πάει....καταξεφτιλίστηκε η γούμπα!!! (πως λέγεται)
πάει....καταξεφτιλίστηκε η γούμπα!!! (πως λέγεται)
Για να μην ειναι οφ τοπικ στα σαμαρακια το κουνησα εδω....Ήμουν ο μοναδικός που πήγαινε εκεί, το ήξερα πριν βάλουν κάγκελα. Απ' όταν είδαν εμένα άρχισαν να με ρωτάνε που είναι η πόρτα και ναι δεν είναι για σκυλιά που πηδάνε, είναι πολύ χαμηλό. Πρόσφατα κόμπλαρα με ένα σκυλί που το έφερε κάποιος απ' έξω, τον γνώριζα, και ο σκύλος προσπάθησε να πηδήξει αλλά επειδή ο άλλος τον κράταγε έμεινε ο μισός πάνω στα ξύλα και ευτυχώς χτύπησε ελαφριά. Μέχρι να τον πάρω αγκαλιά να τον βάλω μέσα μου έφυγε η ψυχή, είχε σφηνωθεί το ένα πόδι ανάμεσα στα ξύλα...
Εκεί πάμε για πέντε λεπτά, όσο ένα τσιγάρο. Μετά βαριέται, πάει στην πόρτα και περιμένει.
ΑΑΑΑΑΑχχχχ πολύ τα ααγαπώ αυτά τα σκυλιά....έχω μια μικρή προτίμηση στην πριγκίπισσα Σελήνη.. είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα την κρατούσες τελικά...εμένα είναι καλό παιδι, μια τρυπα ανοιξε μονο και καταλαθος, γενικα δε αγγίζει τπτ (μη βρωσιμο) απο μόνος του, θελει να παιζει μονο με τη μαμα του
Η μικρή σου μου θυμίζει τελικά την Σελήνη. Σημερινή φωτο απο το Σεληνάκι, εχει γίνει μια κούκλα
View attachment 74084
Και μια μπονους απο τα τρελοαγόρια μου. Απο πίσω απο το γκρεμλιν και τα 2 , να φανε και τη λιχουδιά του αχαχχαχα
View attachment 74085
@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ τσεκαρε και αυτο. Απλα εμαθα μαζευει κοσμο απογευματα, θα δοκιμασω μεσημερι καθημερινη με καμια βροχηΕίναι αρκετά ψηλά, καμία σχέση με αυτά. Στην κάτω γωνία έρχονται ποιο χαμηλά επειδή υπάρχει κατηφοριά και ο βλαξ κατασκευαστής δεν τα έφερε στο ίδιο ύψος. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά για βόλτα πήγαινε, της Δράμας είναι για αρουραίους και γάτες.
Δεν πάω συχνά, καμιά Κυριακή στο δίμηνο και το καλοκαίρι είναι πρόβλημα λόγω τους χώματος που έχει κάτω. Αν σκάψει ο Αργος σηκώνεται μπουχός, με λίγο αέρα το ίδιο. Έχει και τον χώρο στην πλατεία να βολτάρετε, χώμα άφθονο να μυρίσει.
* Απέναντι και λίγο ποιο κάτω πήγαινα σε εγκαταλελειμμένο μπασκετάκι αλλά το έφτιαξε ο Δήμος και ατυχήσαμε.
Το γκρεμλιν κυκλοφορει Δαφνη, Αγιο Δημητρίο κυρίως και τρυγυρω δήμους. Και κεντρο πάει συχνα Κουκακι, Πετραλωνα. Εαν μας πετύχετε θα μας αναγνωρίσετε απο το κίτρινο κολάρο και απο το πόσο κουκλος είναιπρος τα νότια συχνάζει το μαύρο γκρέμλιν;
μήπως σας πετύχουμε και γνωριστεί με το άσπρο γκρέμλιν!
Το ίδιο λέμε! Εκεί πάω τη μικρή! Ευκαιρία να στη δώσω μια μέρα να δεις πόσο τραβαχαχαχαχα....!!!Ιωνίας στον Άλιμο, είναι δίπλα το αναψυκτήριο, σχολεία, παιδική χαρά.
Οχι δε πηγα πουθενα τελικα, εκανε κρυοΠήγες στην Παναγούλη ή την έχασε την ωραία βόλτα το κομάντο ; Μόνο στην Ιωνίας περνάμε καλά και ιδιαίτερα αν είναι ο Ερμής μαζί. Ο Ερμής κυνηγά το μπαλάκι και ο Άργος τον Ερμή.
Γενικά και αυτός βαριέται τα πάρκα.
Από τα μικρόσωμα σχεδόν όλα θέλουν να του την πέσουν και φυσικά τα κοιτά με απάθεια ή φεύγει. Ένας μαλτεζακος είναι πολύ συμπαθής, ο Μπαλου, τον ακούω από μακρυά μιας και έχει κουδουνάκι.
* Για να λες ότι σε πήγαν στο άλλο παρκάκι μάλλον θα ήταν η κυρία που έχει την Ήρα και η άλλη με το Ποιντερ και τον σπόρο ;
* Βγάλανε επί τέλους την ταμπέλα με το απαγορεύεται απέναντι από το αστυνομικό τμήμα, δεν ξέρω αν το πρόσεξες. Εκεί βρήκα άλλο μπελά, κάποιος ρίχνει φρατζολια και όλο μαζεύω.
Αν και δεν έρχομαι πλέον συχνά εκεί εσύ πρέπει να είσαι "νεουδι". Όμως αν πηγαίνεις συχνά θα ξέρεις τον Άλκη, θεολόγος κλπ.Το ίδιο λέμε! Εκεί πάω τη μικρή! Ευκαιρία να στη δώσω μια μέρα να δεις πόσο τραβαχαχαχαχα....!!!
Τα γατια (το πορτοκαλι ειναι τυφλο και το αλλο μονόφθαλμο) τα πήρα φιλοξενια απο μια εθελοντρια εδω που ειχε καμια 20αρια να την ξαλαφρωσω λίγο μιας και σκυλι δεν ειχα τωρα. Οποτε επελεξαν οι εμπειρες γατουδες απο πολλα αυτα τα 2 ως τα πιο ταιριαστά για εδωΔεν τα είχα προσέξει τα γατιά, είναι πανέμορφα! Πως προσαρμόστηκαν μέσα στο σπίτι; Χρειάστηκε να τα βοηθήσεις εσύ σε κάτι;
α καλα χαζεψα,Πως προσαρμόστηκαν μέσα στο σπίτι έχοντας προβλήματα όρασης; Τα άφησες μόνα τους να εξερευνήσουν το χώρο; Τρώνε τα μούτρα τους πάνω σε κάτι και αυτο-εκπαιδεύονται;![]()