Μαρτίου 2012
5
0
Γεια σας είμαι νέο μέλος στο φόρουμ.Εδώ και χρόνια θα ήθελα να αποκτήσω ένα σκύλο και κατέληξα στα στάφφυ,επειδή με εντυπωσίαζαν ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους η μορφολογία τους
κλπ.
Έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα απόκτησης στάφφυ και από τις μέχρι τώρα έρευνες μου έχω ανακαλύψει ένα εκτροφείο στην Πάτρα.Έχω
επικοινωνήσει και με τον ΚΟΕ,αλλά με έγραψαν
κανονικά.
Το θέμα είναι πως μένω Αθήνα και λόγω κάποιου
κινητικού προβλήματος δεν μπορώ να επισκεφτώ εκτροφεία πιθανότατα σε άλλες πόλεις.
Το οικονομικό δεν είναι καθόλου θέμα καθώς
θα μπορούσα να διαθέσω για την απόκτηση ενός υγειούς και φιλικού σκύλου πάντα της
φυλής που αγαπώ.
Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι στο θέμα εκτροφέα εντός Αθηνών η συμβολή σας θα
ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Καλως ηρθες :)
Εχω την αισθηση οτι οι μονοι σοβαροι εκτροφεις σταφυ ειναι τα παιδια στην Πατρα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Δες αν μπορείς να περάσεις μια βόλτα από την επικείμενη έκθεση του ΟΚΑ.

Staffy Bull

Member
16 Μαρτίου 2012
5
0
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Δες αν μπορείς να περάσεις μια βόλτα από την επικείμενη έκθεση του ΟΚΑ.
Σε ευχαριστώ για το λινκ.Θα δω τι μπορώ να κάνω και θα προσπαθήσω να πάω στην έκθεση.

Staffy Bull

Member
16 Μαρτίου 2012
5
0
Καλως ηρθες :)
Εχω την αισθηση οτι οι μονοι σοβαροι εκτροφεις σταφυ ειναι τα παιδια στην Πατρα.
Κρίμα γιατί έχω φαγωθεί πολύ καιρό με τη συγκεκριμένη φυλή και ψάχνω να βρω ότι καλύτερο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Κρίμα γιατί έχω φαγωθεί πολύ καιρό με τη συγκεκριμένη φυλή και ψάχνω να βρω ότι καλύτερο.
Μα το οτι ειναι στην Πατρα δεν σε εμποδιζει απο το να αποκτησεις κουταβι....
Ανεβαινουν συχνα Αθηνα ετσι κ αλλιως και οι ιδιοι αλλα και πολλοι συμφορουμιτες αν εσεις τα βρειτε!

Staffy Bull

Member
16 Μαρτίου 2012
5
0
Μα το οτι ειναι στην Πατρα δεν σε εμποδιζει απο το να αποκτησεις κουταβι....
Ανεβαινουν συχνα Αθηνα ετσι κ αλλιως και οι ιδιοι αλλα και πολλοι συμφορουμιτες αν εσεις τα βρειτε!
Τότε θα κοιτάξω να επικοινωνήσω και με τα παιδιά μήπως βγάλω κάποια άκρη.Απλά
πίστευα πως κάποιος έπρεπε να πάει ως το εκτροφείο τους για να αποκτήσει το
κουταβάκι.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Αν τους εξηγήσεις την κατάσταση δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα...ο Ice και άλλα μέλη έχουν σκυλιά απο αυτό το εκτροφείο...μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για να σου πούν περισσότερα!

Staff Diamonds Kennel

Staffy Bull

Member
16 Μαρτίου 2012
5
0
Αν τους εξηγήσεις την κατάσταση δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα...ο Ice και άλλα μέλη έχουν σκυλιά απο αυτό το εκτροφείο...μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για να σου πούν περισσότερα!

Staff Diamonds Kennel
Θα επικοινωνήσω σίγουρα με το εκτροφείο και αφού το λέτε εσείς πιστεύω κάποια άκρη θα βγει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Καλώς ήρθες και καλή αναζήτηση.
Είσαι μια μικρή όαση στην έρημο της αμάθειας και της ξερολίτιδας :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλωσηρθες!

Είσαι πολυ τυχερός που αν αποφασίσεις για σκύλο από δω θα εχεις να κανεις με την Αλεξία κ τα αλλα παιδια. Αν χρειαστείς βοήθεια στην επικοινωνία, μπορω κ γω εκτός από τα παιδιά που έχουν πάρει σκυλιά τους. Καλή συνέχεια!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Υπαρχουν δυο κουταβια ενα αρσενικο και ενα θηλυκο, γεννημενα αν δεν κανω λαθος 8/2. Η αποσταση σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι προβλημα εφοσον αποφασισεις και συμφωνησετε.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δηλωμενα στον ΚΟΕ εκτροφεια english staffordshire στην Πατρα:

STAFFDIAMONDS
εκτροφεας Αλεξια Σουτζογλου και

INVADER εκτροφεας Αλεξης Βασκαντηρας

Μπορεις να ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους και να μιλησεις για οποια προβληματα.Ειναι και τα δυο εκτροφεια εξαιρετικα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr